Ústí n/L – Třebíč 0:4 (kon.) | Havířov – Kolín 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:4 (po pr.)
Prostějov – Kladno 4:5 (po pr.) | Vsetín – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 1:4 (kon.)
Kadaň – Vrchlabí 1:5 (kon.) | Sokolov – Šumperk 8:1 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Úterý 01.12.2020, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím vás u dohrávky 4. kola hokejové Chance ligy. Domácí HC Slovan Ústí nad Labem v rámci něho přivítá tým SK Horácká Slavia Třebíč. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Ústecký tým bilancuje na hraně postupu do play-off. V současnosti je jednu příčku pod ní, na dvanácté Litoměřice ale Slovan ztrácí jediný bod, navíc oproti svému severočeskému rivalu má také jeden zápas k dobru. Zatímco Třebíč má na svém kontě v tuto chvíli jen sedm bodů a patří jí patnáctá příčka. Nutno ale také dodat, že Horácká Slavia má nejméně odehraných utkání v celé Chance lize, pouhých pět. Kdežto například první Poruba jich má za sebou již dvanáct.
     
    Bodovým lídrem Slovanu je nejzkušenější hráč kádru, tedy Michal Trávníček. Ten si doposud připsal pět gólů a čtyři asistence, nevybočuje tak z průměru jednoho bodu na zápas. Přesto v tabulce nahrávačů se na vrcholu skví jiné jméno, Tomáš Pšenička, jemuž se povedlo přihrát šestkrát. V brance Ústečanů se od počátku sezony vystřídali hned čtyři gólmani. Nejvíce zápasů odchytal Marek Schwarz, celkem čtyři, a to s úspěšností 84,26 %. Nejvíce se ale dařilo Petru Hamalčíkovi v jeho odchytaných třech kláních. Jeho úspěšnost se totiž zastavila na 93,59 %. Sestupnou tendencí v počtu odchytaných zápasů přicházíme k Radku Haasovi se dvěma starty v ústeckém brankovišti a úspěšností 83,93 %. A konečně v jednom případě hájil svatyni Slovanu Jan Růžička, který si vedl nadmíru výtečně. O čemž svědčí úspěšnost 97,30 %.
     
    To tahounem Třebíče není v současnosti nikdo jiný než Ladislav Bittner. V pěti odehraných zápasech se dokázal již pětkrát gólově prosadit, což doplnil třemi asistencemi. V počtu nahrávek se na něj dotahují ještě Martin Šťovíček a Lukáš Zukal, kteří také mají na kontě tři přihrávky na gól. Oporou Třebíče v brankovišti je Pavel Jekel, který zatím nepustil do branky nikoho jiného. Z pěti zápasů si tak zajistil úspěšnost 90,91 %.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Schwarz (Hamalčík) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vl. Brož (A), Vala, Vacík, M. Voženílek, Zich – Trávníček (C), Pšenička, Severa – Tůma, Vrdlovec, Matějček – Furch, G. Szturc, Tlačil – O. Bláha, Protasenja, Grim.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Furch, Zukal, Tejnor, Stehlík, L. Chalupa, Kowalczyk, Vodička – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Krliš, Bittner (A), Psota – Š. Kratochvil, Kořenek, Ferda – Křehlík, Michálek, Hrubec.

    Rozhodčí: Petružálek, Jaroš – Kreuzer, Polonyi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    První buly vybojovala Třebíč, která se sjela k rozehrávce k vlastní brance. Hned při prvním výpadu ke Schwarzovi ale byla zachycena v ofsajdu.
     
    00:41
    Slovanu se povedlo získat puk ve středním pásmu. Namísto pokračování akce směrem dopředu ale kotouč jen vyhodili k Jekelovi a zamířili vystřídat. Ani Třebíč se ale aktivitou příliš nepředvedla, výsledkem čehož je zakázané uvolnění a vhazování před svatyní Pavla Jekela.
     
    01:50
    Marek Voženílek vyhodil puk podél mantinelu. Za vlastní brankou si ho převzal Jekel a vyslal svůj tým do protiakce.
     
    02:39
    Podél mantinelu se tlačil dopředu Šimon Kratochvíl. Nestačil ale na Marka Voženílka, který ho k mantinelu přistrčil. Akce Třebíče tak vzala za své.
     
    03:47
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jan Grim – 2 min., podrážení).
     
    03:57
    Ve své úvodní přesilovce se Třebíči daří kombinovat po obvodu útočné třetiny. Zatím ale Marka Schwarze neprověřila jedinou střelou.
     
