Sparta – Pardubice 7:1 (kon.) | Litvínov – Plzeň 1:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:5 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:5 (1:2, 2:0, 1:3)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 07.11.2020, 17:00 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Obrovská šance Motoru, který už hraje v šesti, nekončí gólem! Zdeněk Doležal dostal fantastickou přihrávku před prázdnou branku, jenže ji netrefil!
    55:26 Petr KOBLASA - 4:5
     
    55:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další chyba Motoru znamená vedení hostujícího celku! Špatná rozehrávka v obranném pásmu a je to zase o gól... PETR KOBLASA se následně dostal k puku a svou bombou nedal žádnou šanci gólmanovi na zákrok. Asistence: Martin Kohout.
    54:26 Jakub LAUKO - 4:4
     
    54:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Chyba Karla Plášila v útočném pásmu znamená srovnání stavu! Na konci celé akce stál JAKUB LAUKO, jehož rána šla na zadní tyč! Trefil se přesně mezi beton a lapačku, tady Marek Čiliak zasáhnout nemohl. Asistence: Tomáš Mikúš.
     
    51:54
    Navíc mohli jít do dvougólového vedení! Karel Plášil se vydal na útočný výlet, dostal se až před gólmana, ale jeho bekhendové zakončení vyplavalo těsně vedle branky!
    48:11 Martin BERÁNEK - 4:3
     
    48:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se znovu dostává do vedení! Martin Novák nechal jednoho obránce projet, až poté vystřelil gólmanovi na beton. Ten kotouč jen vyrazil vedle sebe, kde byl připravený MARTIN BERÁNEK, který rozvlnil síť za Bednářem! Ten dnes kapituluje poprvé. Asistence: Martin Novák a Karel Plášil.
    44:37 Jakub FLEK - 3:3
     
    44:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši kombinovali v útočném pásmu a srovnávají stav dnešního zápasu! Jakub Lauko posunul puk na druhou stranu, kde byl JAKUB FLEK, který dostal puk do poloodkryté sítě! Asistence: Jakub Lauko a Michal Plutnar.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:43.
     
    38:27
    Tomáš Redlich je na ledě!
     
    37:23
    Karel Plášil dostal přihrávku na modrou, ale gólman hostí jeho pokus vyrazil. Následně domácí hráč s číslem pět poslal puk na Alberta Michnáče, jehož bombu Jan Bednář vyrazil na horní tyčku!
     
    36:27
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tomáš Redlich – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:37
    Tomáš Mikúš je na ledě!
     
    33:29
    Tomáš Vondráček měl šanci na srovnání stavu! Dostal se do samostatného úniku a zkoušel dobrou střelu nad beton, Marek Čiliak ale kotouč vyrazil do ochranné sítě a podržel svůj tým!
     
    32:47
    Ondřej Slováček je na ledě!
     
    31:37
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tomáš Mikúš – 2 min., hákování).
     
    30:47
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Ondřej Slováček – 2 min., držení).
     
    29:01
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Jan Bednář.
    29:01 Vít CHRISTOV - 3:2
     
    29:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši jsou aktivnějšími hráči na ledě a jdou znovu do vedení! VÍT CHRISTOV si sjel na vrcholek kruhu a střelou na zadní tyč rozvlnil síť za Novotným! Pro něj to byla dnešní poslední akce, jelikož míří na střídačku.
    25:17 Martin NOVÁK - 2:2
     
    25:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hodně nenápadná akce, jenže končí vyrovnávací brankou! MARTIN NOVÁK dostal přihrávku k tyči a někde našel skulinku, kterou procpal kotouč do sítě! Asistence: Roman Přikryl a Martin Beránek.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:51.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    18:23 Jiří ČERNOCH - 1:2
     
