Mountfield HK – Jihlava 7:10 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:10 (3:2, 4:3, 0:5)
HC Dukla Jihlava
Středa 30.09.2020, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    58:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Desátý gól jihlavského celku nám s největší pravděpodobností pečetí tento zápas. Po úniku dva na jednoho se nakonec veškerou zodpovědnost na sebe rozhodl vzít TOMÁŠ KREJČÍ, který vystřelil na přední tyčku a překonala Kasala. Asistence: Šimon Juřička.
     
    52:25
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Řehák – 2 min., podrážení).
     
    49:40
    Nebezpečná střela od modré, která byla mezi kruhy tečována a Kasal zasahoval na poslední chvíli svým pravým betonem.
     
    48:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dalším gólem navyšuje svůj náskok už na dvě branky. Po rychlém přechodu přes střední pásmo se hosté dostali do přečíslení tři na jednoho a toho využil ALEX MARHOUN střelou mezi kruhy. Asistence: Just Alojz Sopotnik.
     
    47:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se poprvé v tomto utkání ujímá vedení. Po krátké kombinaci během přesilové hry se ke kotouči těsně pod modrou čárou dostal ŠTĚPÁN ŠABATKA, který prostřelil všechno co mu stálo v cestě. Asistence: Šimon Báťa, Jonáš Jungwirth.
     
    46:49
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Mráz – 2 min., podrážení).
     
    46:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu opět vyrovnané skóre. Krásnou souhru dva na jednoho a následný samostatný únik uklidil krásně pod horní tyčku TOMÁŠ KREJČÍ. Asistence: Tomáš Juřička.
     
    45:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu snížení skóre na straně Jihlavy. Po několikerém neúspěšném obléhání hradecké branky se nyní dobře postavil DAVID BULÍK, který svou prudkou střelou dostal svůj tým na dostřel vyrovnání. Asistence: Jonáš Jungwirth, Martin Matějíček.
     
    45:01
    Rychlý sprint teď ukázal Koblížek, který svým pokusem nadělal spoustu práce jihlavskému brankáři, který i následnou dorážku schoval do své lapačky.
     
    42:29
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Červenka – 2 min., hákování).
     
    40:27
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Hrbek – 2 min., držení).
     
    38:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další změna skóre na straně Hradce. Po vyhraném buly se do rychlého protiútoku dostala dvojice hráčů, kteří si kotouč vyměnili a PAVEL ŠIMEK pak unikl oběma obráncům a pod betony brankáře dostal puk do sítě a připsal si tak hattrick, který zvládl za pouhou jednu třetinu. Asistence: Matúš Gedeon.
     
    36:08
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Řehák – 2 min., držení).
     
    34:43
    Na druhé straně při rychlém hradeckém kontru zachránila jihlavské od dalšího inkasování levá tyčka, od které se puk odrazil zpátky do brankoviště.
     
    34:17
    Jihlavská akce dva na jednoho nakonec skončila promáchnutím zakončujícího hráče, před kterým už koukala prázdná branka.
     
    31:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostává na dostřel. Hosté využívají početní převahy, kdy se po krásné a rychlé kombinaci dostal ke kotouči DAVID BULÍK a snížil tak hradecký náskok na rozdíl jediného gólu. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    30:16
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Koblížek – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Gedeon.
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (2 min.).
     
    29:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu další domácí gól. Po rychlém přejetí modré čáry se s kotoučem dostal až za branku PAVEL ŠIMEK. Odtud udělal elegantní oblouček před brankáře Černého a překonal ho střelou na zadní tyč. Asistence: David Brožek.
     
    25:59
    Další nebezpečný únik jihlavské Dukly v početní nevýhodě, kdy samostatný nájezd fantasticky vychytal domácí Kasal.
     
    25:50
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Šabatka – 2 min., sekání).
     
    25:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec si opět bere své vedení zpátky. Po usazení v útočném pásmu a krátké kombinaci se ke střele z bezprostřední blízkosti dostal DAVID BROŽEK, který tak využívá hradeckou početní převahu. Asistence: Jan Gaspar, Pavel Šimek.
     
    24:45
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Giesl – 2 min., podrážení).
     
    22:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    A stav utkání je opět srovnaný. Po rychlém nástupu Jihlavy do útočného pásma došlo k rychlé souhře mezi hráči na jejímž konci byl ŠIMON BÁŤA, který dostává toto utkání opět do nerozhodného stavu. Asistence: Martin Matějíček.
     
