Slavia – Vrchlabí 4:3 (3:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Šumperk 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Vsetín – Kadaň 4:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 2:3 (po pr.)
Prostějov – Benátky n/J 6:5 (po pr.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
6:5 (1:1, 2:1, 2:3 - 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 26.09.2020, 18:00Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, vítám vás u on-line přenosu z hokejového Prostějova. Společně se podíváme na utkání domácích Jestřábů proti Benátkám nad Jizerou.
     
    Nejprve si představme soupeře a začněme domácím týmem. LHK Jestřábi Prostějov jsou v aktuální, mírně řečeno nekompletní tabulce na jedenáctém místě. I tak je to ale lepší umístění, než v minulé sezóně, která se Prostějovu vůbec nepovedla. Nebylo divu, že pak prošel tým rozsáhlými změnami: zejména v obraně a v brankovišti nezůstal kámen na kameni. Odešli hráči jako Krejčík, Račuk, Husa, brankáři Dvořák, Haas i Huf, o kterého ovšem měl tým velký zájem. Kariéru ukončil TOmáš Divíšek, jeho parťák Tomáš Nouza přešel do Vrchlabí.
    Místo nich do nového ročníku nastoupili třeba David Bartoš, Michal Gago nebo Petr Mrázek. Obranu přišli vyztužit hráči jako René Pieg a Robin Staněk, oba z Jihlavy. Z hvězdných hráčů Jestřábům zbyl prakticky jen Lukáš Žalčík, jeden z nejlepších střelců v lize. Doplnily ho pak mladé pušky z minulého ročníku a řada nových jmen.
    A jak se zdá, skladba týmu se vcelku povedla. Ze čtyř utkání mají Jestřábi na kontě dvě výhry a dvě prohry, celkem pět bodů. Na úvod Jestřábi nestačili na Jihlavu (2:3), následně porazili výrazným způsobem Třebíč (6:3). Venku pak nestačili na Havířov (1:4) ale odvezli si body z houževnatého Kolína (3:2 pp).
    Trenéra Jiřího Šejbu může těšit, že se góly zatím daří rozložit mezi více hráčů. Po čtyřech utkáních si pětice hráčů připsala po dvou brankách (Žalčík, Chlán, Mrázek, Novák, Vachutka). Nejproduktivnějším hráčem a nejlepším nahrávačem je podle očekávání Lukáš Žalčík (2+3), na záda mu dýchá Petr Chlán (2+2). Slušně se vede i obránci Tomáši Drtilovi (0+3), v účasti na ledě je nejlepší Dominik Hrníčko (+4). V brance zatím působil pouze Ondřej Bláha, který ale má dosud úspěšnost zákroků pod devadesáti procenty – 89,9%.
     
    HC Benátky nad Jizerou se rovněž snaží zapomenout na minulou, nevydařenou sezónu. Tým skončil až na 13. místě, tedy jen o příčku za Jestřáby. Ovšem s obrovským odstupem. Benátkám nepomohl ani veterán Radek Duda a celkově se týmu příliš nedařilo, v základní části a nadstavbě získal pouhých 69 bodů. Přesto se tým Benátek příliš nezměnil, i když třeba Radek Duda a mladík Adam Klapka odešli záhy po sezóně. Tým naopak hodně posílil: dorazil Petr Maršoun, starý harcovník Lukáš Pabiška a naopak mladý talent ze zámoří Matěj Pekař.
    Benátky nad Jizerou zatím mají za sebou úspěšný start do soutěže. V úvodním kole sice podlehly Porubě, ale pouze 1:3. Následně se Benátkám podařilo zaskočit Jihlavu (4:1) a Frýdek-Místek (5:2). Zajímavé je, že v těchto dvou zápasech Benátky nepotřebovaly na devět branek mnoho přesilovek a využily jen tři. Naopak proti Frýdku-Místku jim pomohla dvě využitá oslabení.
    Na závěr se podívejme na tým Benátek. Ty jsou tradičně farmou extraligového Liberce, v minulosti jsme tak zde mohli vidět velmi zajímavá jména. Nyní se jedná spíše o tým mladých, výjimku tvoří pouze třicátníci Petr Kollmann, Daniel Špaček a již zmiňovaný Pabiška. Velmi mnoho zkušeností už ale mají na svém kontě také Jaroslav Vlach, který má za sebou počínaje Zlínem mnoho extraligových zkušeností. Nebo bek Tomáš Havlín. Celkově však jde o mladý tým, vesměs složený z hráčů do 22 let. A ve velké většině z odchovanců Liberce.
    Právě jeden z těchto mladíků, Kryštof Hrabík, vede bodování Benátek (2+3). Za ním jsou se třemi body útočníci Vojtěch Jiruš, Adam Dlouhý a Matěj Pekař. Z obránců si připsali po dvou bodech Petr Kollmann a Prostějovanům dobře známý odchovanec Jestřábů Petr Krejčí, který do Benátek odešel ani ne před měsícem. V brance si zatím po jednom zápasu připsali brankáři Pařík, Pavelka a Žajdlík. Nejlepší čísla, přes 97%, má Pařík, který téměř vynuloval hráče Jihlavy.
     
