Litvínov – Třinec 3:6 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 22.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Extraliga se postupně rozjíždí a dnes tomu není jinak. Ovšem kvůli pandemii koronaviru se muselo odložit několik utkání. HC VERVA Litvínov dnes bude s týmem HC Oceláři Třinec předehrávat jedenácté kolo.
     
    HC VERVA Litvínov

    Pro hokejisty dnes domácího Litvínova to bude druhý zápas v nové sezóně. V rámci prvního kola měli odehrát duel ve čtvrtek ve Vítkovicích, ale kvůli karanténě Ridery bylo střetnutí odloženo. V přípravě sehráli Litvínovští nově vzniklý turnaj Generali Česká Cup, ve kterém se dostali do čtvrtfinále, ale ve dvojzápase s Plzní nakonec neuspěli a dále šli indiáni. Poté následovaly zápasy s Jihlavou (1:3) a Mladou Boleslaví (3:1) a výhrou tedy celé přípravné období zakončili. V předehrávce dvacátého kola se Litvínovští v neděli utkali s Mountfieldem, se kterým doma padli 2:4. Uspějí dnes proti Třinci?
     
    HC Oceláři Třinec

    Třinečtí Oceláři mají za sebou také jeden odehraný duel. V rámci druhého kola se utkali s Karlovými Vary, se kterými prohrávali 1:2, nakonec ale zápas dorovnali, strhli na svou stranu a poté už byl jen v jejich režii. Nakonec karlovarskou Energii porazili 5:2 a dnes si brousí zuby na severočeský klub, na ledě litvínovské Vervy by znovu rádi uspěli. Naopak domácí budou chtít odčinit neúspěch proti hradeckému Mountfieldu. Dres Třince měl v úvodu extraligy oblékat nadějný útočník Detroitu Red Wings, Filip Zadina, ale kvůli zranění tak do bojů nezasáhne. I tak ale hosté poskládali opět silný tým, který nemůže mít v novém ročníku nejvyšší soutěže jiné než vysoké cíle. Čeká nás zajímavý duel, který si nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně sehrály oba celky čtyři duely v základní části a lépe na tom byli rozhodně třinečtí Oceláři. Ti totiž neztratili ani bod a čtyřikrát zapsali výhru. Litvínov tak má dnes svému soupeři určitě co vracet.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Kudla, Štich (A), L. Doudera – P. Zdráhal, Mahbod, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Zygmunt, M. Hanzl (A), Látal – Petružálek, Gerhát, M. Havelka.

    HC Oceláři Třinec: Kořenář (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Raška, Jašek, Hrňa – Hrehorčák, Roman, Dravecký (A).

    Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Frodl, Kis.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Rýsoval se hned první útok hostů, ale Matěj Stránský se vystavil ofsajdové pasti, a hra je přerušena. Vhazovat se bude znovu ve středním pásmu.
     
    00:35
    Petr Vrána pálil z levé strany, z druhé vlny mu přijížděl spoluhráč, ale nakonec z této akce sešlo. Na druhé straně pak nepřesně střílel Tomáš Pospíšil.
     
    01:21
    Martin Látal nabral rychlost podél levého mantinelu a dostal se do útočného pásma. Kde ale nevystřelil přesně.
     
    01:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní už to domácím vyšlo a ve druhé minutě hry se ujímají vedení. Na levou stranu poslal puk Martin Hanzl pro JANA ŠČOTKU, který poté střílel skrze obránce hostů a nachytal Josefa Kořenáře, který propustil kotouč mezi svými betony a ten skončil za brankovou čárou – 1:0. Asistence: Martin Hanzl a Pawel Zygmunt.
    01:50 Jan ŠČOTKA - 1:0
     
    03:11
    Hosté se okamžitě dostali do útočné akce, zblízka zakončil Martin Růžička, ale nepovedlo se mu vyrovnat. Nicméně Denis Godla musí být stále ve střehu, neboť akce Ocelářů pokračuje dále.
     
    04:02
    Útok domácích se nepovedl, ti ztratili puk a k němu se dostali hráči Třince. Okamžitě pak nabrali směr branka Godly, ale před ní po kombinaci neuspěli.
     
    04:52
    Oceláři se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před branku Josefa Kořenáře. Vhazovat se bude po levé ruce brankáře ze San Jose.
     
    05:09
    Martin Látal si sjel před branku soupeře a jeho střela mířila k bližší tyči, ale neskončila za Kořenářem. Akce Litvínova ale pokračuje dále.
     
    05:58
    Od vlastní branky zakládali další akci Třinečtí, obrana Litvínova jim však nadělala problémy a nepustila je dále.
     
