Jordan Espinosa - David Dvořák cz Dvořák (kon.) | Kevin Holland - Darren Stewart Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Randa Markosová Dernová (kon.) | Johnny Walker - Ryan Spann Walker (kon.)
Chamzat Čimajev - Gerald Meerschaert Čimajev (kon.) | Donald Cerrone - Niko Price Remíza (kon.)
Colby Covington - Tyron Woodley Covington (kon.)
konec
Kevin Holland - Darren Stewart

Holland

Neděle 20.09.2020, 02:14UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: K. Holland (na body) (02:33:55)
     
    Máme za sebou první duel hlavní karty, který nám nabídl celkem zajímavou podívanou. Hned v prvním kole jsme sledovali několik slušných přestřelek, ve kterých měl lehce navrch Darren Stewart, jenomže poté převzal otěže jeho soupeř. Ten byl v tomto duelu mnohem přesnější a také takticky vyspělejší. Stewartovi se sice v závěru povedlo dostat duel na zem, avšak mu to na výhru nakonec nestačilo.
     
    Konec zápasu.
     
    04:20
    Stewart se v závěru zápasu pokouší o ground and pound, jenomže tento duel asi nedokáže ukončit. Holland schytal několik loktů, zřejmě se mu ale povede ubránit.
     
    04:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    03:19
    Hollandovi se zatím takticky daří zvládat třetí kolo, svého soupeře totiž nepouští do ničeho vážnějšího. Teď už ale nebezpečí hrozí, Stewart vytěžil takedown.
     
    02:58
    Nyní se Holland pokoušel o strh, který si ovšem hodně rychle rozmyslel. Místo toho jsme se dostali zpět do klinče, což vyhovuje spíše právě Hollandovi.
     
    02:33
    Třetí kolo zatím není oku lahodící, Kevin Holland tlačí soupeře směrem k pletivu, což mu pochopitelně vyhovuje. Oba borci přidávají několik slabších úderů.
     
    01:49
    Jsme opět v klinči u pletiva, ve kterém se snaží být aktivnější právě Darren Stewart. Před malým momentem se Hollandovi málem povedla kimura.
     
    01:12
    Stewartovi se opět povedlo zachytit soupeřovu nohu, načež jsme se na malý moment dostali na zem. Kevin Holland se ovšem téměř postavil zpět na nohy.
     
    00:30
    Předchozí dvě kola zřejmě vyzněly pro Hollanda, který tak má nahráno. Darren Stewart by potřeboval zabrat, stále má před sebou celé třetí kolo.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:24
    Stewart se na zemi pokoušel svého soupeře ukončit submisí, jenomže Holland odolal. Následná bitva v postoji zatím nepřinesla nic moc zajímavého.
     
    03:26
    Holland je v průběhu druhého kola výrazně aktivnější, nyní mu vyšel kop pravačkou na stehno. Darren Stewart se pokusil reagovat, nicméně byl moc pomalý.
     
    02:39
    Dobrý nástup od Hollanda, který nejprve trefil dobrou pravačku, načež pokračoval v aktivitě. Naskočené koleno mu zrovna moc nevyšlo, Stewart včas uskočil.
     
    01:55
    Sudí Hollanda přeci jenom postavil, dostali jsme se tedy zpět do postoje. Průběh druhého kola však nepřináší nic moc zajímavého, je tu trochu hluché místo.
     
    01:25
    Kevin Holland stále leží na zádech, přičemž ho Stewart kope do nohou. Sudí dost možná Hollanda postaví zpět na nohy, tahle bitva není moc atraktivní.
     
    00:58
    Stewartovi se povedlo chytit soupeřovu nohu, díky čemuž mu vyšel takedown. V aktivitě na zemi zatím nepokračuje, nicméně Holland stále nevstal zpět.
     
    00:25
    Úvod druhého kola je pro změnu hodně opatrný, stále čekáme na první úder. Holland se pokusil naznačit rychlý nástup, avšak nic z toho nakonec nebylo.

    David Suchý

    bahis siteleri