Dukla Praha – Líšeň 2:2 (kon.) | Chrudim – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Vyšehrad – Ústí n. L. 1:3 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
2:2 (1:2)
SK Líšeň 2019
Sobota 03.10.2020, 16:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji z Julisky hezké sobotní odpoledne. Od 16:00 hodin zde budeme sledovat bitvu mezi domácí Duklou a brněnskou Líšní, která jistě nabídne pěknou podívanou.
     
    Pražská Dukla vstoupila do sezony velmi slušně, když z úvodních pěti zápasů prohrála jen duel v Blansku. Tradiční klub následně zdolal Třinec, ale v posledním utkání na půdě Varnsdorfu promrhal dvougólový náskok. Ze severu Čech si nakonec odvezl jen bod za remízu 2:2.

    Ačkoliv by se mohlo zdát, že je Dukla jasným favoritem, není to pravda. Ze všech druholigových týmů zůstávají neporaženi vedoucí Hradec Králové, Varnsdorf a právě Líšeň, která okupuje třetí místo o tři body před Duklou! Brňané navazují na slušné výkony z uplynulé sezony, navíc dávají góly a po pěti kolech mají na kontě tři výhry a dvě remízy.
     
    A že bychom se mohli těšit na pořádnou gólovou nadílku, to potvrzují i vzájemné zápasy předešlé sezony. Na podzim zde na Julisce zvítězili domácí 4:2, zatímco v jarní odvetě se z výhry 3:2 radovala Líšeň.

    Sázkaři by se tak mohli nechat zlákat pěkným kurzem 1.70 na tři a více gólů, který Tipsport nabízí. Ti odvážnější, kteří věří minimálně čtyřem trefám, by mohli na tiket přidat sázku v kurzu 2.83!
     
    Úvodní sestavy:

    FK Dukla Praha: F. Rada – Dancák, Piroch, Chlumecký – Kozma (C), Doumbia, Kovaľ, Buchvaldek, D. Souček – Seung Bin – Fábry.
    Náhradníci: Kinský – Ugwu, Preisler, Krunert, Fišl, Ullman, Hadaščok.

    SK Líšeň: Veselý – Jeřábek, O. Ševčík (C), Bednář – Kučera – Pašek, Málek, Krška, Lutonský – Silný, Matocha.
    Náhradníci: Malecký – Minařík, T. Machálek, Szotkowski, Tkadlec, Demeter, Rolinek.

    Rozhodčí: Cieslar – Melichar, Slavíček.
     
    Fotbalisté Dukly už jsou na hrací ploše, na brněnského soupeře stále čekáme. Do startu utkání však chybějí poslední minuty!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Sudí Ondřej Cieslar zahájil utkání, do něhož vstoupili Líšenští dlouhým nákopem, který sbírá Filip Rada. Dukla rozehrává.
     
    2
    Po levé straně utekl Daniel Souček, kterému zabránil v centru parádní skluz Davida Paška. Rohový kop pro domácí!
     
    2
    Domácí hráč dokázal prodloužit letící centr do vápna, jenže pouze do míst, kde nikdo z jeho spoluhráčů nestál. Líšeň může zaútočit.
     
    3
    Líšeň vhazovala na pravé lajně, odkud se do útoku nedostala. Následně se hosté dopustili dvou faulů ve středu hřiště, odkud Dukla rozehrává přímý kop. Na přímé ohrožení to rozhodně není, ale centr může být nebezpečný.
     
    4
    Exekuce se však posouvá, protože Lukáš Buchvaldek zůstává ležet na hřišti a klubový lékař už mu pečuje o zranění.
     
    5
    Domácí hráč už kulhá za postranní čáru, načež hosté rozehráli po zemi přímou přihrávku do náběhu, jenže nikdo z domácích ji nezachytil. Míč končí v zámezí, brankář Líšně vykopává.
     
    6
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Úder z čitého nebe! Líšeň rychle přenesla hru na útočnou polovinu, na které přišel krásný zatočený míč za obranu a MICHAL JEŘÁBEK jen nastavil svou nohu. Brankář Filip Rada si na míč ještě sáhl, ale vytěsnit ho nedokázal.
     
