Slavia B – Sokolov 5:0 (kon.) | Admira Praha – Králův Dvůr 1:0 (kon.) | Sparta B – Příbram B 3:0 (kon.)
Plzeň B – Hostouň 2:0 (kon.)
konec
FK Admira Praha
1:0 (1:0)
FK Králův Dvůr
Neděle 27.09.2020, 10:15 • Na Pecích • Česká fotbalová liga (A) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo jedinou branku, o kterou se v průběhu prvního poločasu postaral domácí Jakub Panýrek. Následně se druhý poločas nesl v duchu toho prvního, i tentokráte jsme sledovali celkem nezáživnou podívanou. Admira měla více ze hry v samotném úvodu, v závěru se Králův Dvůr pokoušel o vyrovnání, avšak veškeré útočné akce končily na pozorné obraně soupeře. (12:02:19)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Martin Čácha, přichází Tomáš Majer.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se bude ještě nastavovat.
     
    88
    Beňo si nevěřil na průnik podél autové lajny, místo toho ještě zkoušel přenášet hru na pravou stranu. Admira Praha však dobře střeží prostor u své šestnáctky.
     
    88
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jakub Blažek, přichází Josef Bouček.
     
    87
    Pohodová práce pro brankáře Jungra, kterému se povedlo nasbírat cenné vteřinky. Poté jsme sledovali výhoz do strany, kde se poprvé k míči dostal střídající Kurek.
     
    86
    Napadající Kůžel se pokoušel dostat k míči, jenomže soupeř otřel hrací předmět o jeho kopačky. Admira bude vhazovat, pochopitelně nebude nikam spěchat.
     
    85
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jakub Panýrek, přichází Jiří Kurek.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá posledních deset minut, Admira se snaží neudělat žádnou fatální chybu. To sice zatím vychází, avšak soupeř si vytváří tlak.
     
    81
    Nakonec se nejednalo o nic vážného, už se opět pokračuje ve hře. K rozehrávce svého celku se dostal také brankář Toman, který znovu roztáhl hru do strany.
     
    80
    Došlo k hodně nešťastné srážce, při které jeden z hostujících hráčů dopadl na zeď za brankovou čárou. Na hrací plochu ihned přispěchal lékařský personál.
     
    79
    U postranní lajny si o nahrávku řekl hostující Dvořák, který se posléze nedostal přes bránícího Čížka. Králův Dvůr bude vhazovat, u míče je opět Dvořák.
     
    78
    Ten nakonec přinesl zisk rohového kopu z levé strany, o což se postaral Kůžel. Následná rozehrávka velice přesně našla Beňa, jenž hlavičkoval nad branku.
     
    77
    Posléze si obrannou povinnost dokázal splnit domácí kapitán Martinic, který raději odkopával směrem do zámezí. Králův Dvůr si začíná vytvářet značný tlak.
     
    76
    Po celkem dlouhé době se k práci s míčem dostal také hostující brankář. Toman nejprve naznačil dalekonosný odkop, načež rozehrál do strany na Nováka.
     
    75
    Následně se přeci jenom do pokutového území snesl celkem nadějný centr, při kterém hlavičkoval výrazně vedle Šebek. Brankář Jungr tak bude moci vykopávat.
     
    74
    Z druhé vlny se k míči dostal Novák, který ještě přeposlal do strany na volného Krejdla. Ten si potáhl míč na levou nohu a poté centroval mimo dosah kolegů.
     
    73
    Do konce tohoto zápasu zbývá posledních dvacet minut hry. Admira před malým momentem rozehrávala další volný kop, ten si dokázal pohlídat hostující hráč.

    David Suchý

    Branky: 21. Panýrek

    Karty:   65. Čížek (ADM), 70. Horák (ADM) – 70. Kůžel (KDV)


    FK Admira Praha: Jungr – Herc, Fric, Martinic (C), Čácha (90. Majer), Michálek (62. Radimský), Panýrek (82. Kurek), Douděra (62. Mošna), Čížek, Zahálka, Horák
    Náhradníci: Šmejkal – Vyskočil, Mošna, Kurek, Radimský, Kunc, Majer

    FK Králův Dvůr: Toman – Blažek (88. Bouček), Hell, Novák, Dvořák, Kilián, Šebek, Beňo, Kraus (C), Janota (55. Krejdl), Kůžel
    Náhradníci: Kovařík – Krejdl, Bouček, Janků, Podroužek

    Rozhodčí: Hodek – Pastyřík, Mudra

    Diváci: 195
    thejrc.org