Jordan Espinosa - David Dvořák cz Dvořák (kon.) | Kevin Holland - Darren Stewart Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Randa Markosová Dernová (kon.) | Johnny Walker - Ryan Spann Walker (kon.)
Chamzat Čimajev - Gerald Meerschaert Čimajev (kon.) | Donald Cerrone - Niko Price Remíza (kon.)
Colby Covington - Tyron Woodley Covington (kon.)
konec
Jordan Espinosa - David Dvořák

Dvořák

Neděle 20.09.2020, 01:40UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: D. Dvořák (na body – jednomyslně) (02:01:32)
     
    Davide, to je fantazie! Český zápasník dnes podal velice přesvědčivý výkon, při kterém dominoval ve všech třech kolech. Dvořák svého soupeře nepustil do ničeho vážnějšího, sám předvedl naprosto dokonalou taktickou záležitost, při které mu dost pomohly calf kicky. Ty Espinosa v tomto duelu moc neunášel, což bylo od prvního kola patrné na jeho pohybu. Nakonec ve prospěch Dvořáka hráli všichni tři sudí, česká muší váha tak má druhou výhru v UFC v řadě!
     
    Konec zápasu.
     
    04:31
    Espinosa musí zabrat, čehož si je vědom. Ovšem poté inkasoval další tvrdý calf kick, po kterém opět začal kulhat. Nepříjemné okamžiky pro Američana.
     
    04:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    03:25
    Fantastický nástup od Dvořáka, který tvrdým hákem zasáhl Espinosovu bradu.
     
    02:58
    Stále čekáme na případný pokus o strh, před zápasem se to očekávalo. Dvořák zatím kontroluje zápas v postoji, pakliže neudělá žádnou fatální chybu, tak by měl zvítězit.
     
    02:25
    Nečekaná kombinace od Espinosy, kterému se povedlo schovat první high kick. Dvořák měl ruce u hlavy, zvednutou nohu se mu dokonce povedlo lehce chytit.
     
    01:52
    Dvořák trpělivým pohybem postupoval blíže, jenomže ani jednou rukou nedokázal přesně trefit. Espinosa spíše vyčkává, avšak si musí dávat pozor.
     
    01:26
    Grafika ukazuje, že Dvořák v tomto duelu vyprodukoval již osmnáct kopů. To je opravdu velké číslo, které Jordan Espinosa pochopitelně na své noze pociťuje.
     
    00:48
    Dvořákovi se povedlo zachytit soupeřovu nohu, načež ho zatlačil zády k pletivu. Tam padlo z obou stran hned několik úderů, aktivnější byl ale opět David Dvořák.
     
    00:20
    Pokračujeme v aktivitě z obou stran, Espinosa potřebuje nutně zabrat. Hned v úvodu to zkoušel tvrdou pravačku, záhy však inkasoval další calf kick.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:20
    Tentokráte Dvořák investoval hodně sil na pravačce, kterou nedokázal svého soupeře zasáhnout. Blíží se nám konec druhé kola, které by mělo jít na konto českého zápasníka.
     
    04:00
    Minuta do konce druhého kola.
     
    03:39
    David Dvořák si začíná prosazovat levou ruku, což se projevilo také v tomto případě. Espinosa zatím marně hledá recept, ještě ale nepředbíhejme...
     
    03:12
    Nečekaná levá přední od Espinosy Dvořáka trochu zaskočila. Český zápasník ovšem opět rychle nastoupil, Espinosa je tlačen směrem k pletivu.
     
    02:37
    Nyní už Espinosa dokázal včas uskočit před dalším calf kickem, načež velice rychle vystartoval. Dvořák zřejmě inkasoval, poté ale trefil dobrou pravou zadní.
     
    01:52
    Stále platí, že jsme zatím na zem nešli. Oba borci tak pokračují v taktické záležitosti, zatím se spíše čeká na chybu. O něco aktivnější však je David Dvořák.

    David Suchý

    thejrc.org