    06:07
    Nyní následuje první komerční přestávka.
     
    06:23
    Vladimír Dravecký dostal nabito na pravý kruh a jeho velmi svižná střela skončila na pozorném Denisi Godlovi. Ten poté přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    06:58
    Jarůšek vyzval ke střele Samsona Mahboda a byla to další velká šance Litvínova. Navíc Musil fauloval a sudí tak ukazuje vyloučení. Přesilovku si jako první zahraje Litvínov.
     
    06:58
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (David Musil – 2 min., podrážení).
     
    07:20
    Martin Hanzl vyslal směrem ke Kořenářovi dobrou střelu, ale tu obranným zákrokem zastavil Tomáš Kundrátek a rázem bylo po domácí akci. Hosté se záhy osvobozují.
     
    07:54
    Další ubráněný útok domácích chemiků a Třinec znovu vyhazuje puk až před domácí klec. Verva zakládá další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    08:58
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    09:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hned po tom, co se David Musil vrátil z trestné lavice, hosté srovnávají stav zápasu. PATRIK HREHORČÁK nahodil puk z prostoru mezi kruhy a ten zřejmě s lehkou tečí domácího obránce Irvinga skončil v Godlově síti – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Tomáš Kundrátek.
    09:06 Patrik HREHORČÁK - 1:1
     
    09:06
    Patrick Kudla nezachytil kotouč na modré čáře a do akce mohli jíst hosté, ale nakonec se jim ji podařilo zastavit už v zárodku.
     
    11:01
    Střelu Davida Musila vytěsnil do rohu obranného pásma Aaron Irving a pomohl tak domácímu brankáři, který nemusel zasahovat.
     
    11:33
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Richard Jarůšek – 2 min., podrážení).
     
    11:45
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Erik Hrňa – 2 min., hákování).
     
    11:45
    Přesilovka hostů velmi rychle končí. Erik Hrňa zahákoval Irvinga a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    12:08
    Martin Gernát nebezpečně vystřelil před Denisem Godlou, ten zakročil a svůj tým podržel. Následně pak okamžitě zavítali na opačnou stranu chemici, ale před Kořenářem nic nevymysleli.
     
    12:58
    Jaroměřský střílel od modré čáry a jeho pokus srazila obrana Litvínova do bezpečí. Hra je přerušena a po další komerční pauze se bude vhazovat před svatyní Denise Godly.
     
    13:05
    Denis Kudla dostal přihrávku od Martina Hanzla a bez přípravy vystřelil. Josef Kořenář pak zakročil betonem a zabránil velké šanci Litvínova.
     
    13:33
    Litvínov je v plném počtu a začíná jeho velmi zkrácená přesilová hra.
     
    13:45
    Také Třinečtí jsou kompletní.
     
    13:58
    Jan Ščotka nahodil puk před Kořenáře, před nímž Richard Jarůšek sklepl puk, ale neprocedil ho za záda brankáře Třince.
     
    14:23
    Martin Gernát na pravé straně stihl vystřelit, ale kotouč se svezl k soupeři, který ho okamžitě poslal do středního pásma.
     
    14:58
    Zakázané uvolnění Třince a vše se stěhuje před Josefa Kořenáře. Buly proběhne po jeho levici. Domácí tak získali zadarmo útočné pásmo a pokusí se zahrozit před soupeřovou klecí.
     
    15:33
    Nic takového se nestalo. Po rychlé akci Třince se měl na pozoru Denis Godla, ale vše vyřešila pozorná litvínovská obrana.
     
    16:22
    Hosté se sami vykázali z útočné třetiny a následně pak se dostali až do vlastního pásma. Jejich akce tak musí začít znovu od brankáře Josefa Kořenáře.
     
    17:23
    Kundrátek se snažil vytěsnit puk do středního pásma, ale získali ho domácí, kteří pak byli před Kořenářem opět nebezpeční, ovšem hosté si zase poradili.
     
    17:56
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Tomáš Pospíšil – 2 min., sekání).
     