    7
    Centr k levé čáře David Krška nezachytil. Vhazuje Dukla, pro kterou je inkasovaný gól studenou sprchou.
     
    8
    Korejec Seung Bin Kim dobře vyvezl míč do středu hřiště, odkud se snažil protlačit přihrávku mezi dva obránce – neúspěšně. Nabíhající hráč Dukly byl navíc v ofsajdu.
     
    9
    Dukla hraje převážně po levé straně, ale když jí to opět nevyšlo, přenesla hru doprava. Následovala však ztráta míče a vhazování soupeře.
     
    9
    Role se velmi rychle obrátily, přesto se Dukle nedaří vydat do útoku. Obránci vrací míč až k Filipu Radovi.
     
    10
    Dlouhý centr do vápna hledal nabíhajícího útočníka Dukly, před kterým ho stihl zachytit Vlastimil Veselý. Dlouhý nákop však nevyšel ani hostům, hraje Dukla.
     
    11
    Dukla se snaží uspět rychlou kombinací a přesnými centry, jenže zatím bez úspěchu. Tentokrát se musí bránit, protože Líšeň vhazuje na útočné polovině.
     
    12
    Kim Seung Bin se opět prohnal levou stranou, prostrčil míč na nabíhajícího Lukáše Buchvaldka, ale pro druhého jmenovaného byl pas příliš dlouhý.
     
    12
    Líšeňský stoper na polovině hřiště rychle vrátil padající míč do útoku, jenže rozběhnutého Milana Lutonského zastavil zdvižený praporek – ofsajd.
     
    13
    Marek Fábry byl ve středu hřiště tvrdě dohraný, leč čistě. Žádost o faul byla v tomto případě bezpředmětná – Dukla pokračuje v kombinaci.
     
    14
    Mohamed Doumbia si hezky narazil se Samuelem Dancákem, načež poslal do běhu Róberta Kovaľa, jehož přihrávku pod sebe hostující obránce odvrátil na rohový kop.
     
    14
    Centr Dukly hostující obrana odkopla jen na kopačku domácího fotbalisty. Tlak Pražanů pokračuje!
     
    15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tentokrát už byl Robert Kovaľ úspěšný, když přiťukl míč KIMU SEUNG BINOVI, jenž si ho pouze posunul do středu a z penaltového puntíku překonal Vlastimila Veselého!
     
    16
    Dukla opět drží míč ve své moci a rozehrává od svého brankáře.
     
    17
    Fantastická kombinace Dukly! Nejprve přišla přihrávka do lajny, odkud domácí borec poslal patičku nabíhajícímu parťákovi, jenž vlétl do vápna a na penaltě našel Mohameda Doumbiu. Ten se nenechal zahanbit, jen chytrou patou přiťukl Danielu Součkovi, který bohužel pro domácí mířil vysoko nad!
     
    18
    Dlouhý nákop Martina Chlumeckého hledal nabíhajícího Lukáše Buchvaldka. Bohužel pro domácí byl odpískán ofsajd.
     
    20
    Dukla šikovně zakombinovala na útočné polovině, kde vyprodukovala pas na Marka Fábryho, leč ten nedokázal míč zpracovat. Odkop hostujícího brankáře.
     
    21
    Pražané dobře pokrývají střed hřiště, kde se jim daří zastavovat útoky soupeře, navíc sami rychle kombinují. Líšeň je s výjimkou gólu zatím bezzubá.
     
    21
    Rozruch na tribunách byl zbytečný. Kombinace Dukly po levé straně hřiště končí v ofsajdu.
     
    22
    Na druhé straně zaútočila po pravé straně Líšeň, jenže její centr do šestnáctky byl nepřesný. Dukla vhazuje na své polovině.
     
    22
    Dukle pomohlo rychlé vyrovnání. Kromě inkasovaného gólu je dnes téměř bezchybná, jen tomu chybí větší efektivita a lepší finální fáze.
     
