Ústí n/L – Prostějov 4:1 (kon.) | Sokolov – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Šumperk – Jihlava 2:3 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Poruba 2011 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:4 (0:0, 4:0, 2:4)
Berani Zlín
Pondělí 28.09.2020, 18:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • Juniorská liga akademií • 11. kolo
Partner:
     
    59:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, NICO GEIDL se ve středním pásmu zmocnil kotouče a zcela neohrožen dojel s pukem na holi až mezi kruhy, odkud jej nasměroval mezi tři tyče.
     
    53:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tu drama, LUKÁŠ CHLUDIL dokázal propálit Švehláka a rázem je to 5:4. Asistence: Tadeáš Dřímal a Šimon Frömel.
     
    53:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tentokrát rozdíl tří branek pod Javorovým nevydržel příliš dlouho, na 5:3 snižuje FILIP WEINTRITT. Asistence: Dominik Luža.
     
    52:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se opravu daří vstřelit pátou branku a tříbrankový náskok je tedy znovu zpátky. Richard Pětník předsunul kotouč najíždějícímu MATOUŠI ĆMIELOVI, který z pravého kruhu poslal kotouč přímo k bližší tyči. Asistence: Richard Pětník.
     
    49:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Náskok Ocelářů se pomalu ale jistě zmenšuje, perfektní dělovka LUKÁŠE CHLUDILA od modré totiž zapadla přímo k pravé tyči Švehlákovy klece. Asistence: Vojtěch Riedl.
     
    45:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani i přes čtyřbrankovou ztrátu vyhecovali k náporu a jejich útočné snažení nese ovoce. Individuální akci zakončil gólem JAKUB MASAŘ. Bez asistence.
     
    36:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Oceláři budou radovat i po čtvrté, Pírkovo nahození od modré pro sebe získal SERVÁC PETROVSKÝ a z předbrankového prostoru prostřelil Šarmana. Asistence: Lukáš Pírek a Jan Moškoř.
     
    33:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    A s Ocelářskými brankami se roztrhl pytel, před PETREM PRYZYBLOU se zjevila odkrytá část Šarmanovy klece, do které následně přesně dorazil poskakující kotouč. Asistence: Lukáš Pírek a Pavel Matěj.
     
    32:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují soupeři na rozdíl dvou branek, ex-havířovský dlouhán JAN MOŠKOŘ to vzal úplně na sebe a nekompromisně prostřelil Šarmana v brance Zlína. Bez asistence.
     
    29:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři sice museli rozjet útočnou akci zpoza Švehláka, o to lépe však toto útočné snažení dopadlo. Z předbrankového prostoru se prosazuje TOMMY WARDAS. Asistence: Jan Moškoř a Servác Petrovský.

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 30. Wardas (Moškoř, Petrovský), 33. Moškoř, 34. Przybyla (Pírek, Matěj), 37. Petrovský (Pírek, Moškoř), 53. Ćmiel (Pětník), 60. Geidl – 46. Masař, 50. Chludil (Riedl), 54. Weintritt (Luža), 54. Chludil (Dřímal, Frömel)


    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Švačara) – Pírek, Cienciala, Kyselý, Kubíček, Hrůzek, Homola, Marcinko – Moškoř, Wardas, Petrovský, Pětník, Mikler, Geidl, Pindel, Przybyla, Ćmiel, Matěj, Jobánek.
    Berani Zlín: Šarman (Synek) – Holík, Velikovský, Bednařík, Mikulík, Riedl, Liss, Broža, Chludil, Babeliak, Handl, Martinec, Dřímal, Masař, Luža, Hrazdira, Kozubík, Weintritt, Frömel.

    Rozhodčí: Mrkva – Dohnal, Konvička
    thejrc.org