Spezia – Sassuolo 1:4 (kon.) | Hellas Verona – Udinese 1:0 (kon.) | Neapol – Janov 6:0 (kon.)
Crotone – AC Milán 0:2 (kon.) | AS Řím – Juventus 2:2 (kon.)
konec
Hellas Verona
1:0 (0:0)
Udinese Calcio
Neděle 27.09.2020, 15:00Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše. Všem fotbalovým fanouškům děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (16:58:00)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:8. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:13.
     
    Nakonec bylo klíčovým okamžikem zápasu střídání Andrea Favilliho ještě v první půli. Ten totiž vstřelil jedinou branku utkání a zajistil tak svému týmu tři body. Verona jinak celkově měla dobrý vstup do druhého poločasu a gól si více než zasloužila. Udinese se naopak trápilo, protože už si nedokázalo vytvořit žádnou větší příležitost a z Verony tedy odjíždí s prázdnou.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Juan Musso vybíhá téměř až na půlící čáru, aby urychlil rozehrávku svého týmů. Jeho spoluhráči následně centrují do šestnáctky, ale tam přichází jen nepřesné zakončení.
     
    90+3
    Ebrima Colley má spoustu prostoru na pravé straně, ale rychlý útok raději podrží, aby neriskoval ztrátu míče. To v této situaci vůbec nevadí.
     
    90+2
    Marco Silvestri v klidu pokryl soupeřící centr a s rozehrávkou samozřejmě nikam nespěchá.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Adrien Tameze, přichází Paweł Dawidowicz.
     
    89
    Stefano Okaka se na spoluhráče zlobí za nepřesnou přihrávkou, ale teď už je to jedno. Udinese zase lacině přišlo o míč a přitom už pomalu vstupujeme do nastavení.
     
    88
    Míč je zase až u hostujícího gólmana, který za to není rozhodně rád. Svou rozehrávkou totiž ztrácí pro své spoluhráče čas.
     
    87
    Matteo Lovato jistě hlavičkuje míč z pokutového území a posílá ho za pomezní čáru. Aut tak Calcio co nejrychleji rozehrává.
     
    86
    Hosté začínají další útok od svého gólmana, ale již na půlící čáře se dopouštějí laciného faulu, který je tak bude stát spoustu času.
     
    85
    Udinese už vkládá veškeré síly do útočení, nyní však vepředu ztratila míč a nemůže ho získat zpět ani pomocí napadání. Nakonec ho zakopla jenom do autu.
     
    83
    Stefano Okaka v malém vápnu nedokázal zakončit, míč tak alespoň posunul na Kevina Lasagnu, který však ze středu šestnáctky přestřelil. To by ho mohlo ještě hodně mrzet!
     
    82
    Míč už se začíná pomalu nacházet jen na polovině Hellasu, který teď čeká pořádná fuška, protože zbytek času se asi bude jenom bránit.
     
    81
    Mert Çetin obětavě zastavil průnik soupeřícího hráče, i když to bylo docela dost bolestivé. Došel si totiž pro faul.
     
    80
    Ilja Nestorovski dal do míče moc síly, jeho přihrávka tak skončila až za pomezní čárou, což tedy znamená, že Verona může při autu získal pár cenných sekundu.
     
    78
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Sebastien De Maio, přichází Ilja Nestorovski.

    Lukáš Mihal

    Branky: 57. Favilli (Faraoni)

    Karty:   51. Favilli (VRN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:8. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:13.
    Hellas Verona: Silvestri – Çetin, Günter, Lovato – Faraoni, Veloso (C), Tameze (90. Dawidowicz), Dimarco – Zaccagni (77. Colley), Barák – Di Carmine (40. Favilli).
    Náhradníci: Pandur, A. Berardi – Ilić, Lucas Felippe, Dawidowicz, Salcedo, Rüegg, Colley, Lazović, Udogie, Terracciano, Favilli.

    Udinese Calcio: Musso – Becao, De Maio (78. Nestorovski), Samir – ter Avest, de Paul, Arslan (62. Forestieri), Coulibaly, Zeegelaar (62. Ouwejan) – Lasagna (C), Okaka.
    Náhradníci: Nicolas, Gasparini – Prödl, Nestorovski, Palumbo, Ouwejan, Mićin, Battistella, Forestieri, Troost-Ekong, Matos, Nuytinck.
    thejrc.org