    23
    Ale pozor! Téměř totožná akce jako při prvním gólu Líšni tentokrát nevyšla. Jaroslav Málek zakroutil míč do šestnáctky, kde ho před nabíhajícím soupeřem odvrátil Jiří Piroch na rohový kop.
     
    24
    Z něho hosté nezahrozili, hra se přestěhovala zpět na jejich polovinu, kam ho vyvezl Mohamed Doumbia. Brejk Dukly však spíš přibrzdil, následně celá akce skončila ofsajdovým postavením.
     
    25
    Líšeň se snažila prokombinovat až do šestnáctky, což se jí téměř podařilo. Před finálním centrem Jaroslava Málka od pravé lajny však zasáhl domácí obránce, jenž uklidil míč na autové vhazování.
     
    26
    Krátce po vhazování domácí faulují. Zajímavý přímý kop pro Líšeň!
     
    26
    David Pašek si ve středu vápna vyskočil nejvýše, přesto míč jen proletěl nad hlavami všech hráčů. Kombinace Líšně však pokračuje autem.
     
    27
    Pražané svého soupeře nepouští od lajny příliš daleko. Kombinace se Líšni nedaří podle představ, což korunuje nepřesný přízemní pas přímo do rukou Filipa Rady. Zaútočit může Dukla!
     
    28
    Martin Chlumecký zatočil míč do vápna, kde hledal Marka Fábryho, ale vysoký pas byl pro vyběhnutého Vlastimila Veselého jen sladkou třešničkou.
     
    28
    U pravé postranní čáry byl dohrán šlapákem líšeňský kapitán Michal Jeřábek, což znamená přímý kop pro jeho tým.
     
    29
    Vysoký centr na zadní tyč odvrátil domácí hráč je do autu. Líšeň vhazuje vedle rohového praporku.
     
    30
    Líšeň dokázala dostat míč až na hranici vápna, odkud pálil levačkou Marek Matocha. Pokus mu ovšem vůbec nesedl, míří nad branku.
     
    31
    Domácí se špatně domluvili. Samuel Dancák loboval míč za obranu v domnění, že tam naběhne jeho spoluhráč, jenže se spletl. Míč končí v zámezí, líšeňský brankář bude vykopávat.
     
    33
    Když už se Líšeň dostane až k vápnu, dokáže být nebezpečná. Tentokrát se Filip Rada činit nemusel, protože hosté akci ukončili nepřesným pasem za obranu.
     
    34
    Dukla trpělivě kombinuje na útočné polovině hřiště, odkud si vypomáhá mezihrou s Filipem Radou. Fanoušci na tribuně by zřejmě chtěli přímočařejší řešení situace.
     
    34
    Marek Fábry si chtěl zaseknout míč mezi nohama Michala Bednáře, ale zkušený zadák se vápně nachytat nenenechal.
     
    35
    Dukla se kombinací dostala až do šestnáctky, kam přihrávku na penaltu šikovně propustil jeden z domácích borců, ale těsně před Danielem Kozmou odkopl míč hostující obránce.
     
    36
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Efektivita dnes hovoří pro Líšeň. Ta se převážnou část hry brání na vlastní polovině, ale když už zaútočí, končí její akce zajímavě. Na levé straně se dostal k centru David Krška, jehož pas uklidil do sítě JAN SILNÝ.
     
    37
    Mohlo být bleskově vyrovnáno! Levá strana hostující defenzivy propadla, tudíž mohl centrovat Daniel Souček, jehož pas Marek Fábry minul a Michal Jeřábek odvrátil míč se štěstím na rohový kop.
     
    38
    Centrovaný míč do vápna přinesl závar na malém vápně, kde se po sérii hlaviček obou týmů podařilo hostům odvrátit míč. Líšeňský hráč však dostal tvrdý úder, proto Ondřej Cieslar píská.
     
