Litoměřice – Vsetín 3:4 (kon.) | Jihlava – Vrchlabí 5:3 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 3:2 (po pr.)
Slavia – Přerov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kladno 4:3 (2:0 po s.n.) | Prostějov – Kadaň 8:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:4 (0:0, 1:1, 2:3)
VHK ROBE Vsetín
Středa 30.09.2020, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:29 Radim KUCHARCZYK - 3:4
     
    54:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Gól ovšem padl na opačné straně. Z vnější hranice kruhu to zkusil na vzdálenější tyč JAN BARTKO a zadařilo se, puk zaplul do branky těsně vedle levé tyče Beranovy klece. Asistence: Patrik Machač a Radim Kucharczyk.
    49:29 Pavel NOVÁK - 3:3
     
    49:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přestřelka pokračuje dalším vyrovnávacím gólem, Stadionu stačily pouhé čtyři vteřiny k využití přesilovky! Ihned po vhazování prověřil pohotovost Gáby PAVEL NOVÁK a předčasně vrátil Machače na led. Asistence: Lukáš Válek a Patrik Miškář.
    48:27 Adam GAJARSKÝ - 2:3
     
    48:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu to vyšlo o malou chvíli později a dostává se poprvé v utkání vedení! Z kruhu vyslal střelu na Berana ADAM GAJARSKÝ. Litoměřickému gólmanovi následně propadl kotouč mezi nohama za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Smetana a Daniel Klímek.
    45:53 Jan KLOZ - 2:2
     
    45:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a máme opět srovnáno! Ihned po vhazování se dostal bezprostředně před brankoviště JAN KLOZ, který ihed dorazil kotouč do litoměřické branky. Asistence: Jan Bartko a Radim Kucharczyk.
    44:40 Peter JÁNSKÝ - 2:1
     
    44:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Další akce už kališníkům vyšla a znovu se dostávají do vedení! I v pádu dokázal z mezikruží vypálit PETER JÁNSKÝ a přesně rozvlnil síť branky Davida Gáby. Asistence: Patrik Miškář.
    31:25 Radim KUCHARCZYK - 1:1
     
    31:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tentokrát už ale byla souhra hostů úspěšná! Tečí z těsné blízkosti uklidil za Adama Berana Babkovu střelu RADIM KUCHARCZYK a opět máme srovnáno! Asistence: Jakub Babka a Patrik Machač.
    28:35 Matěj BERAN - 1:0
     
    28:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají rychlé akce a jdou do vedení! Přihrávku od mantinelu dokázal těsně před brankou využít MATĚJ BERAN, ten bleskově zareagoval a poslal puk za Gábova záda. Asistence: Lukáš Válek a Pavel Novák.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 29. M. Beran (Válek, P. Novák), 45. Jánský (Miškář), 50. P. Novák (Válek, Miškář) – 32. Kucharczyk (Babka, Machač), 46. J. Kloz (Bartko, Kucharczyk), 49. Gajarský (Smetana, Klímek), 55. Bartko (Machač, Kucharczyk)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Tomáš Král) – Marcel, J. Holý, Výtisk, Mlčák, Jebavý, Kubíček, Poizl – M. Beran, Válek, P. Novák – Jícha, Miškář, Jánský – Koffer, Vitouch, Toman – Jindra, Čermák.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Strmeň) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Jenáček, Babka – Machač, Kucharczyk, Půček – Rehuš, J. Kloz, Gorčík – Hořanský, A. Zeman, Vítek – Klímek, Gajarský.

    Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Coubal, Hnát
    thejrc.org