Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:5 (1:3, 1:1, 0:1)
Mountfield HK
Sobota 26.09.2020, 12:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • Juniorská liga akademií • 8. kolo
Partner:
     
    59:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! O tom,že body poputují na východ Čech rozhoduje střelou do odkryté klece od modré čáry VOJTĚCH SÍLA. Bez asistence.
     
    39:07
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři využívají přesilovou hru pěti proti třem a snižují tak tříbrankové manko na dvoubrankové! Třinecký kapitán Ćmiel přihrál kotouč na Petrovského, který operoval na pravém kruhu. Třinecký útočník s kotoučem popojel vstříc Sajdlovi a přesnou přihrávkou našel před brankou NICO GEIDLA, který ranou bez přípravy zametl puk až za brankovou čáru. Asistence: Servác Petrovský a Matouš Ćmiel.
     
    29:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté sice nevyužili přesilovku, ale to jim vadit nemusí. Do tříbrankového trháku Hradec dostává MICHAL BENEŠ, kterému namazal zadovkou směřující do předbrankového prostoru Matyáš Budina. Hradecký útočník zakončil přesně pod horní tyč. Asistence: Matyáš Budina a Vojtěch Síla.
     
    19:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Hosté odskakují do dvoubrankového vedení a využívají přesilovku sekundu před jejím vypršením! Z pravého kruhu se po kombinaci s Janouškem a Budinou prosazuje prudkou střelou příklepem JAKUB VÁCHAL. Asistence: Tomáš Janoušek a Matyáš Budina.
     
    08:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí vývoj zápasu a jdou do vedení! Z trestného střílení se prosazuje již podruhé v tomto zápase TADEÁŠ PINKAS. Hradecký kapitán v nájezdu dojel až před branku Švančary a střelou mezi betony poslal kotouč za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    07:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec srovnává s Oceláři krok a vyrovnává na 1:1! Po krásné individuální akci střílel přesně k pravé tyči TADEÁŠ PINKAS, když rozkmital své hbité nohy a přebruslil jednoho z bránících hráčů Třince. Asistence: Jan Jušta.
     
    00:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod jako hrom! Oceláři otevírají skóre zápasu po střele PAVLA MATĚJE, který z pravé strany kluziště procedil kotouč až za záda Sajdla. Asistence: David Homola.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 1. Matěj (Homola), 40. Geidl (Petrovský, Ćmiel) – 8. Pinkas (Jušta), 9. Pinkas (TS), 20. Váchal (Janoušek, Budina), 30. Beneš (Budina, Síla), 60. Síla


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Homola, Kyselý, Kubíček, Marcinko, Hrůzek, Cienciala – Ćmiel (C), Matěj, Wardas, Jobánek, Petrovský, Moškoř, Przybyla, Kašpárek, Pětník, Mikler, Geidl, Pindel
    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Váchal, Janoušek, Naar, Perička – Šedivý, Janda (A), Síla, Lukačka, Kašpar, Pinkas (C), Jušta, Gaspar, Budina , Giesl, Beneš, Králík

    Rozhodčí: Šutara – Bartoň, Tvrdý
    thejrc.org