Aston Villa – Sheffield Utd. 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Manchester City 1:3 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
1:3 (0:2)
Manchester City
Pondělí 21.09.2020, 21:15 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:12:01)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 10:14. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 6:8.
     
    Je konec! Manchester City nakonec zvládl obávaný duel na půdě Wolverhamptonu a vítězí 3:1. Favorizovaný celek byl od úvodních minut lepším týmem. Po dvaceti minutách fauloval v pokutovém území Romain Saïss a následnou penaltu proměnil Kevin De Bruyne! Ve 32. minutě pak hosté předvedli krásnou kombinaci, kterou druhou brankou zakončil Philip Foden! V samotném závěru poločasu mohl přidat další branku De Bruyne, ale Patrício vytáhl parádní zákrok. Po změně stran nastoupil na trávník zcela vyměněný domácí celek! Podence měl dvě obrovské šance, jenže jeho lob skončil nad břevnem. Další možnost měl Jiménez, ale také minul branku. Právě Raúl Jiménez však v 78. minutě snížil. Manchester City si od té doby hlídal dění na trávníku a v nastavení přidal pojistku Gabriel Jesus.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Gabriel JESUS - 1:3
     
    90+5
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec v závěru nastavení přidává pojistku! GABRIEL JESUS si vzal odražený míč na hranici velkého vápna, navedl si míč do šestnáctky a tečovanou střelou nedal Patríciovi šanci!
     
    90+4
    Gabriel Jesus si v závěru nastavení troufl na zakončení z hranice velkého vápna, ale Patrício jeho štiplavou přízemní ránu vytěsnil na rohový kop!
     
    90+3
    Rodri nepřesnou rozehrávkou pořádně prohnal Stonese, ale hostující stoper těžkou situaci znovu ustál a odhlavičkoval míč před napadajícím Jiménezem.
     
    90+2
    Hosté zahrávali rohový kop. Gabriel Jesus pohlídal míč u rohového praporku a nasbíral pro svůj celek cenné vteřinky k dobru.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Domácí zahrávali další přímý kop. Na centr z pravé strany si ve vápně naskočil Dendoncker a jeho hlavičku srazil Fernandinho jen na rohový kop.
     
    89
    Také Kevin De Bruyne byl hodně ostře dohrán a může být rád, že si ze souboje s Bolym neodnesl nějaké zranění. Domácí zatím nemají žádnou žlutou kartu.
     
    88
    Také Ederson si za zdržování hry vysloužil napomenutí z úst hlavního rozhodčího. Příště už to podle všeho bude za žlutou kartu.
     
    87
    Wolverhampton zahrával další přímý kop. Po prudkém centru zakončoval z dobré pozice Boly, jenže jeho hlavička z velké dálky minula branku o parník.
     
    86
    Rodri zastavil rodící se akci domácího celku faulem a dostává žlutou kartu.
     
    86
    Manchester City se dostal na polovinu soupeře a rozhodně nespěchá s rozehrávkou. Domácí si stěžovali, ale sudí zatím kartu neudělil.
     
    85
    Benjamin Mendy musel míč odkopávat pod tlakem. Krajní obránce hostujícího celku balón levačkou poslal pouze do autu.
     
    84
    Střídající Ferrán Torres si naběhl na přihrávku za obranu Wolverhamptonu, jenže to měl k míči hodně daleko a důrazný zadák ve žlutém před ním míč zakopl.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 78. Jiménez (Podence) – 20. De Bruyne (pen.), 32. Foden (Sterling), 90+5. Jesus (De Bruyne)

    Karty:   35. Jesus (MAC), 35. B. Mendy (MAC), 86. Rodri (MAC)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 10:14. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 6:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Traoré, Neves, Moutinho (78. Dendoncker), Marçal (8. Vinagre) – Podence, Jiménez, Neto (78. F. Silva).
    Náhradníci: Ruddy – Buur, Dendoncker, Kilman, F. Silva, Vinagre, Ferreira.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Aké, B. Mendy – Fernandinho (C), Rodri – Foden, De Bruyne, Sterling (82. F. Torres) – Jesus.
    Náhradníci: Steffen – F. Torres, Mahríz, Otamendi, Bernabé, Doyle, Delap.

    Rozhodčí: Marriner – Long, Ledger
    thejrc.org