Motor ČB – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Liberec 3:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 02.10.2020, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:55 Jan BUCHTELE - 3:0
     
    57:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tady další gól domácího mužstva! Pech našel svou milimetrovou přihrávkou JANA BUCHTELEHO, který z bezprostřední blízkosti pokořil Kváču potřetí v tomto utkání! Asistence: Lukáš Pech, Andrej Kudrna.
     
    55:56
    Velká komplikace pro hosty a sparťané budou mít k dispozici další přesilovou hru. Obránce Ronald Knot (LIB) vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení.
     
    52:42
    Filip Chlapík znovu usedne na trestnou lavici, jelikož sparťanský útočník se provinil podrážením. Sparťané se budou muset znovu bránit přesile Bílých Tygrů.
     
    50:01
    Sparťané se budou muset za chvíli opět bránit. Filip Chlapík (SPA) inkasuje dvouminutový trest za vysokou hůl. Liberec má zřejmě poslední šanci.
     
    47:13
    David Němeček (SPA) jde pykat na trestnou lavici za držení a oslabuje svůj tým na následující dvě minuty. Liberečtí budou hrát další početní výhodu.
     
    46:59
    Velká šance Sparty! Sukeĺ se protáhl do zakončení před brankou, jeho práci chtěl ještě dokončit Řepík, ale Kváča si situaci pohlídal.
     
    44:34
    Roman Horák se ocitl ve velké šanci v útočném pásmu před Kváčou, který střelu sparťanského útočníka okamžitě zlikvidoval.
     
    42:05
    Buchtele nejprve vyhodil kotouč ven z pásma a posléze vystihl rozehrávku brankáře Kváči! Střela sparťanského útočníka byla nepřesná.
     
    40:30
    Liberečtí mají dobrou šanci na snížení v dnešním utkání. Kapitán Michal Řepík (SPA) dostává od rozhodčích dvě minuty za sekání.
     
    30:36
    Michal Bulíř se prodral skrz levou stranu kluziště a byla z toho velká šance! Knotovu ránu vyrazil Machovský nad sebe a Spartu zachránil od prvního inkasovaného gólu David Němeček.
     
    29:49
    A rozhodčí nakonec vylučují Miroslava Formana (SPA) a Jakuba Rychlovského (LIB), kteří dostali shodně dvě minuty za hrubost. Oba týmy hrají ve čtyřech.
     
    28:33
    Domácí mohli odskočit do vedení tří branek! David Tomášek byl před brankou aktivní, ale svůj blafák nedotáhl do úspěšného konce.
    22:55 David DVOŘÁČEK - 2:0
     
    22:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení! DAVID DVOŘÁČEK se obtočil kolem branky a zasunul kotouč za záda Petra Kváči. Asistence: Lukáš Rousek.
     
    21:55
    Po skončení domácí přesilovky bude následovat početní výhoda pro Liberec. Obránce Jan Košťálek (SPA) usedl na trestnou lavici za držení.
     
    19:21
    Tomášek byl v další dobré šanci v útočném pásmu před Kváčou, ale liberecký gólman na poslední chvíli stačil zasáhnout.
     
    19:14
    Sparťané budou hrát další početní výhodu! Marek Zachar (LIB) dostává od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení. Liberečtí se musí bránit.
     
    17:30
    Lukáš Rousek se natlačil před posledního obránce Tygrů a následně vyslal dobrou střelu, ale Kváča nepustil kotouč za svá záda. Škoda pro domácí.
     
    16:12
    Další možnost pro Liberec! Tomáš Filippi se řítil sám na Machovského, kterého však svým blafákem nepřekonal. Sparta stále ve vedení.
     
    13:15
    Liberečtí hokejisté budou hrát první oslabení. Mislav Rosandič (LIB) vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za hákování. Sparta hraje přesilovku.
     
    12:58
    Další dobrá rána v podání domácích! David Tomášek střílel ze slušné rychlosti a brankář Petr Kváča musel znovu do zákroku.
     
    11:04
    Velká šance na domácí straně! David Tomášek chtěl dorážet kotouč na brankové čáře, ale puk skončil někde pod Petrem Kváčou.
     
    08:31
    Hraje se jako na houpačce. Rousek v útočném pásmu vybízel před brankou najetého Andreje Kudrnu, který už ale kotouč nezpracoval.
     
    07:54
    Obrovská šance Liberce na vyrovnání! Tomáš Filippi se dostal do dobré střelecké pozice v mezikruží, ale Machovský vytáhl svůj beton.
    04:34 Filip CHLAPÍK - 1:0
     
    04:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tady první vstřelený gól zápasu! Tomášek se prosmýkl do útočného pásma a nahrál FILIPU CHLAPÍKOVI a ten svou nekompromisní dělovkou překonal Kváču. Sparťané jdou do vedení. Asistence: David Tomášek.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Chlapík (Tomášek), 23. Dvořáček (Rousek), 58. Buchtele (Pech, Kudrna)


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Němeček, Košťálek, M. Jandus, Tomáš Dvořák, T. Pavelka, Kalina, Jeřábek – Rousek, Horák, Řepík – Chlapík, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech, Kudrna – Dvořáček, Říčka, Forman.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Kunst – Hrabík, Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – Šír, P. Jelínek, M. Zachar – J. Vlach, Najman, Rychlovský.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Frodl, Komárek

    Diváci: 1 000
    thejrc.org