    38
    Za svůj úder do obličeje Ondřeje Ševčíka dostává Jiří Piroch (DUK) první žlutou kartu zápasu.
     
    39
    Ošetřený hráč už je zpátky na nohou. Líšeň se vzduchem neprosadila, naopak se musí bránit.
     
    40
    Ondřej Ševčík se zdravě naštval, protože u postranní čáry dojel Marka Fábryho. Čistý zákrok, po němž následuje aut Dukly.
     
    41
    Vhozený aut se dostal do středu na Mohameda Doumbiu, jenž z hranice vápna volil přihrávku, kterou hostující hráč zablokoval na nohu Martina Chlumeckého. Dělovka obránce Dukly letěla nad branku.
     
    42
    Líšni se daří hru rozkouskovat. Chodí si pro fauly a na rozehrávku rozhodně nespěchá. Tentokrát vykopává kousek za půlící čárou.
     
    43
    Vysoký míč šanci na úspěch neměl, protože byl distribuován velmi špatně. Dukla útočí po levé straně.
     
    43
    Líšeň brnká domácím na nervy! U postranní čáry se Daniel Souček (DUK) ohnal po hostujícím hráči, kterého poslal k zemi. Rozhodčí Ondřej Cieslar měl s verdiktem jasno – Dukla jde do deseti.
     
    45
    Nutno říct, že tomu hostující hráč značně přidal, ale od domácího hráče se jednalo o zbytečný zkrat. Tentokrát byl u levé stran faulován Lukáš Buchvaldek, který se zlobil, že nebyla udělena žlutá i soupeři.
     
    45+1
    Dukla už to bude mít v dnešním utkání těžké, protože Líšeň je z brejků velmi nebezpečná. Už se hraje první minuta z tříminutového nastavení.
     
    45+2
    Hezký ťukec Dukly má své výsledky. Robert Kovaľ si hezky přiťukl míč se spoluhráčem, načež byl před vápnem nedovoleně sražen. Velmi slibná šance pro Duklu!
     
    45+3
    Marek Fábry poslal míč přímočaře pod zdí, ale i přes prvotní problémy byl Vlastimil Veselý pozorný. Líšeň rozehrává.
     
    45+3
    Útočný faul hostů sudí nepřehlédl. Následně Jaroslav Málek (LIS) podržel míč v ruce, takže ho nemůže překvapit žlutá karta za nesportovní chování.
     
    45+3
    V závěru poločasu ještě fauloval Marek Fábry (DUK), za což dostal další žlutou kartu.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Končí první poločas, v němž měla Dukla herně navrch, přesto jde do druhé půle se ztrátou a v deseti hráčích! Líšeň nejprve udeřila z první útočné akce, načež domácí rychle vyrovnali, ale pak opět nedokázali ubránit rychlý útok soupeře a inkasovali podruhé.

    V posledních minutách emoce na hřišti narostly, což vyvrcholilo postrčením Daniela Součka, který za svůj zkrat dostal červenou kartu. I toto slibuje ještě velmi zajímavý průběh druhé části!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí během přestávky vystřídali. Do utkání už nezasáhne Marek Fábry, kterého nahrazuje Michael Ugwu.
     
    46
    Mohamed Doumbia šikovně vyslal po levé straně Lukáše Buchvaldka, který se dostal až k tvrdé střela, jenž proletěla těsně vedle levé tyče!
     
    47
    Líšeň už kombinuje s míčem na kopačkách, leč zatím jen na své polovině hřiště. Uvidíme, co přinesou další vteřiny.
     
    48
    Centr do levé strany byl odvrácen do autu. Líšeň musí začít od levé postranní čáry.
     
    48
    Centr do vápna zastavil skluzující obránce Dukly. Rohový kop pro Brňany, kteří mohou potřetí udeřit.
     
    49
    Zakroucený míč na zadní tyč dokázal Filip Rada vytlačit ven z vápna. Líšeň vhazuje v blízkosti rohového praporku.
     
    49
    Jan Silný nedokázal ve vápně zpracovat vhazování Davida Paška, následně ke všemu fauloval. Dukla může zaútočit.
     
    50
    Hezký centr z pravé strany mířil na zadní tyč, kam si nabíhal Kim Seung Bin, jenže před ním si došel pro míč Vlastimil Veselý.
     