    22:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu rychlou jihlavskou odpověď. Po necelých devadesáti vteřinách tu máme třetí gól Dukly, kdy se výborně prosmýkl kolem hradecké obrany HYNEK PEŠ a krásně zavěsil pod víko. Asistence: Šimon Juřička.
     
    20:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec odskakuje na dvoubrankové vedení. Jak domácí skončili první třetinu, tak začínají tu druhou. Po rychlé souhře v útočném pásmu se ke kotouči dostal PAVEL ŠIMEK, který nekompromisní střelou překonal brankáře Dukly. Asistence Matěj Giesl.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Dukla Jihlava: ze hřiště odchází Pulda, přichází Černý.
     
    19:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec si na konci třetiny bere vedení opět na svoji stranu. Po rychlém protiútoku z vlastního pásma se ke kotouči mezi kruhy dostal MATĚJ GIESL a těsně nad pravým betonem procedil puk za záda jihlavského brankáře. Asistence: Pavel Šimek.
     
    15:32
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Mráz – 2 min., podrážení).
     
    15:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu opět vyrovnané skóre. Další velmi smolný gól pro hradeckého brankáře, od kterého se po nahození od MARTINA MATĚJÍČKA zpoza branky kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Martin Hrbek
     
    14:23
    Krásná kombinace mezi hradeckými hráči, která skončila až na Šimkově hokejce, který kotouč pouze tečoval. Ten nakonec skončil pouze na tyčce a po brankové čáře odtančil z brankoviště.
     
    11:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí dávají další branku. Ihned po vhazování se dostal puk k modré čáře, kde si ho převzal FILIP ŽABA a krásným sólem skrze celou jihlavskou obranu se dostal až před brankáře, kde nemilosrdně zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Matúš Gedeon.
     
    10:04
    Další nebezpečná střela v podání Dukly, kdy brankář Kasal svým levým ramenem nadzdvihl puk nad svoji svatyni.
     
    08:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu srovnávací branku. Jihlavští nyní ujížděli tři na jednoho a po nepovedené střele ŠIMONA JUŘIČKY se puk odrazil zpátky do brankoviště, kde ho nešťastně tečoval domácí brankář. Bez asistence.
     
    05:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu první změnu skóre. Při vlastním oslabení ujíždí s kotoučem JAN GASPAR a po samostatném úniku uklízí kotouč ke vzdálenější tyčce a poprvé překonává jihlavského brankáře. Asistence: Matěj Giesl.
     
    04:09
    Velká šance Součka, když se prosmýkl kolem obránce a už byl sám před brankářem Jihlavy. Jeho střelu však zblokoval beton.
     
    03:59
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Gedeon – 2 min., hákování).
     
    03:12
    Střelecký pokus Šimka proletěl po zemi jenom těsně kolem pravé tyčky jihlavské branky.
     
    02:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Hrbek – 2 min., podrážení).
     
    00:52
    Nepřesná hradecká rozehrávka vyústila v první velkou šanci Jihlavy, kdy se jeden z útočících hráčů dostal až před Kasala, ten však svým levým betonem střelu i následnou dorážku zneškodnil.
    Marken.cz

    Jan Mervart

    Branky a nahrávky: 6. Gaspar (Giesl), 12. Žaba (Gedeon), 20. Giesl (Šimek), 21. Šimek (Giesl), 26. Brožek (Gaspar, Šimek), 30. Šimek (Brožek), 39. Šimek (Gedeon) – 9. Juřička, 16. Matějíček (Hrbek), 23. Peš (Juřička), 23. Báťa (Matějíček), 31. Bulík (Jungwirth), 46. Bulík (Jungwirth, Matějíček), 47. Krejčí (Juřička), 48. Šabatka (Báťa, Jungwirth), 49. Marhoun (Sopotnik), 59. Krejčí (Juřička)


    Mountfield HK: Kasal (Lequin) – Fiala, Žaba, Kulhánek, Řehák, Červenka, Mráz – Koblížek "A", Gaspar "C", Sláma, Šimek, Mach, Souček, Giesl "A", Brožek, Král, Gedeon. Trenér: Jiří Janoušek
    HC Dukla Jihlava: Pulda (21. Černý) – Číhal "A", Topol, Vovsík "A", Jeletz, Matějíček, Hrbek, Šabatka – Báťa, Marhoun, Sopotnik, Peš, Krejčí, Coufal, Juřička, Jungwirth, Bulík. Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Barek – Hofman, Šesták

    Diváci: 156
    thejrc.org