    04:48
    Značně se rozduněl mantinel za pravou tyčí Schwarzovy klece po dělovce Lukáše Chalupy od modré. Slovan se následně pokusil vybojovat puk za brankou.
     
    05:26
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Marek Voženílek – 2 min., sekání).
     
    05:33
    Třebíč pokračuje v sérii přihrávek a nebezpečném přibližování ke Schwarzově kleci.
     
    05:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Z čehož také pramení první branka utkání. Marek Schwarz sice dokázal odrazit Šťovíčkovu střelu, ovšem těsně před brankovištěm stál připravený LADISLAV BITTNER, který neváhal ani nejmenší okamžik a z první nekompromisně zavěsil kotouč zpět do branky. Asistence: Martin Šťovíček a Lukáš Nedvídek.
    05:49 Ladislav BITTNER - 0:1
     
    06:51
    Horácké Slavii se povedlo uvolnit tlak na svou branku, naopak záhy přenesla kotouč na opačnou stranu ledové plochy. Schwarz se ale ničeho obávat nemusí, obrana Slovanu zvládá udržet soupeře u mantinelu a bez možnosti vystřelit.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Chalupa – 2 min., podrážení).
     
    07:40
    I ve vlastním oslabení vyrazil střemhlav do pásma Václav Krliš. Cestu mu ovšem zkřížil Štěpán Havránek, který rychle nasměroval hru zpět k Jekelovi. Ovšem ani tam se puk příliš dlouho neohřál a byl to Marek Schwarz, který musel zasahovat.
     
    08:25
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpán Matějček – 2 min., držení).
     
    08:31
    David Vala dlouho váhal s rozehrávkou za vlastní brankou. Nakonec vyslal do šance Daniela Vrdlovce, který si s kotoučem na holi obkroužil Jekelovu svatyni, leč k zakončení se nedostal.
     
    09:29
    Hosté v plném počtu.
     
    09:41
    Hosté se zcela osamostatnili ve vlastní třetině a celkem v poklidu rozehrávají.
     
    10:09
    Důležitý Schwarzův zákrok. Po sérii třebíčských přihrávek těsně před brankou vystřelil z hranice pravého kruhu Ladislav Bittner. Ústeckému gólmanovi se ale povedlo kotouč včas zalehnout.
     
    10:35
    Domácí v plném počtu.
     
    11:05
    Nepovedená nahrávka Vladimíra Brože má za následek další nájezd Třebíče do útočného pásma. I tentokrát se ale Horácké Slavii nedaří vystřelit.
     
    12:16
    Třebíčští vyjeli do přečíslení třech proti dvou. Kotouč, který měl ve své moci Matěj Psota ale dokázal vypíchnout Lukáš Chalupa.
     
    12:41
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Zukal – 2 min., sekání).
     
    12:49
    Hned při první možné příležitosti prověřil Jekelovu pozornost Štěpán Havránek. Jeho tvrdou ranu od modré ale zvládl třebíčský gólman vyrazit betony.
     
    13:12
    Slovanu se daří držet v útočném pásmu a vytvářet si nebezpečné příležitosti. Za to Třebíč zvolila taktiku dvou clonících hráčů těsně před Jekelem, na něhož tak již střela nemá šanci dolétnout.
     
    14:12
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpán Matějček – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:16
    Na puku jsou stále ústečtí hokejisté. Nemohou se ale kombinací vymanit ven z vlastní třetiny.
     
    14:41
    Hosté v plném počtu.
     
    15:06
    Dominik Vacík důležitým zákrokem u mantinelu odstavil od puku Michala Vodného. To umožnilo Adamu Zichovi rychle vypálit na opačný konec ledové plochy. Jeho akci ale ukončili sudí díky ofsajdu.
     
    16:02
    Do posledních deseti vteřin přesilovky vstupuje Třebíč rozehrávkou od vlastní branky.
     
    16:12
    Domácí v plném počtu.
     
    16:44
    Boj o puk v rohu ledové plochy zvládla lépe Třebíč. Lukáš Chalupa ho tak vynesl k modré a následně vypálil křižmo na Schwarze. Ústecký gólman ale bez obtíží puk pokryl.
     
    17:14
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Radim Ferda – 2 min., hákování).
     
    17:19
    Puk je v moci Jana Tlačila, který hledá volného spoluhráče. Nakonec se mu to podařilo a celé akce končila těsně vedle Jekelovy klece. Přičemž chyběly doslova milimetry od toho, aby se Slovanu povedlo vyrovnat.
     
    18:34
    Tomáš Pšenička vložil do střely obrovský důraz. I tak ale natrefil pouze betony třebíčského strážce svatyně, od kterých se puk odrazil.
     
