Třinec – Vítkovice 6:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 2:1 (kon.)
Liberec – K. Vary 7:3 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 15.12.2020, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:03 Lukáš VOPELKA - 2:1
     
    36:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani nakonec tlaku přece jen využívají a kompletují senzační obrat! Další tlak v útočném pásmu zakončoval po přihrávce Tomáše Žižky LUKÁŠ VOPELKA, který od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Jeho rána nádherně zaplula do levé šibenice. Asistence: Tomáš Žižka, Pavel Kubiš.
    32:04 Antonín HONEJSEK - 1:1
     
    32:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani zničehonic srovnávají a začínáme od nuly! Nahození dokázal Dominik Pavlát srazit jen před sebe, kde se pokoušel o úspěšnou dorážku Michal Poletín. Ten ale rychle zjistil, že to nepůjde, takže se puku chopil ANTONÍN HONEJSEK, který bleskově objel celou branku a zasunul kotouč za brankovou čáru. Plzeňský gólman nestačil zareagovat. Asistence: Michal Poletín.
    16:28 Jaroslav KRACÍK - 0:1
     
    16:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni druhou přesilovku v zápase využívají a dostávají se do vedení! Kotouč do útočného pásma vyvezl Peter Čerešňák, který potom uvolnil JAROSLAVA KRACÍKA, který dojížděl z druhý vlny. Díky tomu měl spoustu prostoru, který využil k ukázkově střele ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Peter Čerešňák.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 33. Honejsek (Poletín), 37. Vopelka (Žižka, Kubiš) – 17. Kracík (Čerešňák)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Ferenc, Řezníček, M. Novotný, Žižka (C), Nosek (A), Hamrlík, Dluhoš – J. Ondráček, Karafiát, Köhler – Vopelka, Honejsek, Okál – Šlahař, P. Sedláček, Kubiš (A) – Poletín, Pšurný, Sebera.
    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Frodl) – L. Kaňák, Čerešňák, Budík, Stříteský, Vráblík, Kvasnička, Lang – Kantner, Suchý, Gulaš (C) – Straka (A), Kracík (A), Eberle – Pour, Rob, Slanina.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Lederer, Rožánek
    thejrc.org