Warriors Brno – Technika Brno 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Kralupy n. Vltavou 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Kobra 4:8 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 3:4 (1:2 po s.n.) | HK MD Šumperk – Přerov 0:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:8 (0:2, 3:5, 1:1)
HC Kobra Praha
Pátek 25.09.2020, 18:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • 3. kolo
Partner:
     
    52:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je to ovšem Kobra, která dokázala vstřelit gól! Až celkem jednoduchý gól mohl vstřelit ONDŘEJ NÁPRAVNÍK a také se mu to zadařilo. Kmochovi umístil kotouč přesně nad vyrážečku a vrátil tak svému týmu čtyřbrankový náskok. Bez asistence.
     
    48:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovanu se opět podařilo snížit! Z těsné blízkosti zavěsil k levé tyči Dusilovy branky TOMÁŠ ČERMÁK, který si tak připisuje již čtvrtou svou branku. Asistence: Matěj Koval.
     
    39:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    A přestřelka pokračuje! Tentokrát gólem Kobry. Trochu nešťastně si gólman Muller srazil do své branky nahození JANA VÝRUTA, čímž se Kobra dostává opět na rozdíl čtyřech branek. Asistence: Dejan Ribarovski.
     
    38:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ ČERMÁK kompletuje hattrick a to vskutku výstavní trefou! Z otočky z hranice kruhu vypálil zcela přesně a Dusil už jen mohl sledovat rozvlněnou síť. Asistence: Jan Macel a Jan Tůma.
     
    37:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po vhazování ale Ústí velmi rychle odpovídá! Bleskovou kombinaci proměnil v přesnou trefu TOMÁŠ ČERMÁK, který si tak připisuje již druhou dnešní trefu. Asistence: Jan Tůma.
     
    37:11
    Kobra právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a máme tu další gól Kobry! Chyby v ústecké obraně využil ONDŘEJ ŠESTÁK, který prostřelil přesně zdaleka a navýšil tak vedení hostů. Asistence: Patrik Bauer.
     
    35:45
    Kobra právě vstřelila branku!
    Petr Kmoch nepřesně vyrazil a Kobra si připisuje pátý gól! Zcela volný prostor brankoviště vytrestal JAN KSANDR a poslal tak Kmocha ven z klece. Asistence: Ondřej Nápravník a Tomáš Bucek.
     
    29:43
    Kobra právě vstřelila branku!
    Rychlá odpověď Kobry! Chaosu před brankou Kmocha využil VOLODYMYR BORODĚNKO, který našel dost volného prostoru v ústecké kleci a naprosto přesně do ní umístil kotouč. Asistence: Ondřej Stejskal a Patrik Bauer.
     
    27:59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovanu se podařilo snížit! Po několika odražených střelách Jana Tůmy se chopil kotouče dojíždějící TOMÁŠ ČERMÁK, který ihned uklidil puk do Dusilovy branky. Asistence: Jan Tůma.
     
    21:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tedy až do této chvíle! ROBIN MÍŠEK si všiml zcela volného kotouče za modrou a nic už mu nebránilo v cestě mezikružím ke střele. Přesně si poradil s gólmanem Kmochem a navyšuje tak vedení Kobry. Asistence: Jan Ksandr a Ondřej Stejskal.
     
    19:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ukázková trefa DEJANA RIBAROVSKIHO vrací Tůmu předčasně na led. Po rychlé a důrazné kombinaci Kobry se opřel u mantinelu do kotouče, propálil vše, co mu stálo v cestě a ještě rozvlnil síť Kmochovy branky. Asistence: Tomáš Bucek a Patrik Bauer.
     
    13:05
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra jde do vedení! Po neustále se přibližující souhře ke Kmochově brance našel volnou skulinu u jeho levé tyče ONDŘEJ NÁPRAVNÍK a naprosto nekompromisně ji vytrestal. Asistence: Kristián Ženíšek.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 28. T.Čermák (Tůma), 38. T.Čermák (Tůma), 39. T.Čermák (Macel, Tůma), 49. T.Čermák (Koval) – 14. Nápravník (Ženíšek), 20. Ribarovski (Bucek, Bauer), 22. Míšek (Ksandr, O.Stejskal), 30. Boroděnko (O.Stejskal, Bauer), 36. Ksandr (Nápravník, Bucek), 38. Šesták (Bauer), 40. Výrut (Ribarovski), 53. Nápravník


    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (36. – 40. Müller) – Tomšík, Chlapec, Šešina (C), Polata – Čermák J., Tůma, Hampl, Macel, Macek, Čermák T. (A), Matloch, Prchal, Kušej, Koval, Průša.
    HC Kobra Praha: Dusil (Peyerl) – Šesták, Bucek, Jiráček, Stejskal O., Ženíšek (A), Stejskal J. – Černý, Výrut, Rejna, Borodenko, Míšek, Novák, Nápravník, Svoboda, Bauer, Ribarovski, Ksandr (C), Procházka.

    Rozhodčí: Vyštejn – Sýkora, Povová.
    thejrc.org