Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 26.09.2020, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:29 Patrik MIŠKÁŘ - 3:2
     
    64:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ta nakonec přišla a dala by se označit za zlatou! Kališníci si tak pojistili druhý bonusový bod a berou domácí výhru. Z pravého kruhu nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě PATRIK MIŠKÁŘ a ukončil tak dnešní utkání. Asistence: Matěj Beran.
    42:42 Šimon KUBÍČEK - 2:2
     
    42:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    I kališníci ukázali, že umí využít přesilovku a vracejí se zpět do hry! Štěpána Bláhu vrátil zpátky na led svou pohotovou trefou ŠIMON KUBÍČEK. Asistence: Patrik Miškář.
    39:36 Adam KUBÍK - 1:2
     
    39:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka Kladna neměla dlouhého trvání a hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! ADAM KUBÍK zbystřil v pravém kruhu po přihrávce od Nicoalse Hlavy a všiml si zcela volného prostoru v brance, do kterého záhy přesně nasměroval kotouč. Adam Beran už se nestačil přemístit. Asistence: Nicolas Hlava a Tomáš Plekanec.
    20:41 Tomáš PLEKANEC - 1:1
     
    20:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesto o malou chvíli později Rytíři srovnávají! TOMÁŠ PLEKANEC se zmocnil volného kotouče v levém kruhu a ihned vypálil přes Adama Berana, který si vyjel dost daleko proti puku, přesně pod víko. Asistence: Jiří Ticháček.
    19:36 Matěj BERAN - 1:0
     
    19:36
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Napodruhé už se to MATĚJI BERANOVI povedlo! Po vyhraném buly ve vlastním obranném pásmu se vydal sám křižmo před branku Košarišťana a dokázal přesně kotouč zacílit. A to i přesto, že v závěsu měl hned čtveřici kladenských hráčů. Asistence: Jan Holý a Josef Jícha.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 20. M. Beran (J. Holý, Jícha), 43. Kubíček (Miškář), 65. Miškář (M. Beran) – 21. Plekanec (Ticháček), 40. Kubík (Hlava, Plekanec)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Tomáš Král) – Marcel, J. Holý, Výtisk, Mlčák, Jebavý, Kubíček, Baláž – M. Beran, Válek, Procházka – Jícha, Miškář, Jánský – Koffer, Vitouch, Toman – Jindra, Čermák.
    Rytíři Kladno: Košarišťan (Brízgala) – Frye, Ticháček, Zelingr, L. Doudera, Štochl, Mikliš – Kubík, Plekanec, Račuk – Bílek, Filip, Melka – Hajný, Pitule, Š. Bláha – Hlava, Šapovaliv, Guman – Š. Jelínek.

    Rozhodčí: Petružálek, Bernat – Podrazil, Kokrment

    Diváci: 950
    thejrc.org