Hvězda Praha – PZ Kladno 0:0 (odl.) | Sparta – Tábor 0:0 (odl.) | Technika Brno – Havlíčkův Brod 0:0 (odl.)
Kladno – HC Litvínov 5:1 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 0:0 (odl.) | Vítkovice – Olomouc 15:1 (kon.)
Plzeň – Třemošná 9:1 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 7:3 (kon.)
Poruba – Třinec 4:12 (kon.) | Sparta – Jihlava 1:8 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 0:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 1:4 (kon.) | Vsetín – Havířov 1:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:8 (0:3, 1:4, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 24.09.2020, 18:00 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    52:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nakonec se hosté z Vysočiny prosazují i ve třetí třetině, dalším úspěšným střelcem je DAVID BULÍK. Asistence: Jonáš Jungwirth a Šimon Báťa.
     
    35:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava začíná na ledě předvádět parádičky. Během signalizované výhody ujeli hosté do přečíslení dva na jednoho a ALEX MARHOUN s naprostou přesností poslal puk k bližší tyči. Asistence: Šimon Juřička.
     
    34:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Záhy se však prosadil jeho kolega ŠTĚPÁN ŠABATKA, jenž zvyšuje na 6:1, Sparta tak přišla o vítr, který si tak těžce nahnala do svých plachet. Asistence: Alex Marhoun a Šimon Juřička.
     
    32:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Při snaze hostů vrátit se do útoku se utrhl MARTIN VAŠÍČEK, který v rychlém protiútoku překonal gólmana Puldu ve vlastním oslabení. Bez asistence.
     
    25:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Jihlava po šanci domácích ujela na Dlouhého, kterého překonal ŠIMON BÁŤA z okraje kruhu pro vhazování. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    21:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla odskakuje do čtyřbrankového vedení, s domácím celkem to nevypadá vůbec dobře! Z rychlé akce se prosazuje ADAM TOPOL a dalším gólem vyhání Hrabala z klece – 0:4! Asistence: Matěj Vovsík, Just Sopotnik.
     
    17:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nicméně nakonec se hráčům z Vysočiny daří přesilovku využít, mezi úspěšné střelce se zapisuje LUKÁŠ ČÍHAL. Asistence: Šimon Juřička a Alex Marhoun.
     
    12:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení. Z rychlého přechodu do útočné třetiny vykřesal JONÁŠ JUNGWIRTH poté, co zkusil střelu z pravého kruhu a procpal ho mezi betony. Asistence: Martin Matějíček a Martin Hrbek.
     
    04:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svého tlaku na branku a ujímají se vedení. Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru a MATĚJ VOVSÍK přesně namířil svou dělovku. Asistence: Just Sopotnik.
    Marken.cz

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 33. Vašíček – 5. Vovsík (Sopotnik), 13. Jungwirth (Matějíček, Hrbek), 18. Číhal (Juřička, Marhoun), 22. Topol (Vovsík, Sopotnik), 26. Báťa (Jungwirth), 35. Šabatka (Marhoun, Juřička), 36. Marhoun (Juřička), 53. Bulík (Jungwirth, Báťa)


    HC Sparta Praha: Hrabal (22. Dlouhý) – Klička, Tomov (C), Ludvík, Bartoň, Menzel, Port – Stepanchuk, Bareš (A), Vašíček, Odehnal, Červenka, Fábry, Křišťan, Kalný (A), Valach, Höll, Žmola, Senčák.
    HC Dukla Jihlava: Pulda (Sigmund) – Číhal (A), Topol, Vovsík (A), Jeletz, Matějíček, Hrbek, Šabatka – Báťa, Marhoun, Habermann, Sopotnik, Peš, Krejčí, Juřička, Jungwirth (C), Bulík.

    Rozhodčí: Hrdlička – Karda, Horažďovský

    Diváci: 56
    thejrc.org