    18:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jenže také Energie využívá početní výhodu a znovu jde do vedení! Jakub Lauko vypálil z kruhu a do jeho rány ještě těsně před gólmanem sáhl JIŘÍ ČERNOCH, který svou teč umístil přesně mezi betony Čiliaka. Asistence: Jakub Lauko a Petr Šenkeřík.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Niklas Pavel – 2 min., nedovolené bránění).
    17:19 Václav KARABÁČEK - 1:1
     
    17:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a srovnávají stav dnešního zápasu! Daniel Voženílek našel zpoza branky volného VÁCLAVA KARABÁČKA na vrcholku kruhu, který svou ranou nejspíše gólmana překvapil, jelikož Filip Novotný se ani nehnul a puk skončil v síti! Asistence: Daniel Voženílek.
     
    16:04
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Rohan – 2 min., podrážení).
    14:02 Tomáš VONDRÁČEK - 0:1
     
    14:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tentokrát už z toho vedoucí branka hostujícího celku je! Jan Hladonik zachytil špatnou rozehrávku ve středním pásmu a na útočné modré našel volného TOMÁŠ VONDRÁČKA. Ten si s pukem sjel na vrcholek kruhu a parádní bombou trefil zadní tyč! Asistence: Jan Hladonik.
     
    13:12
    Miroslav Indrák si sjel k tyči, ale Filip Novotný si bližší tyčku pohlídal. Na druhé straně ležel kotouč po zákroku Čiliaka v brankovišti, ale domácí obránce ho stihl odpálit do bezpečí.
     
    12:56
    Karel Plášil je na ledě!
     
    11:21
    Energie vyhrála vhazování v útočném pásmu a vytvořila si tlak v útočném pásmu. Viděli jsme další střelu po křižné přihrávce, ovšem Marek Čiliak se skvěle natáhl a kotouč betonem vyrazil!
     
    11:17
    Albert Michnáč je na ledě!
     
    10:56
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., hákování).
     
    09:35
    Pěkná kombinace a Energie měla velkou šanci na vstřelení první branky! Jakub Lauko byl úplně osamocený na vrcholku kruhu, kam dostal křižný pas, ale střelou minul horní tyčku!
     
    09:17
    Vyloučení v týmu Madeta Motor České Budějovice (Albert Michnáč – 2 min., sekání).
     
    05:49
    Toto byla dobrá možnost hostů! Ondřej Beránek čekal na křižnou přihrávku na vrcholku kruhu, ovšem svou ranou z první kotouč netrefil!
     
    03:58
    A právě Petr Koblasa měl obrovskou šanci po svém návratu z trestné! Zůstal totiž zapomenutý na útočné modré, kam také přihrávku dostal. Udělal kličku a chtěl Čiliaka překonat nad beton, ale domácí gólman tento pokus zastavil!
     
    03:45
    Petr Koblasa je na ledě!
     
    01:45
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Koblasa – 2 min., držení).
     
    01:12
    Velký tlak domácíh celku nekončí gólem! Velkou šanci měl po odraženém puku Martin Novák, ale bekhendem minul. Následně se do touše na modré opřel Karel Plášil, který trefuje tyč!
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 18. Karabáček (D. Voženílek), 26. M. Novák (R. Přikryl, Beránek), 30. Christov (Prokeš), 49. Beránek (M. Novák, Plášil) – 15. Vondráček (Hladonik), 19. Černoch (Lauko, Šenkeřík), 45. Flek (Lauko, Plutnar), 55. Lauko (T. Mikúš), 56. Koblasa (Kohout)


    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Patera) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Pavel, Slováček, Allen, Suchánek – M. Novák (A), R. Přikryl, Beránek – Christov, Prokeš, Jonák – Karabáček, Indrák, Z. Doležal – D. Voženílek, Raška I, Michnáč.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (30. Bednář) – Šenkeřík, M. Rohan (A), Graňák, Plutnar, Pulpán (A), Zábranský, Weinhold – Lauko, Hladonik, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich (C), Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Pešina, Šindel – Brejcha, Gerát
    ocianews.com