Ústí n/L – Prostějov 4:1 (kon.) | Sokolov – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
Šumperk – Jihlava 2:3 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Poruba 2011 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
AZ Havířov
Pondělí 28.09.2020, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:02 Adam HOŘANSKÝ - 4:2
     
    55:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši odskakují do dvoubrankového vedení! Bartko poslal puk na střelu Rehušovi, ten s ničím neváhal a opřel se do kotouče, který šikovně tečoval ADAM HOŘANSKÝ a s pomocí tyče překonal Stezku. Asistence: Branislav Rehuš, Jan Bartko.
    48:55 Patrik MACHAČ - 3:2
     
    48:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si berou jednobrankový náskok zpět! Třetí branku Vsetína předcházela pohledná kombinace Valachů, když puk putoval od Pechance za branku na hůl Gorčíka, ten si pak všiml najetého PATRIKA MACHAČE a vsetínský útočník svou druhou trefou v utkání vrací svému týmu vedení. Asistence: Sebastián Gorčík, Antonín Pechanec.
    41:11 Roman SZTURC - 2:2
     
    41:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se hned v úvodu třetí třetiny dočkal vyrovnávací trefy! ROMAN SZTURC se sice k samostatnému úniku nedostal, ale následně si kotouč přeci jen vybojoval a v tváří v tvář Gabovi přesně trefil. Bez asistence.
    33:30 Jan KLOZ - 2:1
     
    33:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otáčejí skóre zápasu! Do přečíslení dva na jednoho vyrazil JAN KLOZ podporován Vlachem, oba vsetínští borci si vyměnili hned dvakrát puk, aby prvně jmenovaný úspěšně zakončil. Asistence: Roman Vlach.
    21:40 Patrik MACHAČ - 1:1
     
    21:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Přihrávku od Babky dokázal přesnou střelou z první zužitkovat PATRIK MACHAČ a na Lapači se začíná znovu. Asistence: Jakub Babka, Radim Kucharczyk.
    12:21 Martin ADAMSKÝ - 0:1
     
    12:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté ze Slezska otevírají skóre! Dobré střídání má za sebou první fomace Havířova, Kotala udržel puk na holi u mantinelu, odkud jej poslal na hůl MARTINA ADAMSKÉHO a zkušený forvard trefil z první. Asistence: Jakub Kotala.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 22. Machač (Babka, Kucharczyk), 34. J. Kloz (R. Vlach), 49. Machač (Gorčík, Pechanec), 56. Hořanský (Rehuš, Bartko) – 13. Adamský (Kotala), 42. R. Szturc


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Strmeň) – Ondračka, Smetana, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – R. Vlach, J. Kloz, Rehuš – Machač, Kucharczyk (A), Babka – Hořanský, A. Zeman, Vítek – Klímek.
    AZ Havířov: Stezka (Daňa) – L. Rutar, Kachyňa, Rašner, Lytvynov, Chroboček, Ševěček, Kočí – Kotala, Cihlář (A), Adamský – Doktor, L. Bednář, R. Szturc – Fridrich, Maruna (C), T. Rousek – O. Procházka, Horváth, D. Sklenář.

    Rozhodčí: Doležal, Ondráček – Hanzlík, Blažek

    Diváci: 1000
    thejrc.org