Jordan Espinosa - David Dvořák cz Dvořák (kon.) | Kevin Holland - Darren Stewart Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Randa Markosová Dernová (kon.) | Johnny Walker - Ryan Spann Walker (kon.)
Chamzat Čimajev - Gerald Meerschaert Čimajev (kon.) | Donald Cerrone - Niko Price Remíza (kon.)
Colby Covington - Tyron Woodley Covington (kon.)
konec
Chamzat Čimajev - Gerald Meerschaert

Čimajev

Neděle 20.09.2020, 03:34UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: Ch. Čimajev (KO) (03:38:49)
     
    Tento zápas byl skutečně nesmírně rychlý, Chamzat Čimajev se navíc nestačil ani zapotit! Sotva duel začal, tak tento zápasník nejprve zkusil kop, po kterém natlačil svého soupeře k pletivu. Tam Meerschaert nepředvedl vůbec dobrou obranu, ba naopak jí Čimajev prolomil tvrdou pravačkou, díky které svého soupeře poslal na zem. Zcela určitě se jedná o jeden z nejkratších zápasů v celé historii UFC! Čimajev si navíc připisuje již deváté vítězství v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    00:17
    Tak to bylo nesmírně rychlé! Sotva zápas začal, tak Chamzat Čimajev svého soupeře natlačil k pletivu, kde ho vypnul fantastickou pravačkou. Je tu tedy rychlý konec, Meerschaert nestačil vyprodukovat ani jeden úder.
     
    00:06
    Čimajev pochopitelně nastupuje velice aktivně, což se dalo očekávat. Meerschaert zatím zvolil spíše vyčkávací taktiku.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, tentokráte s názvem UFC Fight Night. Tento turnaj se opět přesune do Las Vegas, kde nás v rámci hlavní karty čeká hned šest velice zajímavých duelů. Naše společná pouť ovšem začne už v předzápasech, v jednom z nich se totiž představí také David Dvořák, kterého čeká druhý zápas v UFC. V něm vyzve Jordana Espinosu a určitě nepůjde o nic jednoduchého. Samotná hlavní karta nám jako první nabídne souboj ve střední váze, kde uvidíme souboj mezi Kevinem Hollandem a Darrenem Stewartem. Následovat bude ryze ženský duel, ten obstará MacKenzie Dernová a Randa Markosová. Poté se přesuneme do souboje mezi Johnnym Walkerem a Ryanem Spannem. Střední váha bude mít dnes další zastoupení, nebojácný Chamzat Čimajev totiž vyzve Geralda Meerschaerta. Hlavní předzápas hlavní karty poté obstará duel mezi Donaldem Cerronem a Nikem Pricem. Hlavním hřebem celého večera bude souboj ve welterové váze, ve které uvidíme Colbyho Covingtona a Tyrona Woodleyho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:00.

    David Suchý

    thejrc.org