    Úvodní sestavy:

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Hefka, Sova, Drtil, Staněk, Pěnčík, Hrdinka, Janeček – Mrázek, Bartoš (A), M. Novák – T. Jandus, T. Kaut (C), Vachutka – Žálčík (A), Chlán, Hrníčko – Wojnar, Motloch, Ouřada.

    HC Benátky nad Jizerou: Pařík (Hrstka) – Kolmann (C), Kovář, Had, Kunst, P. Krejčí, Aubrecht – Hujer, A. Dlouhý, D. Špaček (A) – Wiencek, Hrabík, Pekař – Maršoun, Čederle, Pabiška (A) – Gajda, Šafařovský.

    Rozhodčí: Dědek, Cabák – Zedník, Kleprlík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Domácí, kteří nastupují v černých dresech, vyhráli úvodní vhazování. Benátky mají bílou sadu.
     
    00:36
    Od modré pálil Staněk, ale jeho pokus nemířil mezi tři tyče, a tak nemusel Pařík zasahovat.
     
    00:50
    Hrabík se hnal do úniku, ale brankář Bláha výborně vyjel ze své branky a odklidil kotouč.
     
    01:18
    Hosté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění, vhazovat se bude po pravici Paříka.
     
    01:40
    Žalčík se pokoušel tečovat střelu Pěnčíka, ale marně. Pařík tak neměl příliš mnoho práce.
     
    02:40
    Prostějov nyní výborně napadal rozehrávku soupeře, ale Benátky přesto kotouč ze svého pásma vyvezly. Nicméně jejich akce neměla dlouhého trvání, Jestřábi jsou znovu u puku.
     
    03:10
    Hefka měl spoustu času na zakončení od modré čáry, ale jeho pokus byl více než nepřesný.
     
    03:27
    Bartoš se nyní prokousal obranou soupeře, zakončil, ale puk byl jedním z obránců zblokovaný.
     
    04:10
    David Aubrecht střílel ihned po vhazování v útočném pásmu Benátek, ale jeho přízemní střelu s ledovým klidem Bláha vyrazil.
     
    05:07
    Lukáš Pabiška projel po levém křídle až do útočného pásma, ale Bláha proti němu brilantně vyjel a pokryl veškeré střelecké úhly.
     
    05:45
    Hrníčko nabral rychlost po pravé straně, vypálil z kruhu pro vhazování, ale Pařík měl dobrý výhled a střelu vyrazil.
     
    06:12
    Kunst nahazoval od modré čáry, ale puk se několikrát odrazil a skončil v rohu kluziště.
     
    06:55
    Tohle byla obrovská šance Prostějova! Domácí se dostali do rychlého kontru, Matěj Novák dostal nabito mezi kruhy, měl poměrně dost času na zakončení, ale Pařík dokázal jeho solidně mířenou střelu zlikvidoval!
     
    08:03
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Lukáš Motloch – 2 min., podrážení).
     
    08:20
    Hrabík se dostal před Bláhou k zakončení, ale na gólmana Prostějova si nepřišel. Následně se dobře zorientoval v prostoru i Špaček, ale ani on nerozvlnil síť Jestřábů.
     
    09:13
    Tak tohle by mohlo Benátky mrzet. Krejčí nabruslil do útočného pásma, naservíroval Wienckovi kotouč do prázdné brány, ale ten trestuhodně netrefil!
     
    09:30
    Jeden z domácích se nyní prokousal do rychlého brejku po pravé straně, zakončení mu ale nevyšlo dle představ, a tak si na úvodní gól zápasu musíme počkat.
     
    10:03
    Domácí v plném počtu.
     
    11:13
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky se dostávají do vedení! Dlouhý nahodil kotouč z ostrého úhlu na Bláhu, ten vyrazil puk pouze před sebe, kde byl nejrychleji DAVID AUBRECHT. Ten na nic nečekal a ihned vypálil. Bláha byl na jeho pokus krátký. Asistence: Adam Dlouhý, Matěj Pekař.
    11:13 David AUBRECHT - 0:1
     
    11:45
    Hned v první periodě jsme tu měli solidní bitku. Hrabík, který měl jasnou výškovou převahu, se postavil Motlochovi a po pár ranách jej poslal k zemi.
     