    19:14
    Hosté v plném počtu.
     
    19:34
    Slovan je v posledních chvílích aktivnější v útočné třetiny. Málokdy ovšem zvládá vyzrát na třebíčskou obranu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Zprvu byla celkem aktivní Třebíč, později se šance celkem vyrovnaly. Co je však nejvýraznějším momentem této fáze hry, to jsou vyloučení, kterých přišlo vskutku velké množství. A právě jedno takové zatím poslalo Horáckou Slavii do těsného jednobrankového vedení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    I první buly druhé třetiny dopadlo lépe pro Třebíč. Ta ale ani nyní nedokázala vykouzlit žádnou velkou šanci, naopak vyhodila puk na zakázané uvolnění.
     
    20:47
    Sám proti třem bojuje o puk Michal Vodný. Ve svém snažení ale úspěšný nebyl, naopak rychle na opačný konec kluziště vystartoval Jiří Severa.
     
    21:04
    Nepříjemný střet u vlastní branky odnesl Michal Furch, který opustil ledovou plochu v doprovodu zdravotníka.
     
    21:06
    Hned po vyhraném buly vypálil Daniel Vrdlovec na Jekela. Gólman Třebíče kotouč rychle vyrazil a jeho spoluhráči vyslali kotouč na zakázané uvolnění.
     
    21:35
    Nepřesnou ústeckou nahrávku převzal Ladislav Bittner, který ihned vyjel podél mantinelu do středního pásma. Načež nahodil puk křižmo obloukem dopředu.
     
    22:35
    Další icing Třebíče. Tentokrát po vyhození kotouče podél mantinelu zpoza vlastní branky Radimem Ferdou.
     
    22:52
    Marek Schwarz zastavil puk pro Jiřího Drtinu. Slovan se tak pokouší o rozehrávku. Tu následně proměnil v nájezd na soupeřovu branku, který ovšem sudí přerušili díky ofsajdu.
     
    23:41
    Pavel Jekel zastavil kotouč za vlastní brankou. Ještě v útočném pásmu se tak o jeho zisk pokusil Anatolij Protasenja a povedlo se. Dál v akci pokračoval Lukáš Chalupa.
     
    24:06
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Anatolij Protasenja – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:16
    Třebíč tentokrát pozvolna rozehrává od vlastní branky, kde vyčkával s kotoučem Lukáš Zukal. Ovšem i ona se místo do útočného pásma dostala do ofsajdu.
     
    24:40
    Lukáše Nedvídka zbrzdil v rozjezdu Michal Trávníček. I tak se ale Třebíč dostala do pásma a pro Marka Schwarze nastaly krušné chvíle.
     
    25:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá další přesilovku a navyšuje své vedení! Po delším ostřelování Schwarzovy klece to vyšlo LUKÁŠI NEDVÍDKOVI, který vyslal rychlou střelu z hranice levého kruhu a Schwarz se už na ní jen těžce dotahoval. Asistence: Ladislav Bittner a Michal Vodný.
    25:11 Lukáš NEDVÍDEK - 0:2
     
    25:11
    Domácí v plném počtu.
     
    26:52
    Třebíč je jako na koni a pokračuje ve své velké aktivitě v útočném pásmu. Dlouho ale nedokázala vystřelit. A když už se to povedlo, Marek Schwarz si s tím poradil.
     
    27:23
    Snaha Aleše Furcha o vyhození puku podél mantinelu nevyšla. Tak to zkusil středem pole. Což už sice bylo úspěšnější, ale ve vlastní třetině si stejně pro sebe ukořistili puk obránci Třebíče.
     
    28:23
    Ondřej Bláha ustál souboj u mantinelu a stále tak udržuje Slovan na dostřel Jekelovy svatyně.
     
    29:01
    Samostatný výpad Jiřího Severy středem kluziště zbrzdil Jakub Stehlík. Definitivní stopku však vystavil až gólman Jekel, který přidržel kotouč u sebe.
     
    29:33
    V přečíslení tři na dva vyzkoušel razanci své střely Radim Ferda. A byla vskutku výstavní. Jen místo sítě branky rozduněl puk plexisklo nad Schwarzovou klecí.
     
    30:58
    Své střelecké štěstí na opačné straně zkusil Vladimír Brož. Přes dva třebíčské bránící hráče ale vypálit na branku nedokázal. Naopak hosté záhy vyhodili puk na icing.
     
