Motor ČB – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Liberec 3:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (0:0, 4:1, 1:1)
HC Olomouc
Pátek 02.10.2020, 17:00Juniorská liga akademií • 9. kolo
Partner:
     
    59:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    BENNET ROSSMY získal puk ve středím pásmu a zrychlil po levé straně kluziště. Kotouč s jistotou poslal do prázdné branky. Stav utkání – 5:2. Asistence: Jansa.
     
    46:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovou hru a snižují skóre! Poledna vystřelil od modré a těsně před Paříkem TOMÁŠ KRUPA tečoval za libereckého brankáře. Stav utkání – 4:2.
     
    36:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Strnad nahrál na teč před branku Mokrého, puk se odrazil k Šedivému a ten se pokusil překonat hanáckého maskovaného muže. Mokrý však puk vyrazil směrem k levému kruhu a odtamtud dorážel do branky MICHAEL DRÁBEK. Stav utkání 4:1. Asistence: Šedivý, Strnad.
     
    34:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Adamec z obranného pásma Liberce přesně našel čepel BENNETA ROSSMYHO, který se nacházel na modré čáře. Puk zpracoval v otočení a osamocen jel po pravé straně na Mokrého. Kotouč zavěsil ke vzdálenější tyči nad vyrážečku olomouckého brankáře. Stav utkání – 3:1. Asistence: Adamec, Pařík.
     
    29:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Liberečtí si neohlídali hráče a Kohouti opět přečíslili šelmy v protiútoku. Tentokrát však našli recept na Paříka. DANIEL MINISTR jel po pravé straně hřiště, zachoval chladnou hlavu a z pravého kruhu vystřelil rychle zápěstím k bližší tyči. Stav utkání – 2:1. Asistence: Tarnoczy.
     
    22:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po necelé minutě Liberec navyšuje skóre! Od modré čáry vystřelil na Mokrého Vomáčka, olomoucký brankář vyrazil puk do rohu, kam si sjel Bohm a nahrál mezi kruhy JANU KŘEPELKOVI, jenž přesně zamířil nad lapačku Mokrého. Stav utkání – 2:0. Asistence: Bohm, Vomáčka.
     
    21:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z libereckého obranného pásma vyjel přes celé střední pásmo Křepelka, kde na modré přihrál Měchurovi, který se kličkou osvobodil, zvedl hlavu a s přesností nahrál na dojíždějícího JAKUBA HUJERA. Útočník s číslem sedm pak puk lehce dopravil do poloodkryté branky. Stav utkání – 1:0. Asistence: Měchura, Křepelka.

    Adéla Růžičková

    Branky a nahrávky: 22. Hujer (Měchura, Křepelka), 23. Křepelka (Bohm, Vomáčka), 35. Rossmy (Adamec, Pařík), 37. Drábek (Šedivý, Strnad), 60. Rossmy (Jansa) – 30. Ministr (Tarnoczy), 47. Krupa (Poledna, Hlaváč)


    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Krátký) – Kollert, Starý, Šedivý, Adamec (A), Bieniek, Patzelt, Böhm – Hujer, Křepelka (C), Vomáčka, Jansa, Strnad, Cikhart, Měchura, Drábek, Nezbeda, Rossmy, Putz.
    HC Olomouc: Mokrý (Hořejší) – Kočí, Přecechtěl, Groch, Hlaváč, Hladiš (A), Stratil, Poledna – Tichý, Ministr, Krupa (C), Tomajko, Havel, Fasner, Štědrý (A), Rosecký, Mácha, Tarnoczy, Ruda

    Rozhodčí: Zavřel – Kotlík, Šimánek
    bahis siteleri