Sparta – Pardubice 7:1 (kon.) | Litvínov – Plzeň 1:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 4:5 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 4:3 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
7:1 (0:0, 4:1, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 07.11.2020, 13:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:29 Robert ŘÍČKA - 7:1
     
    53:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu nakonec již sedmý přesný zásah domácí Sparty! ROBERT ŘÍČKA se opřel do střely z mezikruží a Klouček neměl nárok zasáhnout. O vítězi dnešního utkání je zřejmě rozhodnuto. Asistence: David Tomášek, Martin Jandus.
    46:18 Ladislav ZIKMUND - 6:1
     
    46:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tady již šestou branku domácího celku. Po chybě obránce Zacharčuka se dostal ke kotouči LADISLAV ZIKMUND, který svým premiérovým gólem v dresu Sparty nedal Kloučkovi šanci zasáhnout. Bez asistence.
    41:47 Robert ŘÍČKA - 5:1
     
    41:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    A mátu tady "Pátou"! Pavelka po přejezdu útočné modré čáry posunul puk vedle na hokejku ROBERTA ŘÍČKY, jenž svou střelou zřejmě překvapil brankáře Milana Kloučka. Asistence: Tomáš Pavelka.
    35:00 Andrej KUDRNA - 4:1
     
    35:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    A pozor! Sparťané se i v této přesilovce prosadili, jelikož odraženou střelu si našel ANDREJ KUDRNA a sparťanský útočník dorazil touš za záda Milana Kloučka. Domácí vedou už o tři branky. Asistence: Lukáš Pech, Jan Košťálek.
    33:19 David VITOUCH - 3:1
     
    33:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou v utkání do dvoubrankového vedení! Před brankou si nejlépe počínal DAVID VITOUCH, který je zároveň třetím hráčem, který dokázal v dnešním utkání překonat brankáře Kloučka. Bez asistence.
    28:48 Jan BUCHTELE - 2:1
     
    28:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané si krátce před polovinou utkání berou své ztracené vedení zpět! Pech našel svou milimetrovou přihrávkou JANA BUCHTELEHO, jenž už uklízel touš takřka do prázdné branky! Asistence: Lukáš Pech, Miroslav Forman.
    25:45 Matej PAULOVIČ - 1:1
     
    25:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A rázem máme v O2 areně vyrovnáno! Po velké skrumáži před brankou se dostal ke kotouči MATEJ PAULOVIČ a pardubický útočník bez problémů uklidil puk do domácí klece! Asistence: Vladimír Svačina, Patrik Poulíček.
    22:26 Andrej KUDRNA - 1:0
     
    22:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu první gól dnešního utkání! Pech našel před brankou přesně ANDREJE KUDRNU, jemuž stačilo pouze nastavit hůl a kotouč si posléze našel cestu až za brankáře Milana Kloučka. Asistence: Lukáš Pech, Jan Buchtele.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 23. Kudrna (Pech, Buchtele), 29. Buchtele (Pech, Forman), 34. Vitouch, 35. Kudrna (Pech, Košťálek), 42. Říčka (T. Pavelka), 47. Zikmund, 54. Říčka (Tomášek, M. Jandus) – 26. Paulovič (Svačina, Poulíček)


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Němeček, Košťálek, T. Pavelka, Piskáček (A), Tomáš Dvořák, M. Jandus, Jeřábek – Rousek, Horák, Řepík (C) – Říčka, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech (A), Kudrna – Zikmund, Vitouch, Forman.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Štěpánek) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, J. Zdráhal, S. Zacharčuk, Holland, Vála – Mandát (A), R. Kousal, Tybor – Paulovič, Poulíček, Svačina – Blümel, Claireaux, Kusý – M. Kratochvil, Anděl, Machač.

    Rozhodčí: Úlehla, Hejduk – Frodl, Komárek
    thejrc.org