Zlín – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 25.09.2020, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:34 Pavel KOUSAL - 4:2
     
    51:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři ale díky chybě Plzně pokračovali v útoku a snižují! PAVEL KOUSAL se z mezikruží trefil parádně pod horní tyčku, na tuto střelu byl Frodl krátký. Asistence: Ondřej Najman.
    42:18 Tomáš MERTL - 4:1
     
    42:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Milan Gulaš na svůj první gól v sezóně stále čeká, jeho parťák z útoku TOMÁŠ MERTL už se ale letos trefuje počtvrté! Plzeň tak po souhře těchto dvou elitních forvardů vede už 4:1. Gulaš se protáhl podél pravého mantinelu, posunul kotouč před branku na špatně hlídaného Mertla, který měl jednoduchou práci a zasunul puk do sítě. Asistence: Milan Gulaš a Pavel Musil.
    32:54 Tomáš MERTL - 3:1
     
    32:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni vedou už o dva góly! Jiříček dobře zastavil mladoboleslavskou akci, Gulaš poté přihrál puk najíždějícímu TOMÁŠI MERTLOVI. Ten se řítil sám na branku, střela zápěstím mu vůbec nesedla, ale kotouč po ledě propadl Růžičkovi mezi betony do sítě. Asistence: Milan Gulaš a Filip Suchý.
    28:10 Vojtěch BUDÍK - 2:1
     
    28:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň odpovídá 53 sekund po inkasované brance a znovu vede! Dlapovo střelu od modré čáry zablokoval Straka a Škoda vyrazila do protiakce. Do úniku se po přihrávce Eberleho protlačil obránce VOJTĚCH BUDÍK a forhendovou střelou propasíroval puk za Růžičku. Asistence: Jan Eberle a Petr Straka.
    27:17 Martin ŠEVC - 1:1
     
    27:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned po vhazování se ale Bruslaři prosazují a srovnávají! MARTIN ŠEVC po Najmanově vyhraném buly ranou z nápřahu zamířil mezi Frodlovy betony. Asistence: Ondřej Najman.
    22:07 Jan EBERLE - 1:0
     
    22:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sražené vyhození Vráblíka skončilo šťastně u Petra Straky. Ten rázem ujížděl do přečíslení spoledně s JANEM EBERLEM, kterého našel přihrávkou a Eberle ranou z první zamířil pod břevno mimo dosah přesouvajícího se Růžicky. Indiáni tak otevírají skóre ve vlastním oslabení. Asistence: Petr Straka a Roman Vráblík.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 23. Eberle (Straka, Vráblík), 29. Budík (Eberle, Straka), 33. Mertl (Gulaš, Suchý), 43. Mertl (Gulaš, P. Musil) – 28. Ševc (Najman), 52. P. Kousal (Najman)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – Budík, Čerešňák, Lang, Stříteský, Vráblík, Jiříček, L. Kaňák – Suchý, Mertl (A), Gulaš (C) – Stach, P. Musil, Rob – Pour, Kracík, Kantner – Straka (A), Kodýtek, Eberle.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Klikorka, Ševc (C), Dlapa, Šidlík, Bernad, Fillman – Lunter, R. Zohorna, Šťastný – Cienciala, Zbořil (A), Jääskeläinen – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Teplý.

    Rozhodčí: Pražák, Svoboda – Jelínek, Pešek

    Diváci: 1000
    bahis siteleri