Motor ČB – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Liberec 3:0 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 0:2, 0:0 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 02.10.2020, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Juniorská liga akademií • 15. kolo
Partner:
     
    61:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ CHLUBNA se dostal k odraženému kotouči po zákroku Švančary a doklepnout ho do odkryté klece za jeho záda už mu nedělalo žádný problém. Tímto gólem zajistil pro svůj tým druhý bod z dnešního zápasu.
     
    37:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    V CZ LOKO Aréně je vyrovnáno! Na první střelu Wardase Krejčí ještě stačil, na dorážku JANA MOŠKOŘE už byl bohužel pro něj a pro svůj mančaft krátký – 2:2! Asistence: Tommy Wardas.
     
    23:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na tuto střelu byl už Krejčí krátký. Po několika zákrocích se kotouč opět dostal na hole Ocelářů. Po přihrávce od Čmiela se ke kotouči na mezikruží dostal NICO GEIDL a střelou do takzvaného teploměru rozvlnil síť za Krejčím – 2:1! Asistence: Matouš Čmiel, Servác Petrovský.
     
    07:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    VÍTĚZSLAV BROŽ dostal přesnou přihrávku na hůl od Zedka a jeho střela příklepem zamířila přesně do pravé šibenice – 2:0! Asistence: Jan Zedek, Tomáš Chlubna.
     
    04:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po velice nenápadné akci Jihlava otevírá skóre. Doležal vyslal JOSEFA VYVIALA do útočného pásma přihrávkou na levou stranu kluziště a jeho střela do horního růžku na přední tyči končí až za zády Švančary – 1:0! Asistence: Jiří Doležal.

    Milan Horák

    Branky a nahrávky: 5. Vyvial (Doležal), 8. Brož (Zedek, Chlubna), 62. Chlubna (Čermák) – 24. Geidl (Čmiel, Petrovský), 38. Moškoř (Wardas)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) – Rašín, Zeman, Zedek, Sapík, Macek, Kerber – Chlubna, Juda, Čermák – Fiala, Rauš, Brož – Zdarsa, Doležal, Vyvial – Barák, Melenovský, Pavelec
    Trenér: Štěpán Moravec

    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Cienciala, Homola, Kubíček, Kareš, Kyselý, Marcinko – Čmiel, Przybyla, Pětník – Matěj, Pindel, Geidl – Petrovský, Moškoř, Jobánek – Wardas, Mikler, Procházka
    Trenér: Jiří Juřík

    Rozhodčí: Ondráček – Komínek, Kráľ

    Diváci: 101
    thejrc.org