Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (0:2 po s.n.) | Litvínov – Motor ČB 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – Zlín 2:4 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (1:3, 0:2, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 06.12.2020, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:12
    Filip Pavlík teď neměl na vybranou, před najíždějícím hráčem Plzně se musel sklonit, jinak by střet dopadl dost nepříjemně pro oba dva. Sudí je ale toho názoru, že má dostat dvě minuty za zásah do nohou. Minimálně diskutabilní rozhodnutí.
     
    47:31
    Početní výhoda Plzně navíc záhy končí. Jaroslav Kracík si vykoledoval dvě trestné minuty za hákování za klecí Mazance.
     
    46:57
    Další početní výhoda pro Plzeň. Jakub Lev fasuje dvě trestné minuty za nesportovní chování. U klece soupeře si nedopustil pár výroků na adresu sudích.
     
    43:17
    Richard Nedomlel poslal v rohu kluziště za svou bránou tvrdě na hrazení Filipa Suchého, jemuž se příliš z ledové plochy nechtělo. Trest je za nějaké to slůvko vyšší, celkově 2+10 za hrubost a nesportovní chování.
     
    39:40
    Jordann Perret ještě stihne vyfasovat dvě trestné minuty za sevření puku rukou. Plzeň tak má šanci ještě zvýšit svůj již tak dost výrazný náskok.
     
    34:43
    Milan Gulaš nyní dost zbytečně podrazil před bránou soupeře jednoho z beků Mountfieldu a už sedí na trestné lavici. Dvě minuty za podrážení jsou přesně ordinovaným trestem.
     
    27:45
    David Kvasnička si po komerční pauze odsedí dvouminutový trest, na levém hrazení sekl Jakuba Lva, za což fasuje patřičný arest.
     
    25:11
    Bohumil Jank odsedí dvě trestné minuty za zdržování hry, když vystřelil kotouč mimo hřiště, nyní už může zpytovat svědomí na trestné lavici.
     
    18:01
    Kodýtek ve vlastním obranném pásmu podrazil jednoho z hokejistů Hradce Králové a ti tak dnes podruhé vyzkouší svou přesilovku.
     
    13:06
    Jakub Pour se v obranném pásmu provinil vysokou holí, takže si Hradec poprvé v tomto utkání vyzkouší přesilovou hru.
     
    04:31
    Kelly Klíma fasuje dvě minuty za zásah vysokou holí u hrazení ve středním pásmu. Uvidíme tak první přesilovku utkání, zahraje si ji Plzeň.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 11. Hronek (Perret) – 1. Gulaš (L. Kaňák), 8. Čerešňák (Straka, Eberle), 11. Budík (Kracík), 23. Suchý (Gulaš, Čerešňák), 34. Budík (Straka)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Zámorský, Jank, Hronek, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Smoleňák (C), Cingel, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pilař, Koukal, Kelly Klíma.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Budík, Stříteský, Vráblík, Kvasnička – Suchý, Kracík (A), Gulaš (C) – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Pour, Rob, Kantner – Stach.

    Rozhodčí: Pražák, Kubičík – Gebauer, Rožánek
    bahis siteleri