    31:16
    Další zákrok Pavla Jekela. Tentokrát si poradil s padavou střelou Tomáše Pšeníčky. Tu se týž hráč ještě pokusil dorazit, třebíčský strážce svatyně byl ale rychlejší a puk tělem zastavil.
     
    32:03
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ladislav Bittner – 2 min., podrážení).
     
    32:08
    Povedená práce s hokejkou Jakuba Stehlíka. Povedlo se mu ji prostrčit mezi dvojici hráčů Slovanu a posunout tak kotouč až k Marku Schwarzovi, odkud musí Ústečtí rozehrát.
     
    33:02
    Tlak Slovanu vyústil v jednu střelu Vladimíra Brože. S tou si ale Třebíčští dokázali poradit, navíc vyhodili puk na opačný konec ledové plochy.
     
    33:26
    Martin Tůma svou dělovkou rozvlnil síť. Jenže ne tu, kterou by si představoval, nýbrž puk napálil dosti vysoko nad branku Pavla Jekela.
     
    34:03
    Hosté v plném počtu.
     
    34:24
    Od modré vyzkoušel svůj bekhend Lukáš Chalupa. Střela sice vypadala nadějně, přesto ke Schwarzovi nedolétla.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ladislav Bittner – 2 min., držení).
     
    34:50
    Další přesilovku zahájil Slovan rozehrávkou od vlastní branky. Avšak drží se jen ve středním pásmu, odkud se nedokáže probít hlouběji do volného prostoru.
     
    35:35
    Přesně v polovině přesilovky rozehrává ústecký tým zpoza své klece.
     
    35:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jan Tlačil.
     
    35:48
    Ústecký tým opět rozehrává od vlastní branky. Davidu Valovi se povedlo dostat až k Jekelově brance, tam ale nedokázal přesně nahrát na některého ze svých spoluhráčů.
     
    36:35
    Hosté v plném počtu.
     
    36:58
    I Třebíčští raději rozehrávají zpoza Jekelových zad. Lukáši Zukalovi se ale povedlo nasměrovat svůj tým rychle k ústecké svatyni.
     
    37:41
    Domácí v plném počtu.
     
    38:00
    Jan Tlačil nevyzrál v souboji o puk na modré na Lukáše Zukala. Třebíč se tak opět zmocnila puku, což využil ve svůj nájezd David Michálek. I on ale nedokázal přejít přes modrou.
     
    39:05
    Obráncům Horácké Slavie se povedlo obrat o puk Jana Grima. I tak se ale udržel na hokejkách domácího týmu, byť tentokrát jen ve středním pásmu.
     
    39:21
    S icingy se tentokrát roztrhl pytel. Krátce po ústeckém přišlo na straně Třebíče a vhazuje se tak před Jekelem.
     
    39:37
    Domácí ještě v poslední chvíli ostřelují třebíčskou branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá perioda vesměs vypadla z oka té předešlé. Byť vyloučení bylo o poznání méně. Přesto ta rozhodla i tuhle třetinu. Třebíčí se povedlo navýšit vedení zásluhou Lukáše Nedvídka, do závěrečného dějství tak vstupuje s dvoubrankovým náskokem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Třebíč tuto třetina zahájila další rozehrávkou. Ta se změnila v přetahovanou o kotouč ve středním pásmu.
     
    40:52
    Od vzdálenější modré vyslal puk přesně do Jekelovy lapačky Vladimír Brož. Do akce se tak dokázala dostat Třebíč, která ohrožuje prostor před Schwarzem.
     
    41:45
    Horácké Slavii se povedlo obrat domácí tým o kotouč ve vlastní obranné třetině. I oni ale o puk museli ještě svádět souboj, nakonec ale dokázali vystartovat za Schwarzem.
     
    43:03
    Pšeničkova střela se odrazila o betony gólmana Třebíče.
     
    43:35
    Celkem nadějnou šanci měl před sebou Daniel Vrdlovec, kterému se povedlo prokličkovat kolem dvou hráčů Třebíče. Následně vystřelil, ovšem Jekel zůstal ve střehu a puk lapil k sobě.
     
    44:10
    Radim Ferda vystartoval kolem pravého mantinelu směrem do útočného pásma. Ovšem u mantinelu také zůstal, domácím se dařilo ho účinně blokovat.
     
    45:35
    Celkem rychle rozjetý Daniel Vrdlovec středem pole nakonec před modrou pouze vyhodil kotouč před sebe. Ten se doklouzal až k Jekelovi a Třebíč započala zpětnou rozehrávku.
     
    46:49
    Ihned po buly to z horního vrcholu zkusil Ondřej Bláha. Pavel Jekel ale bleskově reagovat a puk přidržel u svého těla.
     