    18:26
    Domácí zatím hrají své oslabení velmi dobře a vyhazují kotouče do bezpečí. Šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a hosté jdou v závěru první části hry do vedení a otáčejí tak stav ve svůj prospěch. Martin Růžička nabil PETRU VRÁNOVI na pravou stranu a druhý jmenovaný pak prostřelil Godlu mezi jeho levou rukou a tyčí – 1:2. Asistence: Martin Růžička a Martin Gernát.
    19:23 Petr VRÁNA - 1:2
     
    19:42
    Hosté ubránili akci Litvínova a ještě se vydali do útočného pásma. Už to ale spíše vypadá, že se v této části hry nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní se do vedení už ve druhé minutě hry dostali hráči Litvínova, když Kořenáře prostřelil Jan Ščotka. V desáté minutě však bylo vyrovnáno. Patrik Hrehorčák prostřelil Godlu a začínalo se od začátku. V poslední minutě prvního dějství pak využil přesilovou hru Petr Vrána, který strhl vedení na stranu Třince. Verva se tak pokusí ve druhé třetině o vyrovnání. Ta začne přibližně v 18:24.
     
    Střely na branku: 6 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Oceláři Třinec: ze hřiště odchází Josef Kořenář, přichází Jakub Štěpánek.
     
    20:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny navyšují třinečtí Oceláři vedení a jdou do dvoubrankového náskoku. Martin Gernát poslal přihrávku na MARTINA RŮŽIČKU, který poté svižnou ranou prostřelil Godlu mezi jeho betony – 1:3. Asistence: Martin Gernát a Petr Vrána.
    20:42 Martin RŮŽIČKA - 1:3
     
    21:33
    S domácími to nevypadá dobře, ale času na dorovnání skóre mají ještě hodně. Teď ale čelí další útočné akci soupeře, který se nastěhoval zase před branku Denise Godly.
     
    22:18
    Balinskis napřáhl na modré čáře, jeho pokus byl ale sražen mimo. Nicméně chemici nadále obléhají pásmo Třince.
     
    24:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. Ke střele se napřáhl Patrik Zdráhal a těsně před Jakubem Štěpánkem, jenž nastoupil do druhé třetiny, tečoval jeho pokus RICHARD JARŮŠEK a kotouč prošel mezi betony hostujícího brankáře – 2:3. Asistence: Patrik Zdráhal.
    24:17 Richard JARŮŠEK - 2:3
     
    24:45
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., sekání).
     
    24:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ovšem velmi brzy si náskok o dva góly berou hráči Třince zpět. V přesilové hře tečoval pokus Erika Hrni MATĚJ STRÁNSKÝ a dal tak zase klid na hokejky Ocelářů – 2:4. Asistence: Erik Hrňa a Martin Gernát.
    24:56 Matěj STRÁNSKÝ - 2:4
     
    24:56
    Střídání v týmu HC VERVA Litvínov: ze hřiště odchází Denis Godla, přichází David Honzík.
     
    25:50
    Martin Látal se za brankou Třince střetl s brankářem Štěpánkem a ten nyní leží na hrací ploše. Nevypadá to s ním zatím dobře. Je u něho lékař.
     
    25:50
    Stále se nehraje. Vypadá to, že dostal Jakub Štěpánek úder do oblasti hlavy či krku a je hodně otřesen. Z ledu se zatím nezvedá a je v péči lékaře.
     
    25:50
    Zatím to tedy vypadá, že se do branky vrátí znovu Josef Kořenář. Za potlesku domácích diváků už brankář Třince za pomoci spoluhráčů a lékaře odjíždí pomalu na střídačku.
     
    25:50
    Střídání v týmu HC Oceláři Třinec: ze hřiště odchází Jakub Štěpánek, přichází Josef Kořenář.
     
    25:50
    Vzhledem k tomu, že Štěpánek nemůže být na střídačce, do brankářské výstroje se tak prevlékl bek Jan Jaroměřský a bude připraven v případě potřeby.
     
    26:07
    Cibulskis poslal puk na Samsona Mahboda, který ho zavezl do útočného pásma, tam však domácí nic nevymysleli a rychle kotouč ztratili.
     
    26:45
    Jakub Petružálek protečoval touš do pásma Třince, domácí hráči pak chvíli kombinovali před Josefem Kořenářem, ale jejich pokus skončil mimo.
     
    27:14
    Jakub Petružálek nyní střílel nebezpečně z pravé strany a jeho pokus zastavil Josef Kořenář a poté i dorážku stejného hráče.
     
    27:27
    Další zákrok mladého hostujícího brankáře, který zakročil tentokráte po střele chemiků z levého kruhu a poté zastavil hru. Po komerční pauze se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    27:37
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Kundrátek – 2 min., držení).
     
    27:42
    Tomáš Pospíšil dostal nabito a okamžitě vystřelil. S jeho pokusem si ale poradil opět pozorný Josef Kořenář a následně pak se hosté osvobozují a posílají puk až před Davida Honzíka.
     
    28:44
    František Lukeš neprostrčil puk za Josefa Kořenáře, který se od návratu zpět do brankoviště prezentuje skvělými zákroky. Třinec se osvobozuje.
     