    12:10
    Benátky se v početní nevýhodně dostaly ke kotouči a ihned jej vyhazují z vlastní třetiny.
     
    12:50
    Petr Chlán obrkoužil branku Benátek, pokusil se zasunout puk k tyčce, ale Pařík rychle přirazil beton.
     
    13:13
    Na bodu pro vhazování byl připravený Novák, ten pálil z první, ale Pařík nadvakrát pokus zlikvidoval.
     
    13:38
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilové hry. Prostějov delší dobu kombinoval v útočném pásmu, PETR CHLÁN dostal nabito na pravý kruh a trefil to famózně. Velkou zásluhu na gólu má také Novák, který efektivně stínil Paříkovi. Asistence: Tomáš Drtil, Daniel Vachutka.
    13:38 Petr CHLÁN - 1:1
     
    14:04
    Kaut dostal přihrávku mezi kruhy, ihned pálil, ale jeho projektil se mezi tři tyče nevešel.
     
    14:26
    Kaut zůstal v ofsajdovém postavení, když se Jestřábi hnali do útočného pásma. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    15:00
    Tak tohle byl semafor jako z učebnice! Wiencek vyslal solidní střelu od modré čáry, ale brankář Jestřábů se blýskl bravurním zákrokem.
     
    15:20
    Wiencek vyslal další střelu od modré, ale ani tentokrát si na Bláhu nepřišel.
     
    15:48
    Prostějov vyhazuje puk na zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Bláhou.
     
    16:35
    Ouřada se dostal k odraženému puku, svižně vystřelil, ale reprezentační brankář juniorských výběrů předvedl svižný zákrok betonem.
     
    17:32
    Jeden z benáteckých se nyní marně natahoval po dorážce, když Bláha vyrazil střelu z pravé strany.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:12
    Wiencek se v útočném pásmu dostal ke kotouči, ale jeho pokus byl zblokovaný pozornou obranou Prostějova.
     
    19:36
    Jandus dostal od Vachutky pěknou přihrávku do mezikruží, vypálil, ale Pařík lapačkou zasáhl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina nám nabídla po jedné brance na obou stranách. Nejprve se dostaly Benátky do vedení po střele Aubrechta, následně hrál Prostějov přesilovou hru a Petr Chlán vyrovnal. Hra je poměrně vyrovnaná, Prostějov je mírně aktivnější na kotouči.

    Střely na branku: 11:7
    Vhazování: 8:15
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:30
    Benátky kooperují s kotoučem v útočném pásmu, ale zatím se vše obešlo bez zakončení.
     
    21:59
    Aubrecht se prezentoval pěkným hitem, na vlastní modré, čímž zastavil útočnou akci soupeře.
     
    22:40
    Krejčí střílel od levého mantinelu a Bláha raději podržel kotouč ve své moci.
     
    23:29
    Pechař tečoval kotouč před Bláhou, ale druhý jmenovaný z tohoto souboje vzešel jako vítěz.
     
    24:30
    Chlán se dostal na pravé straně ke kotouči, zkusil jej nahodit na branku Benátek, ale Pařík jistě pokus likviduje.
     
    25:10
    Lítý boj v rohu kluziště, tyhle souboje hrozně bolí. Prostějov nakonec vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    25:46
    Hrníčko se pokusil tečoval střílenou přihrávku Chlána, ale kotouč mezi tři tyče nemířil. Následně se druhý jmenovaný sám pokusil zakončit, ale ani on nestrhl vedení na stranu Prostějova.
     
    25:59
    Pabiška střílel od modré čáry, ale branku vůbec netrefil.
     
    27:08
    Hrdinka se dostal k zakončení od modré, ale Pařík je i ve svých letech téměř neomylným brankářem, a tak puk lehce zachytil.
     
    27:30
    Tak tohle byla obrovská šance domácích. Ouřada proklouzl mezi dvěma obránci jako lasička, následně se pokusil o bekhendovou kličku, ale na Paříka nevyzrál!
     
    28:46
    Kolmann se sice zbavil napadajícího útočníka, poté ale kotouč dovezl pouze do rohu kluziště, a tak je Bláha bez práce.
     
    29:21
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    To byla nádherná branka Prostějova. Chlán skvělou přihrávkou vysunul za obranu Benátek DOMINIKA HRNÍČKA, který přesnou bekhendovou střelou překonal Paříka. Asistence: Petr Chlán.
    29:21 Dominik HRNÍČKO - 2:1
     
    30:46
    Ofsajdové postavení jednoho z benáteckých hokejistů. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    31:38
    Pařík levým betonem vyrazil střelu Vachutky do bezpečí, Benátky následně vyvezly kotouč z vlastního pásma.
     