    52
    Nakopávaná z obou stran příliš fotbalové krásy nenabízí. Dukla drží míč na vlastní polovině, odkud se snaží zahrozit.
     
    52
    Za dlouhým výkopem Filipa Rady se hnal Lukáš Buchvaldek, a přestože se zdálo, že se dostane do zakončení, u míče byl dřív brankář soupeře.
     
    53
    Dukla se nevzdává. I v deseti hráčích má optickou převahu, jenže se jí nedaří prorazit důsledný blok Líšně.
     
    53
    Michael Ugwu prokázal, že mu míč rozhodně nepřekáží, když z kroku šikovně poslal do náběhu Roberta Kovaľa. Bohužel pro domácí ale nedokázal míč doběhnout.
     
    54
    Zajímavý protiútok Líšně! Janu Silnému usnadnil zasekávačku pád obránce, díky kterému získal pár vteřin navíc. Místo přihrávky na spoluhráče však volil střelu, jenž míří jen nad branku.
     
    56
    Milan Lutonský ani Jakub Kučera z hranice vápna neuspěli. Druhý jmenovaný i na druhý pokus trefil bránícího hráče.
     
    56
    Útočný faul Dukly otáčí hru ve prospěch Líšně.
     
    57
    Skvěle napadající Kim Seung Bin obral o míč Michala Jeřábka a vydal se do útoku. V zakončení už mu bránil jediný hráč, kterého kličkou překonal, leč svou střelu poslal pouze nad. Škoda, pěkná akce!
     
    58
    Dvojité střídání Dukly. Kim Seung Bin a Lukáš Buchvaldek končí, nahrazují je Dominik Preisler a Vojtěch Hadaščok.
     
    59
    Věřím, že domácí střídají zejména kvůli únavě, protože zrovna tito dva hráči patřili k těm nejnebezpečnějším. Líšeň vzápětí kopala rohový kop, který domácí obrana odvrátila daleko od branky.
     
    60
    Líšeň vhazuje na své polovině, ale rozhodně nikam nespěchá. Není se čemu divit, každá vteřina se může hodit.
     
    61
    Hosté se kombinací po pravé straně dostali až k vápnu, jenže pak se svou nepřesností a pomalou rozehrávkou sami vyhnali až k vlastní brance.
     
    62
    Dva centrované míče Dukly úspěch nepřinesly. Vykopávat bude hostující brankář.
     
    63
    Dlouhý nákop Líšně zachytává Filip Rada. Dukla rozehrává ze své poloviny hřiště.
     
    64
    Robert Kovaľ stál na konci povedené kombinace Dukly, ale byl to právě on, kdo pokazil to nejdůležitější – finální přihrávku.
     
    64
    Z rohového kopu Dukla nezahrozila, přesto nadále drží míč na útočné polovině a snaží se najít díry v obraně soupeře.
     
    65
    Špatný centr Davida Paška skončil jen na hrudi Mohameda Doumbii. Nabíhající Jan Silný se na svého parťáka právem zlobí.
     
    65
    Dukla zahrozila na druhé straně, kde si vybojovala další rohový kop. Centr na zadní tyč vrátil domácí hráč jen na hlavy hostujících borců.
     
    66
    Celek z Julisky však stále kontroluje míč. Uvidíme, zda mu trpělivá kombinace přinese ovoce.
     
    67
    Dominik Preisler si na zadní tyči nabíhal na letící centr, přičemž po souboji s Davidem Paškem spadl. Střídající hráč Dukly se dožadoval faulu marně.
     
    68
    Vojtěch Hadaščok stál na hranici vápna zády k brance. Na zádech měl Jakuba Kučeru, který si při souboji pomohl faulem. Velmi slibná šance pro domácí Duklu – přímý kop téměř z hranice vápna!
     
    69
    Dělovka zamířila jen do zdi. K hraní rukou tak zřejmě nedošlo, proto se pokračuje ve hře. Líšeň vhazuje na své polovině.
     
