Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 26.09.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:00 Tomáš ROHAN - 2:3
     
    62:00
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník nakonec přesilovku využívá a odváží si domů druhý bod! Tůma vyhrál buly a sklepl puk pod sebe na Martina Janduse, který si vybrusilil blíže k modré čáře a křižnou přihrávkou našel zcela volného TOMÁŠE ROHANA před brankou. Hostující kapitán pak překonal Fučíka a uzavírá tento zápas – 2:3! Asistence: Martin Jandus, David Tůma.
    56:27 Daniel KOLÁŘ - 2:2
     
    56:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    I druhý gól Jihlavy padá z přesilové hry, což zaručuje srovnaný stav tři a půl minuty před koncem! DANIEL KOLÁŘ zvolil na modré čáře naprosto nejjednodušší řešení a od modré, navíc přímo proti brance, nedal přesnou střelou do šibenice Hamrlovu šanci reagovat – 2:2! Asistence: Tomáš Chlubna.
    49:27 Michal GUT - 1:2
     
    49:27
    Baník právě vstřelil branku!
    Tenhle tlak už nemohla jihlavská čtyřka ustát a Sokolov otáčí vývoj zápasu! Baník sehrál přesilovou hru velice dobře, Kadlecovu střelu od modré vyrazil Fučík před sebe na Šika, který se pokoušel překonat Fučíka podruhé, i tentokrát ale jihlavský gólman odolal. Vyražený kotouč nicméně poslal přímo na hůl MICHALA GUTA, který už do prázdné branky puk dostal – 1:2! Asistence: Otakar Šik, Michal Kadlec.
    06:21 Patrik PRYMULA - 1:1
     
    06:21
    Baník právě vstřelil branku!
    Nakonec však Baník přesilovou hru využívá a dorovnává tak náskok Jihlavy! Kadlec vracel puk zpět na hranici útočného pásma pro Jandusa, který vyslal na branku Dukly tvrdou střelu. Fučík jí ve výstroji neudržel, puk mu vypadl přímo před PATRIKA PRYMULU, na jehož druhý pokus během chvilky už neměl domácí brankář nárok – 1:1! Asistence: Martin Jandus, Martin Kadlec.
    04:47 Tomáš HARKABUS - 1:0
     
    04:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita jest a Jihlava se dostává do brzkého vedení! Během početní výhody si Zadražil vybruslil zpoza branky až na pravý kruh a křížem našel naprosto volného TOMÁŠE HARKABUSE na vrcholku kruhu levého. Harkabus na nic nečekal a propálil všechno před sebou, včetně Hamrly – 1:0! Asistence: Matěj Zadražil, Jakub Illéš.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 5. T. Harkabus (M. Zadražil, Illéš), 57. D. Kolář (Chlubna) – 7. Prymula (M. Jandus, M. Kadlec), 50. Gut (Šik, M. Kadlec), 62. T. Rohan (M. Jandus, D. Tůma)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Jan Brož) – D. Krenželok, T. Černý, D. Kolář (A), Eliáš, Bilčík, Mareš, Černohorský – Čachotský (C), M. Zadražil, Illéš – Jiránek, Fronk, Pekr – T. Harkabus, Poletín, Chlubna – T. Havránek, Lichanec, V. Brož.
    HC Baník Sokolov: Hamrla (Cichoň) – J. Pohl (A), Houdek, M. Jandus, A. Rulík, Přindiš (A), D. Zeman – M. Kadlec, Gut, Šik – Vracovský, Vrána, D. Tůma – Švec, T. Rohan, Prymula – Kropáček, Jiskra.

    Rozhodčí: Barek, Pilný – Jindra, Roischel

    Diváci: 694
    thejrc.org