    47:25
    A vzápětí přišel další zákrok Jekela po celkem slibné střele Tomáše Pšeničky.
     
    48:31
    Tomu se říká obrovská smůla. Martin Šťovíček měl před sebou vyloženou akci, když už hleděl přímo do očí Marku Schwarzovi, nikdo jiný už v tomto prostoru nebyl. V klíčovém momentu ale selhal a nasměroval puk vysoko nad branku.
     
    48:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ovšem, co se nepovedlo před malým okamžikem, povedlo se nyní. Třebíči se povedlo zahrozit přesnou nahrávkou Matěje Psoty zpoza branky, kterou přesně napálil z kruhu VÁCLAV KRLIŠ a Schwarz na puk již nedosáhl. Asistence: Matěj Psota.
    48:49 Václav KRLIŠ - 0:3
     
    49:25
    Slovan bojuje o puk u vlastní branky. Navíc po delší době nabral sílu i k cestě na opačný konec kluziště.
     
    49:50
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michal Vodný – 2 min., hákování).
     
    51:36
    Slovanu se v této přesilovce daří útočit. Ke střele se dostal Tomáše Pšenička. Pavel Jekel ale sevřel betony a díky tomu puk odrazil.
     
    51:50
    Hosté v plném počtu.
     
    52:30
    Nájezd a následnou přihrávku Třebíče zastavil Jiří Drtina, který přesně vložil do kotouče svou hokejku. Slovan se tak mohl dostat do vlastní akce.
     
    53:33
    V aktivitě na branku soupeře ale pokračuje Třebíč, která již prakticky neopouští útočné pásmo. Obrana Slovanu se ale statečně drží.
     
    53:53
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Aleš Furch – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Radim Ferda – 2 min., sekání).
     
    54:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hra čtyři na čtyři zatím vychází lépe Třebíči, která svou snahu korunuje další brankou. Nedvídkovu přihrávku před branku precizně využil JAKUB STEHLÍK, který z první poslal kotouč pod víko. Asistence: Lukáš Nedvídek.
    54:26 Jakub STEHLÍK - 0:4
     
    54:57
    V útoku Slovan toho příliš nepředvedl, načež musel čelit dalšímu soupeřovu ataku. Tentokrát se ale vyznamenal Marek Schwarz, který si vyjel hodně dopředu. A i když ztratil během bránění vlastní hokejku, kotouč dokázal odrazit do bezpečí.
     
    56:39
    Vrdlovcův únik podél mantinelu zastavila Třebíč na modré čáře. Útočící hráč Ústí se ale i tak dostal do pásma, byť o poznání pomaleji, navíc stíhán dvojicí protihráčů.
     
    57:49
    Další střela Slovanu. Tentokrát ze středního pásma a z hole rychle rozjetého Tomáše Pšeničky. Jekel přidržel puk u ledu.
     
    58:12
    Michal Trávníček ubránil puk před Petrem Vodičkou. Kotouč ale opustil ledovou plochu a zamířil na ústeckou střídačku.
     
    58:29
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vladimír Brož – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Menší trest odpyká Gabriel Szturc.
     
    59:04
    Slovan zastavil nájezd Třebíče a vyhodil kotouč do bezpečí na opačný konec ledové plochy.
     
    59:45
    Šťovíčkovu dělovku z mezikruží zvládl Schwarz vyrazit, tlak na jeho branku ale pokračuje.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce. Třebíč už v závěrečné periodě už jen kontrolovala hru a dvěma góly si tak pojistila celkové vedení a tedy i konečnou výhru. Spolehnout se také mohla na výkon Pavla Jekela, který musel čelit velkému množství šancí Slovanu, všechny ale dokázal pokrýt a udržel čisté konto.
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (18:08:26)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 6. Bittner (Šťovíček, Nedvídek), 26. Nedvídek (Bittner, Vodný), 49. Krliš (Psota), 55. Stehlík (Nedvídek)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Schwarz (Hamalčík) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vl. Brož (A), Vala, Vacík, M. Voženílek, Zich – Trávníček (C), Pšenička, Severa – Tůma, Vrdlovec, Matějček – Furch, G. Szturc, Tlačil – O. Bláha, Protasenja, Grim.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Furch, Zukal, Tejnor, Stehlík, L. Chalupa, Kowalczyk, Vodička – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Krliš, Bittner (A), Psota – Š. Kratochvil, Kořenek, Ferda – Křehlík, Michálek, Hrubec.

    Rozhodčí: Petružálek, Jaroš – Kreuzer, Polonyi
    thejrc.org