Kladno – Kovo Praha 6:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
TJ Kovo Praha
Středa 23.09.2020, 19:30 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:17:16)
     
    Zápas nakonec dospěl do očekávaného konce. Kladno mělo více ze hry, bylo směrem dopředu kreativnější i aktivnější a nakonec se radovalo ze zaslouženého vítězství. Kovo alespoň zaznamenalo dva čestné úspěchy, snižující branky finální porážku trochu zmírnily.

    Střely na branku ve 3. třetině: 10:5
     
    Konec zápasu.
     
    44:08
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (2 minuty pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Šimon.
     
    Dnešní utkání sleduje 54 diváků.
     
    43:49
    Prokop v náběhu! Jenže míček měl trochu dál od své hokejky, než by bylo zdrávo, a nakonec svůj blafák nedotáhl do úspěšného konce. Něco málo přes minutu zbývá do závěrečného hvizdu sudích Volkána a Danylece.
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty utkání.
     
    42:39
    Kovo se dostalo do přečíslení! V kladenské defenzívě se objevila mezera. Krištof zase nebezpečně operoval před domácí bránou, nicméně Středočeši měli štěstí, že hostující forvard promáchl a míček netrefil.
     
    41:59
    Hra přerušená, vhazovat se bude před Jirotkou. tři minuty zbývá do konce tohoto utkání, které dosud nabídlo dohromady osm gólů.
     
    41:27
    Eitler měl na pravém kruhu příliš času a prostoru! Napřahoval až k nebesům, avšak zamířil nakonec jen mimo. Velká škoda pro Kladno.
     
    40:00
    Pět minut do konce. Zápas se v podstatě jen dohrává. O vítězi je prakticky rozhodnuto. Nicméně oba celky se i nadále snaží podnikat výpady směrem dopředu. Rozhodně nechtějí zbývající chvíle jen tak vypustit.
     
    38:43
    Hosté v plném počtu.
     
    38:19
    Soukup nahodil míček dopředu od červené čáry, Lain byl ale připravený. Zatím vypadá početní výhoda Kladna mdle. A zanedlouho navíc přesilovka skončí.
     
    37:40
    Kovo zatím dobře brání tohle oslabení. Podařilo se mu eliminovat možné taky soupeře, nakonec se míček dostal z jeho obranného pásma.
     
    36:43
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Šimon – 2 min., napadení).
     
    36:24
    Rozhodčí signalizovali vyloučení na straně Kova. Jirotka tak směřoval na lavičku, aby se Kladno mohlo doplnit o jednoho hráče v poli navíc. Nakonec se dostal do šance Paták, jenomže tomu zakončení ve finále nevyšlo.
     
    35:45
    Domácí v plném počtu.
     
    34:48
    Krištof mohl Jirotku překonat podruhé! jenomže pouze schoval tvář do dlaní. Věděl, že tahle šance se měla proměnit. Leč u tyčky nasměroval míček jen vysoko nad bránu.
     
    34:23
    Míček se dostal mimo hrací plochu. Kladno musí čelit oslabení, nutno ale podotknout, že zatím přesilové hry Kova nevypadaly nikterak nebezpečně. Ubrání se domácí i v nynějším případě?

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 7. Hrabar (Pražák, Špaček), 14. Barnošák (Kamenář), 17. Barnošák (Dědič, Prokop), 25. Procházka (Dědič), 30. Procházka (Prokop, Dědič), 31. Prokop (Barnošák, Dědič) – 22. Krištof (Kočka), 32. Winter (Pátek)


    HBC Kladno: Jirotka (Čapek) – Kužel, Arlt, Dědič, Pliml, Soukup, Hrabar – Kamenář, Teinitzer, Špaček, Procházka, Paták, Pražák, Prokop, Barnošák, Šrámek, Kohout, Eitler
    TJ Kovo Praha: Lain (Farkaš) – Kyclt, Vršecký, Nýdl, Bureš – Šimon, Kupf, Ogurčák, Terč, Krištof, Adam, Kočka, Wurdák, Winter, Pátek

    Rozhodčí: Volkán, Danylec

    Diváci: 54
    thejrc.org