Motor ČB – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Liberec 3:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 02.10.2020, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sparťané si nyní užívají děkovačku se svým kotlem, naopak hosté už odjeli do své kabiny. To byla ode mě poslední informace, mějte se hezky a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (20:55:39)
     
    Domácí hokejisté si ve třetí části pohlídali svoje vedení, které navíc ještě navýšil díky své trefě útočník Jan Buchtele. Sparťané si tak připisují veledůležité tři body, hosté naopak pocestují domů s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Liberečtí ještě zkusili zahrozit v útočném pásmu, ale Machovský už nemusel zasahovat. Sparťané vyhodili kotouč do střední třetiny, utkání pomalu končí!
     
    58:55
    Další zákrok brankáře Matěje Machovského. Respekt před brankovištěm si následně sjednal obránce Pavelka, hra za chvíli pokračuje. O vítězi je zřejmě rozhodnuto.
     
    58:33
    Machovský nerozehrál přesně v obranném pásmu, když jeho přihrávku vystihl útočník Vlach. Liberečtí se však posléze vyhnali ven z pásma.
    57:55 Jan BUCHTELE - 3:0
     
    57:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tady další gól domácího mužstva! Pech našel svou milimetrovou přihrávkou JANA BUCHTELEHO, který z bezprostřední blízkosti pokořil Kváču potřetí v tomto utkání! Asistence: Lukáš Pech, Andrej Kudrna.
     
    57:16
    Andrej Kudrna nedosáhl na puk v útočném pásmu a hrací předmět nakonec skončil až mezi diváky za libereckou střídačkou. Hra je tak znovu přerušena.
     
    56:59
    Sparťané se zatím neusadili na delší dobu v útočném pásmu a naopak musel Machovský znovu zasahovat. Filippiho rána z křídla nebyla gólová.
     
    55:56
    Velká komplikace pro hosty a sparťané budou mít k dispozici další přesilovou hru. Obránce Ronald Knot (LIB) vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení.
     
    55:25
    Petr Kváča musel znovu přerušit hru, když na něj mířila střela z mezikruží. Následně místní hlasatel oznámil rovnou tisícovku fanoušků tady v aréně.
     
    54:42
    Po prudké ráně Filippiho naskočil zpátky na ledovou plochu Filip Chlapík. Mezitím Řepík zkoušel prostrčit puk na Rouska, který však nebyl v rychlé jízdě.
     
    53:06
    Po Filippiho přihrávce se do střely na modré čáře chtěl opřít Šmíd, který však svůj úmysl přehodnotil. O pár chvil později se sparťané dostali ven z pásma.
     
    52:42
    Filip Chlapík znovu usedne na trestnou lavici, jelikož sparťanský útočník se provinil podrážením. Sparťané se budou muset znovu bránit přesile Bílých Tygrů.
     
    52:25
    Poslední komerční přestávka v tomto utkání je minulostí. Po vhazování v útočném pásmu Tygrů se k puku dostal Vlach, kterému do hole sáhl Pech.
     
    52:11
    Vyloučený Říčka už skáče zpátky na ledovou plochu a sparťané se mohou soustředit na útok. Nicméně nyní musel Machovský vytáhnout další zákrok.
     
    51:06
    Rousek i přes velkou snahu nevystihl rozehrávku Petra Kváči, ale i přesto může jeho tým znovu prostřídat. Liberečtí zakládají útok zpoza branky.
     
    50:19
    Říčka úspěšně napadal v útočném pásmu soupeře a sparťané se rázem dostali k dalšímu vyhození kotouče přes všechny čáry. Oba týmy střídají.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Chlapík (Tomášek), 23. Dvořáček (Rousek), 58. Buchtele (Pech, Kudrna)


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Němeček, Košťálek, M. Jandus, Tomáš Dvořák, T. Pavelka, Kalina, Jeřábek – Rousek, Horák, Řepík – Chlapík, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech, Kudrna – Dvořáček, Říčka, Forman.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Kunst – Hrabík, Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – Šír, P. Jelínek, M. Zachar – J. Vlach, Najman, Rychlovský.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Frodl, Komárek

    Diváci: 1 000
    thejrc.org