    70
    Vysoký a dlouhý odkop Líšně měl jediného adresáta – Jana Silného. Útočník hostů pelášil za míčem, ale nakonec o něj v souboji se zadákem Dukly přišel.
     
    71
    Dnešnímu utkání přihlíží 433 diváků!
     
    72
    Na hřišti nesledujeme žádnou oslnivou podívanou. Líšeň jen brání těsné vedení, čeká na chyby, které však téměř nepřichází.
     
    73
    Centr Davida Paška našel na penaltě Jan Silný, jenž ho se zadákem na zádech poslal stehnem na branku. Filip Rada chytá.
     
    74
    Dukla se rozhodně nevzdává! Času jí zbývá ještě dost, navíc Líšeň není tak nebezpečná, jako byla v první půli.
     
    74
    Dukla kombinuje na útočné polovině, ale má to těžké, protože se projevuje i početná převaha soupeře, kterému se lehčeji brání.
     
    75
    Líšeň mohla jít do protiútoku pěti proti třem, ale této šanci chybělo snad všechno. Rychlost, razance i přesný centr.
     
    75
    Robert Kovaľ (DUK) u postranní čáry dojel soupeře – žlutá karta.
     
    76
    Dochází ke střídání také na straně Líšně. Autor vedoucí trefy Jan Silný dohrál společně s Jaroslavem Málkem, jelikož jejich místa převzala čerstvá krev.
     
    76
    Vzápětí využila přerušení také domácí střídačka. Odchází potrestaný Robet Kovaľ, kterého nahrazuje Ondřej Ullman.
     
    78
    Dukla se rychle vydala do útoku, při kterém byl její centr odvrácen na rohový kop. Při něm ale domácí zachybovali, Líšeň může zaútočit!
     
    79
    Neuspěla, navíc se po obranném faulu musí znovu seskupit, protože Dukla se dere do dalšího ofenzivního výpadu!
     
    79
    Na tribuny se navalila vlna euforie, leč zbytečná. Domácí hráč už byl ve vápně, kde dal míč pod sebe směrem na penaltu, ale tam stáli jen hráči v bílých dresech.
     
    80
    Čas už utíká kvapíkem, ale Dukle zbývá pořád ještě deset minut na to, aby s výsledkem něco provedla.
     
    81
    Rychlý útok domácím nevyšel, naopak se do brejku vydali hosté. Centr Davida Paška byl ovšem příliš vysoký.
     
    81
    Žlutá karta pro Davida Kršku (LIS), která přichází zřejmě za protesty.
     
    82
    David Krška se zapsal do statistik na poslední chvíli, protože vzápětí střídá. Na hřiště přichází Martin Rolinek.
     
    83
    Byl to právě novic na hřišti, kdo musel na levé straně podstoupit těžký souboj s Mohamedem Doumbiou. Neuspěl, protože ho domácí hráč donutil špatně odcentrovat.
     
    83
    Centr za obranu vystihl Vlastimil Veselý, který vrátí míč do hry ze svých rukavic.
     
    84
    Nákop Filipa Rady byl protečován až k Vojtěchu Hadaščokovi, kterého v souboji přetlačil obránce Líšně.
     
    85
    Přímočarý průnik Mohameda Doumbii po pravé straně skončil přízemním centrem do boční sítě. Rohový kop Dukly hosté odvrací.
     
    86
    Dukla už pracuje na závěrečném tlaku. Aktuálně však hraje spíše přes Filipa Radu, který je hodně vysoko z branky.
     
    86
    Vysoký míč končí u Vlastimila Veselého, jenž ho vrátil do středu hřiště. Tam opět vítězí Dukla, která může zaútočit.
     
    87
    Dominik Preisler vyslal po levé straně Martina Chlumeckého, který chtěl na hranici vápna odcentrovat, jenže podklouzl a nedůrazný míč uzmuli hosté.
     
