Benátky n/J – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Kolín – Prostějov 2:3 (po pr.) | Kadaň – Jihlava 2:5 (kon.)
Sokolov – Poruba 2011 2:3 (kon.) | Šumperk – Slavia 0:4 (kon.) | Kladno – Havířov 5:1 (kon.)
Přerov – Vsetín 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 5:4 (po pr.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 23.09.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Filip KRÁL - 3:1
     
    58:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jednašedesát vteřin před koncem třetiny je o vítězi pravděpodobně rozhodnuto! FILIP KRÁL se zmocnil kotouče v rohu vlastního pásma a z otočky trefil prázdnou bránu přes celé kluziště! Bez asistence.
    32:06 Antonín PECHANEC - 2:1
     
    32:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po 32 odehraných minutách přerovská obrana chybuje a hosté se dostávají na rozdíl jedné branky! Hosté využili své rychlosti v protiútoku, kdy o puk připravil domácího obránce ANTONÍN PECHANEC. Ten zřejmě bez úmyslu nakonec nasměroval puk mezi Dvořákovy betony, odkud puk zaplul za brankovou čáru. Asistence: David Březina.
    24:34 Filip KRÁL - 2:0
     
    24:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jako blesk zčistajasna přichází druhá branka Zubrů! Zatímco většina hráčů v modrém zamířila na střídačku, FILIP KRÁL šlápl do bruslí, aby stihl dojet Indrákovu přihrávku těsně u modré čáry! Poté se v pořádné rychlosti dostal na dostřel a nechytatelně vymetl pravý horní roh Strmeňovy branky! Asistence: Daniel Indrák.
    08:26 Roman PŠURNÝ - 1:0
     
    08:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři na konci přesilové hry otevírají skóre! Hrabal tak tak zachránil kotouč před únikem za modrou čáru a poté jej na pravý kruh předal ROMANOVI PŠURNÉMU, jenž prostřelil vsetínského gólmana mezi betony! Asistence: Josef Hrabal, Vlastimil Dostálek.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 9. Pšurný (Hrabal, Dostálek), 25. F. Král (Indrák), 59. F. Král – 33. Pechanec (Březina)


    HC ZUBR Přerov: D. Dvořák (Holík) – Hrabal, F. Král, Kučeřík, Zbořil (A), Dluhoš, Dřímal, Gréč – T. Doležal (C), Pšurný (A), Dostálek – Svoboda, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, Indrák, Sebera – Dobša, Hajšman, Fencl.
    VHK ROBE Vsetín: Strmeň (Gába) – Ondračka, Smetana, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Jenáček, Jenáček – J. Kloz, R. Vlach, Klímek – Březina, Pechanec, Gorčík – Machač (A), Rehuš, Babka – Hořanský, Gajarský (A), Vítek.

    Rozhodčí: Fiala, Koziol – Kleprlík, Konvička
    thejrc.org