Sheffield Utd. – Leeds 0:1 (kon.) | Tottenham – Newcastle 1:1 (kon.) | Manchester City – Leicester 2:5 (kon.)
West Ham – Wolverhampton 4:0 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
1:1 (1:0)
Newcastle United
Neděle 27.09.2020, 15:00 • Tottenham Hotspur Stadium • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (17:05:31)
     
    To je neuvěřitelné. Zápas mezi Tottenhamem a Newcastlem končí remízou, přestože poměr střel na branku je po závěrečném hvizdu 12:1. Bod si za svůj výkon rozhodně zasloužil brankář Karl Darlow, který celou dobu držel United v naději. Dalo se očekávat, že případné vyrovnání by mohla přinést jedině shoda okolností, Newcastle dnes opravdu nehrál dobře, a také se tak stalo. Střídající Andy Caroll hlavičkoval míč rovnou do ruky Erica Diera a sudí po konzultaci s videem musel nařídit penaltu. Tu bez problému proměnil Callum Wilson, frustrovaní domácí se musí spokojit s dvoubodovou ztrátou.
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:9.
     
    90+9
    Konec zápasu.
    90+7. Callum WILSON - 1:1
     
    90+7
    Newcastle právě vstřelil branku!
    José Mourinho znechuceně odchází hráčským tunelem do kabiny, Newcastle se prosazuje z kontroverzní penalty. Caroll napálil ruku Diera, který stál zády proti střelci, jenže svou končetinu vystrčil až příliš od těla. K penaltovému puntíku se postavil CALLUM WILSON, svůj pokus nekompromisně otřel o levou tyč a z první střely United na branku srovnává stav. Newcastle tak dnes patrně okrade o body tým, který celou dobu diktoval tempo.
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Harry Winks (Tottenham Hotspur).
     
    90+5
    Byla nařízena penalta ve prospěch Newcastlu!
    90+3.
     
    90+3
    Jen Jonjo Shelvey zřejmě ví, jak měl za ideálních okolností vypadat jeho přímý kop. Centr letěl do vápna zbytečně dlouho, Caroll se za ním musel vracet, jenže zároveň trefil ruku bránícího Diera. Rozhodčí kontroluje video.
     
    90+2
    Joelinton přihrával opravdu naivně, naštěstí pro něj se mu do cesty postavil Pierre-Emile Höjbjerg a Newcastle se těší ze zisku standardní situace.
     
    90+1
    Tanguy NDombèlé v pětiminutovém nastavení zařídil první šanci. Prosmýkl se podél brankové čáry a z pravé strany procvičil Darlowa.
     
    90
    Žlutému kartonku se nevyhne ani Hayden, United totiž zkouší zariskovat, a to s sebou přináší chyby.
     
    89
    Domácím nechybělo mnoho a dali by si vlastní gól. Špatná kombinace způsobila, že Ben Davies trefil Matta Dohertyho. Z rohu úspěch nezapršel.
     
    88
    Tanguy NDombèlé se prezentoval technickou parádou. Míč špičkou lehce nadzvedl, okamžitě se otočil, čímž překonal obránce a pak doručil balon Harry Kaneovi. Reklamace ruky neúspěšná.
     
    87
    Harry Kane se necítí zrovna komfortně poté, co Javier Manquillo odpálil míč na tribunu a přitom nakopl i nohu Kanea. Chvíle na vydýchání a může se hrát znovu.
     
    86
    Závěr se neúprosně blíží a Tottenham opět kontroluje merunu. Musel by se stát malý zázrak, aby Newcastle pronikl do vážnější šance. Na druhou stranu je to pořád jen o jeden gól, stačí šťastný odraz a výsledek může být jiný.
     
    84
    To je neskutečné. Kolik toho ještě Karl Darlow pochytá? Érik Lamela pálil téměř dokonale, ránu z ostrého úhlu ale opět zpacifikoval brankář hostujícího celku. Lamela jen nevěřícně kroutí hlavou, ten kop se mu opravdu povedl.
     
    82
    Rychlost ztratil Tanguy NDombèlé. Místo toho, aby se pokoušel o nepřipravenou ránu, vrátil míč Lamelovi. Domácí se pak propracovali po pravé straně téměř do pokutového území, těsně před ním ale Lewis fauloval Höjbjerga a vidí žlutou kartu.

    Patrik Czepiec

    Branky: 25. Lucas Moura (Kane) – 90+7. C. Wilson (pen.)

    Karty:   90+6. Winks (TOT) – 43. Shelvey (NEW), 53. Joelinton (NEW), 82. Lewis (NEW), 90. Hayden (NEW)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:9.
    Tottenham Hotspur: Lloris – Doherty, D. Sánchez, Dier, B. Davies – P.-E. Höjbjerg, Winks, Lo Celso (77. NDombèlé) – Lucas Moura (79. Lamela), Kane, Son Hung-min (46. Bergwijn).
    Náhradníci: Hart – Alderweireld, Reguilón, Lamela, Bergwijn, NDombèlé, G. Fernandes.

    Newcastle United: Darlow – Ritchie (69. Lewis), F. Fernández, Lascelles, Manquillo – Almirón (77. Carroll), Hayden, Shelvey, Hendrick (74. Jacob Murphy) – C. Wilson, Joelinton.
    Náhradníci: Gillespie – Yedlin, Krafth, Lewis, S. Longstaff, Carroll, Jacob Murphy.

    Rozhodčí: Bankes – Kirkup, Mainwaring
    bahis siteleri