    87
    Rychlý brejk po pravé straně zakončil David Pašek střelou k zadní tyči, kterou Filip Rada vyráží na rohový kop!
     
    88
    Rozehrávka nakrátko končí nedůsledností hostů – ofsajd.
     
    88
    Dvojité střídání Líšně. Utkání končí pro Marka Matochu s Davidem Paškem, které nahrazují Václav Minařík a Tomáš Machálek.
     
    89
    Dukla se posouvá s míčem blíž k vápnu, ale zatím se nedostává do zakončení. Možná by to chtělo zkusit vystřelit z dálky.
     
    89
    Ke střele nedošlo, ale Dominik Preisler nebezpečně centroval do šestnáctky, kde hostující hráč odkopává na roh.
     
    90
    Centr do vápna hostující defenziva úspěšně odvrací. Domácí musí zaútočit znovu od svého brankáře.
     
    90
    Centrovaný míč na nabíhajícího Daniela Součka jen proletěl za brankovou čáru. To hraje do karet Líšni, která může vykopávat.
     
    90+1
    Už probíhá první minuta nad rámec základní hrací doby. Líšeň vhazuje na polovině hřiště.
     
    90+2
    Dukla vybojovala míč, přesto o něj vzápětí přišla nepřesnou kombinací. Zdá se, že se chystá poslední útok od Filipa Rady.
     
    90+2
    Centr do vápna hostující obránce odhlavičkoval. Dukla vhazuje na útočné polovině, kde si vyprodukovala centr na zadní tyč – ofsajd.
     
    90+3
    Už se blíží závěrečný hvizd. Zdá se, že dneska bude Líšeň určitě bodovat. A vypadá to, že i plnohodnotně.
     
    90+3
    Neporcujme medvěda, dokud běhá po lese. Dukla totiž nadále kombinuje na útočné polovině hřiště!
     
    90+4
    Vysoký míč pokryl Vlastimil Veselý. Dukla však rychle získává míč zpět do své moci!
     
    90+4
    Neskutečné! Nenápadný míč propadl na levou stranu k Vojtěchu Hadaščokovi, který ho téměř z malého vápna poslal do branky, jenže hostující brankář míč vytěsnil pravou rukou – rohový kop!
     
    90+5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrovská euforie na Julisce! Dominik Preisler zakroutil míč na zadní tyč, kde stál nehlídaný SAMUEL DANCÁK, který jen doklepl míč do sítě.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Neskutečné drama končí! Dukla byla ve druhé půli i v deseti hráčích aktivnějším týmem, zatímco pasivní Líšeň hrozila z brejků. Nakonec nevyužila ani jeden, a přestože Vojtěch Hadaščok v závěru zahodil velkou šanci, domácí Samuel Dancák z následného rohu vyrovnal.
     
    Tímto se s vámi loučím! Děkuji za vaši pozornost, přeji příjemný zbytek sobotního večera. (17:59:17)

    Daniel Ryl

    Branky: 15. Seung Bin, 90+5. Dancák – 6. Jeřábek, 36. Silný

    Karty:   38. Piroch (DUK), 45+3. Fábry (DUK), 75. Kovaľ (DUK) – 45+3. Málek (LIS), 81. Krška (LIS)   43. D. Souček (DUK)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:4.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Dancák, Piroch, Chlumecký – Kozma (C), Doumbia, Kovaľ (76. Ullman), Buchvaldek (58. Hadaščok), D. Souček – Seung Bin (58. Preisler) – Fábry (46. Ugwu).
    Náhradníci: Kinský – Ugwu, Preisler, Krunert, Fišl, Ullman, Hadaščok.

    SK Líšeň 2019: Veselý – Jeřábek, O. Ševčík (C), Bednář – Kučera – Pašek (88. T. Machálek), Málek (76. Demeter), Krška (82. Rolinek), Lutonský – Silný (76. Szotkowski), Matocha (88. Minařík).
    Náhradníci: Malecký – Minařík, T. Machálek, Szotkowski, Tkadlec, Demeter, Rolinek.

    Rozhodčí: Cieslar – Melichar, Slavíček

    Diváci: 433
    thejrc.org