Zlín – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Mountfield HK
Pátek 25.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Domácí gólman míří na střídačku až teď a ševci to tedy zkusí s šesti bruslaři!
     
    56:47
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Štěpán Fryšara – 2 min., hrubost).
     
    44:03
    Kelly Klíma s neuvěřitelnou lehkostí tečoval nahozený kotouč přesně mimo dosah Daniela Hufa, ale ten zase skončil jen na tyči! Tyto nevyužité šance mohou Hradec ještě hodně mrzet.
     
    42:06
    Hosté se skoro prosadili počtvrté! Nejprve však zaúřadovala tyč a pak na brankové čáře hasil střelu Radovana Pavlíka Daniel Gazda!
     
    39:07
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jan Dluhoš – 2 min., hákování).
    38:04 Daniel GAZDA - 2:3
     
    38:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani ještě snižují a čeká nás dost závěrečná poslední třetina! Antonín Honejsek ujel soupeřící defenzivě, ale místo střely musel přihrávat jen dozadu, kde se na modré čáře napřáhl DANIEL GAZDA, který se nechytatelně trefil přesně nad rameno Marka Mazance. Asistence: Antonín Honejsek.
     
    33:52
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Radek Smoleňák.
     
    31:17
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., hákování).
     
    30:38
    Zdeněk Okál se zničehonic sám zjevil před brankářem, ale z této dobré pozice raději přihrával, což ale nečekal Jakub Šlahař, který si puk nedokázal zpracovat!
    23:33 Lukáš CINGEL - 1:3
     
    23:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do dvoubrankového vedení! LUKÁŠ CINGEL šikovně vypíchl puk soupeřící hráči, díky čemuž se dostal do úniku, který úspěšně vyřešil střelou na bližší tyč. Bez asistence.
     
    19:04
    Zdeněk Okál si od mantinelu výborně vybruslil až před bránu, ale místo zakončení volil neočekávanou přihrávku Jakuba Šlahaře, ale Marek Mazanec se i přesto dokázal včas přesunout a proti jeho střele zasáhl!
     
    18:28
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Radim Šalda – 2 min., sekání).
     
    13:16
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Kubiš – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Matěj Sebera.
     
    12:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Herman – 2 min., sevření puku rukou).
    05:22 David NOSEK - 1:2
     
    05:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci prolomují střelecké trápení a vracejí se do zápasu! Antonín Honejsek vyhrál buly v útočném pásmu a kotouč posunul na DAVIDA NOSKA, který z první nahodil. Marek Mazanec to tentokrát vůbec nezvládl, protože mu nahození propadlo mezi rukou a tělem. Asistence: Antonín Honejsek.
    04:09 Kevin KLÍMA - 0:2
     
    04:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou úspěšnější na vhazování, díky čemuž se prosazují již podruhé! Po vyhraném buly se poblíž brankoviště chopil puku Jordann Perret, ten naznačil střelu, ale přitom nahrával na úplně volného KEVINA KLÍMU, který se bez problémů trefil do odkryté brány. Asistence: Jordann Perret.
     
    03:52
    Tomáš Fořt se dostal k levému hrazení, odkud poslal kotouč před bránu, kde se chvíli pohyboval v nebezpečné zóně, ale nakonec ho bránící hráči dokázali odklidit pryč.
    00:59 Kelly KLÍMA - 0:1
     
    00:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se bleskově dostává do vedení a Zlín tedy zas nezačíná dobře! Jakub Sklenář výborným pasem našel najíždějícího KELLYHO KLÍMU, který neuvěřitelně zrychlil, díky čemuž se dostal až před Daniela Hufa, kterého překonal přesnou střelou mezi betonem a lapačkou. Asistence: Jakub Sklenář.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 6. Nosek (Honejsek), 39. Gazda (Honejsek) – 1. Kelly Klíma (J. Sklenář), 5. Kevin Klíma (Perret), 24. Cingel


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Gazda, Suhrada, Nosek (C), Hamrlík, Ferenc, Dluhoš – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Karafiát – Kubiš (A), P. Sedláček, Sebera.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Zámorský, Hronek, Blain, Šalda, F. Pavlík (A), R. Pilař – Orsava, Cingel, Smoleňák (C) – J. Sklenář, V. Růžička, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pavlík, Koukal, Jergl.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Špůr, Ondráček
    thejrc.org