Havířov – Poruba 5:0 (kon.) | Přerov – Vsetín 5:4 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 0:0 (odl.)
Liberec – Kladno 0:0 (odl.) | Chomutov – Mladá Boleslav 5:8 (kon.) | Slavia – Sparta 2:4 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 4:0 (kon.) | Kobra – Mountfield HK 3:7 (kon.) | Zlín – Olomouc 6:0 (kon.)
Třinec – Vítkovice 0:5 (kon.) | K. Vary – Třemošná 3:4 (1:2 po s.n.) | Kobra – Motor ČB 0:0 (odl.)
Kometa Brno – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 0:0 (odl.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:4 (4:0, 1:1, 0:3)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 26.09.2020, 12:00 • MEO Aréna, Přerov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    58:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesně dvě minuty před koncem už je to pouze o gól! V Přerově tak bude o dramatický závar postaráno. Z levé strany vypálil ADAM TUREK a vymetl vzdálenější šibenici Žurkovy brány. Hosté si vzápětí berou oddechový čas. Asistence: Matyáš Adámek.
     
    54:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zhruba pět a půl minuty před koncem Vsetín snižuje na rozdíl dvou branek. První šanci ještě přerovská obrana – a především Žurek – dokázala ustát. Vzápětí se ale kotouče zmocnil MATYÁŠ DĚDEK a pod vyrážečkou domácího brankáře nasměroval kotouč do sítě. Asistence: Matyáš Adámek.
     
    44:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se podruhé v utkání prosazují. Přerovská obrana si vybrala slabší chvilku a na Žurka se řítil osamocený ŠIMON RIGO. V zakončení stejně jako ve druhé třetině nezaváhal a razantní střelou gólmana Hanáků překonal. Bez asistence.
     
    39:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pátá branka domácích. Padla po krásné ráně, při níž i srdce skills kouče Zubrů Víta Černohouse, který utkání sleduje, zaplesalo. Z levé strany vyslal utěšenou střelu tahem DAVID SVOZIL a kotouč s pomocí brankové konstrukce umístil nechytatelně nad rameno bezmocného Růžičky. Asistence: Tobiáš Kuchta.
     
    31:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. V útočném pásmu operoval s kotoučem na holi ŠIMON RIGO, který měl kolem sebe dostatek volného místa. Proto si najel mezi kruhy, odkud tahem zamířil přímo do šibenice mimo dosah Žurkovy vyrážečky. Přerovský brankář, který šel do pokleku, byl na tuto střelu krátký. Bez asistence.
     
    17:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si vytvořili krátký tlak v útočném pásmu a počtvrté skórují. Od modré čáry nahodil kotouč obránce Koblížek. Kotouč se poté přes Kolaříka dostal k pravé tyči, kde číhal PETR ŠVEJDA, který díky pořádné dávce důrazu protlačil kotouč mezi betony Růžičky do brány. Asistence: Ondřej Kolařík, Marian Koblížek.
     
    14:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Třetí rána v podání Zubrů. Na levé křídlo obdržel kotouč od Polameho VOJTĚCH TOMAN a měl kolem sebe plno místa. Zcela logicky se proto rozhodl postupovat na bránu a bez ataku hostujících beků si nabruslil až před Růžičku. Proti němu zkusil bekhendový blafák a brankáři Vsetína puk při pohybu k levé tyči prošel mezi rukou a tělem do sítě. Asistence: Ondřej Polame.
     
    11:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí dál operovali v útočném pásmu a dočkali se druhého přesného zásahu. Z pravého kruhu vypálil ONDŘEJ KOLAŘÍK a Růžička, před nímž ještě v době střely projel jeden z Přerovanů, na tento pokus nestačil. Vsetínský brankář dost možná nyní vůbec nic neviděl. Asistence: Petr Švejda.
     
    07:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí početní převahu rychle využívají. Zubři vyhráli vhazování v útočném pásmu a Vsetín okamžitě zmáčkli. Výsledkem byl pokus obránce MARKA VESELÉHO z levé strany, který přes chumel těl prošel až do sítě za Růžičkova záda. Asistence: Martin Mašek, Jan Hanák.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 8. Veselý (Mašek, J. Hanák), 12. Kolařík (Švejda), 15. Toman (Polame), 18. Švejda (O. Kolařík, Koblížek), 39. D. Svozil (Kuchta) – 32. Rigo, 45. Rigo, 55. Dědek (Adámek), 58. Turek (Adámek)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Pekr, Koblížek (A), D. Svozil, Polame, Kruták, Veselý – Holinka, Mašek, J. Hanák, O. Kolařík, Toman, Galnor, Kuchta, Hyža, Švejda, Buršík (C), Hlůšek
    VHK ROBE Vsetín: Růžička (Čada) – Mikula, Zedek, Fojtík (C), Machů (A), Valda, Mošnička, Maršálek – Koláček, Rigo, Kovář, Adámek, Matějíček, Dědek (A), Turek, Hrdý, Čajanová, Vaněk

    Rozhodčí: Sedlák – Pavel, Přecechtěl

    Diváci: 77
    ocianews.com