Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
konec
Berani Zlín
6:4 (1:0, 2:1, 3:3)
Piráti Chomutov
Sobota 26.09.2020, 12:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Juniorská liga akademií • 19. kolo
Partner:
     
    59:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodří si pojišťují výhru gólem do prázdné klece, kterou si po přihrávce Babeliaka připisuje DAVID KOZUBÍK. Asistence: Boris Babeliak.
     
    56:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté stále nic nevzdávají a zase je to o jediný gól! TOMÁŠ ŠILAR se po přihrávce dostal až před bránu a Synka překonal přesnou střelou pod horní tyč. Asistence: Dominik Houdek, Alen Jurak.
     
    54:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje, domácí tak zase vedou o dva góly! Holík si od modré čáry udělal výlet až k pravé tyčce branky, odkud přihrál DOMINIKU LUŽOVI, který byl před soupeřící svatyní úplně nehlídaný, takže do ní v klidu zametl puk. Asistence: Karel Holík, David Kozubík.
     
    50:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov je rychle zpět zápase, takže pouze jediná branka ho dělí alespoň od bodu! Hosté to tentokrát dobře vykombinovali, takže na konci akce byl se střelou FILIP DÖRING, který nedal přesouvajícímu Synkovi šanci k zákroku. Asistence: Jiří Kulich, Tomáš Vyroubal.
     
    49:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se přece jen uklidňují čtvrtou branku a teď už zápas nebudou chtít za žádnou cenu ztratit! DAVID KOZUBÍK dostal trochu více prostoru u pravého hrazení, s kotoučem se tak dostal až do pravého kruhu, odkud se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Dominik Luža, Karel Holík.
     
    46:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediného gólu a čeká nás velmi dramatický závěr utkání! Pöschl výbornou přihrávkou našel ujíždějícího TADEÁŠE SVOBODU, který únik vyřešil přesnou střelou mezi lapačku a beton gólmana. Asistence: Martin Pöschl, David Černý.
     
    27:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se nevzdává a alespoň trochu se vrací do zápasu! JIŘÍ KULICH v přečíslení přihrával jen do protihráče, avšak ten kus gumy srazil zpět k němu, takže střelec branky následně okamžitě pálil k bližší tyči, což Synek moc nečekal. Bez asistence.
     
    24:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani odskakují na rozdíl tří branek a vypadá to, že si v klidu dojdou pro tři body! Ševci se usadili v útočném pásmu, kde od modré čáry nakonec vypálil Karel Holík. Němeček si proti střele vyjel a byl si jistý zákrokem, jenže kotouč tečoval mimo jeho dosah ONDŘEJ BROŽA. Asistence: Karel Holík, Dominik Luža.
     
    21:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci navyšují své vedení díky pochybení soupeřícího gólmana! Ten sice výborně zastavil soupeřící přečíslení, které zakončoval TADEÁŠ DŘÍMAL, ale puk mu následně zůstal u betonu, čehož si nevšiml, takže se zlínský střelec bez problémů prosadil. Bez asistence.
     
    11:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se dostávají v dvojnásobné přesilovce do vedení! LUKÁŠ CHLUDIL dostal nabito od Matěje Mikulíka, načež tvrdě vypálil příklepem k bližší levé tyči. Němeček proti této střele nestačil vytasit svou vyrážečku. Asistence: Matěj Mikulík, Boris Babeliak.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 12. Chludil (Mikulík, Babeliak), 22. Dřímal, 25. Broža (Holík, Luža), 50. Kozubík (Luža, Holík), 55. Luža (Holík, Kozubík), 60. Kozubík (Babeliak) – 28. Kulich, 47. Svoboda (Pöschl, Černý), 51. Döring (Kulich, Vyroubal), 57. Šilar (Houdek, Jurak)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Holík (A), Hoferek, Bednařík, Mikulík, Riedl (C), Liss – Broža, Chludil, Handl, Laciga, Martinec, Dřímal, Masař, Luža, Hrazdira, Kozubík (A), Babeliak, Frömel.
    Piráti Chomutov: Němeček (Bajgar) – Houdek (A), Pöschl (A), Ludvík, Matějka – Šugár, Šilar, Kulich (C), Jurak, Svoboda, Králíček, Černý, Vyroubal, Pavlák, Döring, Lambert.

    Rozhodčí: Obadal – Vašíček, Kráľ
    thejrc.org