    32:55
    Bláha nyní vůbec puk neviděl, přesto jej však dokázal vyrazit vedle branky. Oba týmy nyní prostřídávají.
     
    33:24
    Wiencek se nyní cpal do zakončení, ale obrana Prostějova jej nepustila.
     
    33:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov jde do vedení 3:1. Po vhazování v útočném pásmu domácích se ke střele od modré čáry dostal FRANTIŠEK HRDINKA a dělovou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Wojnar.
    33:41 František HRDINKA - 3:1
     
    34:05
    Tohle byla obrovská šance domácích. Vachutka ujel obraně Benátek, pokusil se kličkou do bekhendu překonat Paříka, ale ten zasáhl betonem a drží naděje Benátek na bodový zisk.
     
    34:39
    Kunst pálil od modré čáry, ale Hrníčko se vložil do trajektorie rány a zblokoval ji.
     
    36:18
    Benátky nad Jizerou mají výhodu a budou hrát přesilovku. Zatím to ale zkouší v šesti.
     
    36:37
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (David Bartoš – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:55
    Hned dva benátečtí se nyní mačkali před brankovištěm soupeře, následně přilétl nahozený kotouč, ale Bláha puk za svá záda nepustil.
     
    37:27
    Benátky nyní drží kotouč v útočné třetině, ale zatím se nikdo z nich neodhodlal k zakončení.
     
    37:46
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky využívají přesilovou hru! Kryštof Hrabík naservíroval puk DANIELU ŠPAČKOVI na bod pro vhazování, druhý jmenovaný na nic nečekal a dělovou ranou rozvlnil síť za zády Bláhy. Asistence: Kryštof Hrabík.
    37:46 Daniel ŠPAČEK - 3:2
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:34
    Teď to sehráli domácí výborně. Prostějov rychle otočil hru, první formace si na jeden dotek vyměnila puk, na konci útoku byl Mrázek, jehož famózně lapačkou vychytal Pařík.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nabídla tři gólové trefy. Jestřábi se dostali do vedení 3:1 po pohledné akci zakončené Hrníčkem a dělovce Hrdinky, posléze Benátky využily přesilovku a snížily na 3:2. I druhá třetina byla vyrovnaná, a tak se máme na co v té třetí těšit. Zůstaňte s námi!

    Střely na branku: 25:19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Jeden z benáteckých hráčů se nyní skvěle obtočil kolem branky soupeře, ale následně mu obrana Jestřábů kotouč odebrala.
     
    41:55
    Jandus z pravé strany vyslal tvrdou střelu, ale neměl příliš dobře seřízená mířidla a vysoce přestřelil.
     
    42:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    DOMINIK HRNÍČKO přidává druhý gól svému mateřskému klubu. Čtyřiadvacetiletý hokejista se nádherně vymotal z rohu kluziště, zbavil se svých strážců a z bezprostřední blízkosti protlačil touš za záda brankáře. Asistence: Martin Pěnčík.
    42:34 Dominik HRNÍČKO - 4:2
     
    43:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi odskakují na rozdíl tří branek a tohle už budou mít Benátky skutečně velmi složité. PETR MRÁZEK si nabruslil mezi kruhy a přízemní bekhendovou střelou našel skulinku mezi betony Paříka. Asistence: Tomáš Drtil, David Bartoš.
    43:57 Petr MRÁZEK - 5:2
     
    45:00
    Prostějov je nyní na ledě dominantní. Jandus se dostal ke střele, ale Pařík dokázal rychle zakročit betonem.
     
    45:37
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Petr Wiencek – 2 min., podrážení).
     
    46:08
    Žalčíkovu střelu dokázal Pařík zneškodnit, vhazovat se bude v obranném pásmu Benátek.
     
    46:35
    Jandus tečoval střelu od modré čáry, Pařík vyrazil kotouč pouze pod sebe, ale nakonec jej dokázal lapačkou zakrýt před dotírajícími forvardy soupeře.
     
    47:37
    Hosté v plném počtu.
     
    49:35
    Po menší herní odmlce tu byla neskutečná šance Prostějova. Kaut jel zcela sám na branku, ale pokusil se zadovkou naslepo najít někoho ze spoluhráčů. Jenže nikdo z domácích jej nenásledoval, a tak si puk přebrali benátečtí.
     
    50:36
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Ondřej Bláha – 2 min., podrážení).
     
    51:01
    Branka za zády Paříka je znovu mimo svoji pozici. Dnes již poněkolikáté.
     
