Zlín – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Rytíři Kladno
Pátek 25.09.2020, 13:00 • Zimní stadion Olomouc • Juniorská liga akademií • 7. kolo
Partner:
     
    56:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po zákroku Burdy se kotouč odrazil přímo na mezikruží k DAVIDU ROSECKÉMU, jenž kladenského brankáře bez problému překonal. Asistence: Joshua James Mácha a Matúš Hlaváč.
     
    45:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté však hned záhy snižují – MATĚJ ČERMÁK dokázal kotouč protlačit mezírkou mezi betony brankáře Mokreho. Asistence: Tomáš Bernat.
     
    45:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAN ŠTĚDRÝ obral o kotouč jednoho z Kladenských a poslal černou pryž po ledě do Burdovy brány. Bez asistence.
     
    35:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Hanáci hru v početní výhodě po devíti vteřinách využívají. Od modré čáry se prosadil ŠIMON GROCH. Asistence: Matěj Tomajko a Jan Štědrý.
     
    29:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bernat měl nyní plné ruce práce s dorážkami, už to vypadalo, že domácí kladednského brankáře nepřekonají, ale na třetí pokus to vyšlo. K odraženému kotouči se před brankovištěm dostal DANIEL MINISTR, který tak Hanáky posílá do vedení. Asistence: Joshua James Mácha,
     
    16:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Olomoucká obrana teď trestuhodně zaspala. Bernat nahrál zpoza brány Čermákovi, který si položil Mokreho a posunul kotouč na vedle stojícího VOJTĚCH KUĎAS, jenž už neměl problém doklepnout ho do prázdné brány. Asistence: Matěj Čermák a Tomáš Bernat.
     
    06:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tarnoczy si nabruslil do pásma a poslal křižnou přihrávku na MATYÁŠE FASNERA. Asistence: Patrik Tarnoczy a Matúš Hlaváč.

    Kristýna Nováková

    Branky a nahrávky: 7. Fasner (Tarnoczy, Hlaváč), 30. Ministr (Mácha), 36. Groch (Tomajko, Štědrý), 46. Štědrý, 57. Rosecký (Mácha, Hlaváč) – 17. Kuďas (Čermák, Bernat), 46. Čermák (Bernat)


    HC Olomouc: Mokry (Hořejší) – Kočí, Fojt, Groch, Hlaváč, Hladiš (A), Stratil, Poledna – Ministr, Krupa (C), Tomajko, Havel, Fasner, Štědrý (A), Rusina, Rosecký, Mácha, Tarnoczy, Ruda
    Rytíři Kladno: Burda (Novotný) – Strnad, Flachs, Zíka (C), Funk (A), Kohlíček, Sýkora, Koštoval – Šíma, Hurta, Hrabík, Kraus, Šimek, Bernat, Ton, Čermák (A), Kuzďas

    Rozhodčí: Jiří Kašík – Michal Zedník, Tomáš Bezděk
    thejrc.org