    29:24
    Mahbod střílel, Jašek vyrážel a puk znovu opouští obrannou třetinu Ocelářů, kteří patrně své oslabení už zvládnou bez úhony.
     
    29:37
    Kundrátek je na ledě a Třinec je v plném počtu.
     
    30:42
    Svižné akce na obou stranách, ale pokaždé si brankáři poradili. V přerušené hře si hosté vybírají oddechový čas.
     
    31:05
    Zakázané uvolnění Litvínova stěhuje hru před branku Davida Honzíka. Vhazovat se bude před jeho klecí a Třinec tak má možnost ohrozit jeho branku.
     
    32:24
    David Honzík zachytil puk po střele hostujícího hráče a hra je zastavena. Po další komerční přestávce se bude vhazovat před ním a navíc bude vyloučen Lukeš. Oceláři budou hrát přesilovou hru.
     
    32:24
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (František Lukeš – 2 min., podrážení).
     
    32:49
    Z prostoru mezi kruhy se netrefil Martin Růžička, akce Třince ale pokračuje dále a domácí se musejí bránit další kombinaci v přesilové hře soupeře.
     
    34:03
    Richard Jarůšek to zkusil ve vlastním oslabení, ale jeho pokus byl tečován do ochranné sítě. Hra je přerušena a Litvínov vybojoval útočné pásmo.
     
    34:24
    Domácí v plném počtu.
     
    34:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    František Gerhát vybídl přihrávkou FRANTIŠKA LUKEŠE, který jel do samostatného úniku před Josefa Kořenáře a zblízka ho prostřelil mezi betony – 3:4. Chemici tak jsou znovu zpátky ve hře a ztrácejí už jen jeden gól. Asistence: František Gerhát.
    34:30 František LUKEŠ - 3:4
     
    35:58
    Samson Mahbod byl faulován v jasné pozici a domácí pojedou trestné střílení!
     
    35:58
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Marian Adámek – trestné střílení, hákování).
     
    35:58
    K exekuci samostatného nájezdu se postavil Viktor Hübl, který si sjel před Josefa Kořenáře, kterého však neobelstil a skóre tak zůstává neměnné.
     
    36:38
    Patrik Zdráhal ohrozil Josefa Kořenáře a ten zakročil, sklapl své betony a před dotěrnými domácími hráči pak hru raději pozastavil.
     
    37:39
    Hrehorčák pálil z levé strany a do akce musel David Honzík, jenž zapsal důležitý zákrok.
     
    38:20
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Látal – 2 min., sekání).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Erik Hrňa pálil z levé strany a rozvlnil boční síť, následně pak hosté znovu zahrozili před jeho klecí a tentokráte Honzík zakročil a poté se domácí osvobozují.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm padly čtyři branky. Hosté se dostali do dvoubrankového náskoku, ale Litvínov dokázal snížit na rozdíl jediného gólu. Oceláři pak znovu odskočili a vedli 4:2. Ovšem chemici znovu snížili, když se Lukeš vracel z trestné lavice a nájezd proměnil. Domácí dokonce mohli vyrovnat, když Viktor Hübl jel trestné střílení, ale to proměnit nedokázal. Každopádně nás ještě čeká hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:25.
     
    Střely na branku: 15 – 20
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Litvínov je v plném počtu.
     
    40:48
    Po zákroku Josefa Kořenáře šli do útoku hosté, ale ve středním pásmu je o puk obral Samson Mahbod a dostal se do zakončení před hostující brankou, ale neuspěl.
     
    41:56
    Martin Látal vyslal z levého kruhu nebezpečnou střelu, ale proti byl další zákrok pozorného Josefa Kořenáře.
     
    42:16
    Domácí se znovu snažili o vyrovnání, Martin Hanzl pronikal do útočného pásma, ale zastavili ho pozorní beci Třince, kteří tak svého soupeře nepustili před Josefa Kořenáře.
     
    43:57
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Patrick Kudla – 2 min., hákování).
     
    44:12
    Martin Růžička na levé straně střelou z první nechal vyniknout Davida Honzíka, který jeho projektil lapil a podržel svůj tým. Následně pak hru nechal přerušit.
     
    44:52
    Gernát neudržel u modré čáry puk a ten se dostal do středního pásma. Za ním pak šel domácí hráč, ale nakonec ho obrana Třince získala zase zpátky.
     