    51:50
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Drtil – 2 min., podrážení).
     
    51:58
    Prostějov se sice dostal po vhazování ke kotouči, ale vyhodit jej nedokázal.
     
    52:12
    Kolmannova dělová rána končí na betonu Bláhy, Benátky nadále kombinují.
     
    52:36
    Prostějov je ve 4.
     
    52:54
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky snižují na rozdíl dvou branek. Špaček obrkoužil branku, načež předložil puk ADAMU DLOUHÉMU, jenž z první propálil brankáře Bláhu. Asistence: Daniel Špaček, Petr Kolmann.
    52:54 Adam DLOUHÝ - 5:3
     
    53:18
    Kovářova střela nebyla špatná, ale Bláha měl dobrý výhled a vyrazil ji do rohu kluziště.
     
    53:47
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak pozor! PETR KOLMANN snižuje na 4:5 po brilantní přihrávce jednoho ze spoluhráčů! Bláha se jen marně natahoval za střelou z mezikruží. Asistence: Matěj Pekař.
    53:47 Petr KOLMANN - 5:4
     
    54:22
    Benáteckých hokejistů je nyní plný led, hostující hráči jsou nabuzení a jsou u všech puků dříve.
     
    54:55
    Po delší době se k zakončení dostali také domácí. Mrázkův pokus ale Pařík s jistotou likviduje.
     
    55:35
    Petr Wiencek se v mezikruží dostal ke střele, ale Bláha s mírnou dávkou štěstí puk udržel ve své výstroji.
     
    56:03
    Pařík teď zastavil střelu jednoho z domácích, ale puk mu vypadl z výstroje. Naštěstí pro Benátky rozhodčí přerušil hru.
     
    56:27
    Motloch hledal najíždějícího si Ouřadu střílenou přihrávkou, ale druhý jmenovaný kotouč netrefil.
     
    56:55
    Maršoun si nyní výborně vybruslil zpoza branky, cpal puk téměř i s gólmanem do branky, ale marně.
     
    57:52
    Pekařovu ránu Bláha vyrazil, následně se ke kotouči dostal Kunst, ale těsně přestřelil! Tohle bude ještě hodně zajímavý závěr zápasu.
     
    58:00
    Benátky to zkoušení v šesti!
     
    58:17
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak tohle byl nádherný gól velezkušeného PETRA KOLMANNA! Ten si probruslil téměř celým hřištěm a přesnou střelou přes obránce prostřelil brankáře Bláhu. Bez asistence.
    58:17 Petr KOLMANN - 5:5
     
    58:50
    Nechybělo moc a bylo to 6:5 pro Benátky! Wiencek se v mezikruží dostal do zakončení, ale Bláha, možná až nevědomky, zastavil kotouč lapačkou!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov nakonec přeci jen vítězí, i když jen za dva body. ALEŠ SOVA dostal puk před branku a zametl jej mezi betony Paříka. Asistence: Petr Mrázek, David Bartoš.
    60:27 Aleš SOVA - 6:5
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání sledovalo 751 diváků.
     
    Dnešní zápas je u konce. Benátky sice mocně finišovaly, ale v prodloužení se přesto prosadil Prostějov. Sova dostal kotouč do mezikruží a vystřelil domácímu týmu cenný bod. Z mé strany je to pro dnešní den všechno, děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (20:41:23)
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 14. Chlán (Drtil, Vachutka), 30. Hrníčko (Chlán), 34. Hrdinka (Wojnar), 43. Hrníčko (Pěnčík), 44. Mrázek (Drtil, Bartoš), 61. Sova (Mrázek, Bartoš) – 12. Aubrecht (A. Dlouhý, Pekař), 38. D. Špaček (Hrabík), 53. A. Dlouhý (D. Špaček, Kolmann), 54. Kolmann (Pekař), 59. Kolmann


    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Hefka, Sova, Drtil, Staněk, Pěnčík, Hrdinka, Janeček – Mrázek, Bartoš (A), M. Novák – T. Jandus, T. Kaut (C), Vachutka – Žálčík (A), Chlán, Hrníčko – Wojnar, Motloch, Ouřada.
    HC Benátky nad Jizerou: Pařík (Hrstka) – Kolmann (C), Kovář, Had, Kunst, P. Krejčí, Aubrecht – Hujer, A. Dlouhý, D. Špaček (A) – Wiencek, Hrabík, Pekař – Maršoun, Čederle, Pabiška (A) – Gajda, Šafařovský.

    Rozhodčí: Dědek, Cabák – Zedník, Kleprlík

    Diváci: 751
    thejrc.org