Kladno – Plzeň 4:0 (kon.) | Hr. Králové – Hostivař 10:4 (kon.) | Kert Park Praha – Dobřany 7:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
HBC Plzeň
Sobota 26.09.2020, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 15. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (12:34:39)
     
    Kladno nakonec potvrdilo roli favorita, nutno ale podoktnout, že Plzeň ve středu Čech neodvedla vůbec špatný výkon. Tedy alespoň ne v prvních dvou třetinách. V té třetí si již domácí vítězství zkušeně pohlídali.

    Střely na branku po 3. třetině: 21:10
     
    Konec zápasu.
     
    44:10
    Kamenář se snažil ještě operovat před Kráčinou, nicméně ke vstřelené brance se nepropracoval. Už jen pár vteřinek zbývá do závěrečného hvizdu sirény.
     
    43:37
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Švarc – 2 min., sekání).
     
    43:30
    Plzeň nedovedla špatný výkon v prvních dvou třetinách, nicméně ta třetí jednoznačně v režii domácích. Ti budou chtít tohle střetnutí hlavně dohrát bez újmy a v co největším poklidu.
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty utkání.
     
    41:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Těsně poté, co se na hrací plochu vrátil z trestné lavice Eitler, se podruhé v utkání prosadil DOMINIK BARNOŠÁK. Ač velmi tísněný, dokázal mu Procházka prostrčit míček do vyložené pozice, a kladenský forvard se pak sám před Kráčinou v koncovce nezmýlil. Asistence: Jaroslav Procházka.
     
    41:40
    Domácí v plném počtu.
     
    41:00
    Oddechový čas pro hosty.
     
    41:00
    Plzeň tuhle přesilovku nezvládá úplně nejlépe. Čapek mezi třemi tyčemi nemusel předvést nějaký zásadní zákrok.
     
    40:25
    Na trestné lavici usedl z kladenských hráčů jen jeden jediný, a to Eitler. Hned třikrát musel zamířit k časoměřičům. Teď ovšem jeho vyloučení kladenskému týmu tolik nevadí. Utkání má totiž plně pod kontrolou.
     
    39:40
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Eitler – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí založili rychlý brejk a radovali se z dalšího přesného zásahu během krátké chvíle. Procházka se zmocnil míčku u pravého mantinelu, následně ho prostrčil chytře na DOMINIKA BARNOŠÁKA, který si už před Kráčinou tentokráte věděl rady. Asistence: Jaroslav Procházka.
     
    38:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští hráči zřejmě definitivně zlomili odpor svého soupeře. Kohout založil akci podél levé strany, našel svou přihrávkou před brankou nabíhajícího si MILANA SCHNAUBELTA, který uklidil míček za záda Kráčinu. Asistence: Martin Kohout, Jakub Arlt.
     
    37:22
    Pokorný se snažil překonat Čapka z levé strany, jeho počínání ale bylo nepřesné. Teď se hraje nahoru, dolů. Právě nyní se opravdu může lámat chleba.
     
    36:42
    Čapek si připsal dva úspěšné a veledůležité zákroky! Na druhé straně se do slibné šance probíjel stále neúnavný Barnošák, nakonec ale z blízkosti na Kráčinu v podstatě ani nevystřelil.
     
    36:22
    Zakázaného uvolnění se kladenští hráči dopustili pár desítek vteřin, co přežili oslabení. Zatím Čapek drží čisté konto. Budou to ale pro domácí ještě nervózní závěrečné minuty tohoto klání.
     
    35:55
    Domácí v plném počtu.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 20. Kamenář (Procházka, Barnošák), 39. Schnaubelt (Kohout, Arlt), 40. Barnošák (Procházka), 42. Barnošák (Procházka)


    HBC Kladno: Čapek (Jirotka) – Arlt, Dědič, Hrabar, Kamenář, Kužel, Pliml, Soukup – Barnošák, Eitler, Kohout, Paták, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Teinitzer, Zdrůbecký
    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Benedikt, Hanuš, Holeček, Pokorný, Štípek, Ulč – Galla, Kejř, Lokajíček, Majer, Pavlečka, Průcha, Roušal, Švarc, Vodruba, Zeman, Zíka

    Rozhodčí: Koskuba, Šulo
    bahis siteleri