    45:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra a Oceláři odskakují na dvoubrankový náskok. Z rohu si těsně před Davida Honzíka sjel MATĚJ STRÁNSKÝ a poté zakončil naprosto přesně – 3:5. Šikovný útočník Třince tak má zaděláno na hattrick. Asistence: Erik Hrňa a Martin Růžička.
    45:21 Matěj STRÁNSKÝ - 3:5
     
    47:39
    Aron Chmielewski se neprotlačil skrze obranu Litvínova do útočného pásma a následovala akce domácích. Jenže ta byla hodně nepřesná.
     
    47:54
    Nyní následuje další komerční pauza.
     
    Dnešní utkání sleduje 1037 diváků.
     
    47:59
    Richard Jarůšek na levé straně nezakončil, akce pak byla k vidění na druhé straně, ale Litvínovští si opět poradili a nepustili hosty k další vstřelené brance.
     
    49:18
    Ondřej Kovařčík ve spolupráci se svým bratrem Michalem byli v dobré šanci, ale proti Honzíkovi neuspěli. Poté Verva dostala puk do středního pásma.
     
    51:11
    Od vlastní branky zakládali akci domácí hokejisté, ale nepovedlo se jim projít přes zhuštěnou obranu Třince. Nakonec se to povedlo, ale zase byli v ofsajdové pasti.
     
    51:55
    Richard Jarůšek přečetl úmysl Ondřeje Kovařčíka a obral ho o kotouč. Ten si však hosté vzali zase zpět a okamžitě s ním míří do další útočné akce.
     
    52:13
    Další komerční přestávka.
     
    52:25
    Aaron Irving nezachytil puk na modré čáře a Dravecký se dral směrem před Davida Honzíka, jeho pokus však skončil mimo tři tyče.
     
    53:43
    Adámek zablokoval Viktora Hübla, který směřoval k brance Třince. Následně pak se Verva musí vracet zpátky do obrany, neboť hosté znovu míří do akce.
     
    55:00
    Přihrávka rukou v pásmu Litvínova a hra se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    56:01
    Zakázané uvolnění Třince a hra se stěhuje před Josefa Kořenáře.
     
    56:30
    Za brankou Davida Honzíka vybojovali puk domácí hráči a hned šli do útočné akce. Ale znovu ztroskotali na pozorné hostující obraně.
     
    57:17
    Martin Hanzl vyslal z levého kruhu štiplavou ránu na Josefa Kořenáře a ten zakročil. Připsal tak další důležitý zákrok a drží nadějný výsledek třineckých Ocelářů.
     
    57:17
    Domácí lavička si vybírá oddechový čas.
     
    57:32
    No a branka Litvínova je prázdná. Chemici to zkusí se šesti bruslaři v poli a bez brankáře. David Honzík je na střídačce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Matěj Stránský posunul puk na pravou stranu pro MARTINA RŮŽIČKU, jenž poté ze středního pásma trefil zcela prázdnou litvínovskou klec – 3:6. Asistence: Matěj Stránský a Guntis Galvinš.
    58:07 Martin RŮŽIČKA - 3:6
     
    58:45
    Aron Chmielewski se prezentoval nepřesnou střelou před Honzíkovou brankou a následně pak jdou do akce zase domácí hráči.
     
    59:45
    Puk mají domácí hráči a zápas se už jen dohrává. Litvínov sám ví, že je bez šance cokoli na tomto duelu změnit.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté se ve třetí třetině trefili dvakrát a pečetili tak tříbodový večer na litvínovském zimním stadionu. Stejně tak jako ve Varech i v Litvínově byli stoprocentní. Naopak domácí ve svém druhém utkání na vlastním ledě nezískali ani bod.
     
    Střely na branku: 21 – 24
     
    Dnešní utkání sledovalo 1037 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:09:15)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Ščotka (M. Hanzl, Zygmunt), 25. Jarůšek (P. Zdráhal), 35. F. Lukeš (Gerhát) – 10. Hrehorčák (Kundrátek), 20. P. Vrána (Martin Růžička, Gernát), 21. Martin Růžička (Gernát, P. Vrána), 25. M. Stránský (Hrňa, Gernát), 46. M. Stránský (Hrňa, Martin Růžička), 59. Martin Růžička (M. Stránský, Galvinš)


    HC VERVA Litvínov: Godla (25. Honzík) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Kudla, Štich (A), L. Doudera – P. Zdráhal, Mahbod, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Zygmunt, M. Hanzl (A), Látal – Petružálek, Gerhát, M. Havelka.
    HC Oceláři Třinec: Kořenář (21.–26. Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Raška, Jašek, Hrňa – Hrehorčák, Roman, Dravecký (A).

    Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Frodl, Kis

    Diváci: 1037
    thejrc.org