Přerov – Vítkovice 3:4 (kon.) | Chomutov – Hvězda Praha 0:0 (odl.) | Kometa Brno – Poruba 7:4 (kon.)
K. Vary – PZ Kladno 5:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 3:1 (kon.) | Plzeň – Hvězda Praha 7:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 0:7 (kon.) | Kobra – Mountfield HK 2:9 (kon.) | HC Litvínov – Třemošná 0:0 (odl.)
Jihlava – Sparta 5:3 (kon.) | Zlín – Třinec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:0 (odl.)
Motor ČB – Technika Brno 0:0 (odl.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 03.10.2020, 12:00 • MEO Aréna, Přerov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    58:12
    Milata se protlačil k zakončení lehce z pravé strany a jeho pokus zaduněl o břevno přerovské klece!
     
    57:49
    Ofsajd domácího celku, který si následně bere oddechový čas.
     
    47:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři opět snižují na rozdíl jediné branky. Na levém křídle se dvojicí protihráčů nenechal odstavit od puku PETR ŠVEJDA a jeho křížnou střelu na lapačku Irgl zastavit nedokázal. Asistence: David Buršík.
     
    44:44
    Vítkovičtí ještě v klasické početní výhodě pokračovali v tlaku. Vojtek ale další střelu za svá záda nepustil a předvedl několik dobrých zákroků. Následně se obráncům ostravského celku vysmýkl Hyža, ovšem v poslední chvíli, kdy chtěl sám před Irglem zakončovat, jej hostující beci dokázali rozhodit. Hyžovi tak kotouč ujel a k ohrožení vítkovické klece nedošlo.
     
    43:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sekundu před návratem Nášela na led hosté přesilovku pět na tři využívají. Mezi kruhy měl dostatek volného místa Bialy. Jeho střelu tahem tečoval do pravého horního rohu přerovské klece před Vojtkem clonící RADIM HANDL. Asistence: Šimon Bialy, Petr Pavelec.
     
    42:58
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Vojtek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Holinka.
     
    41:37
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Nášel – 2 min., napadení).
     
    41:15
    Přerovské nahození k bráně k ničemu nevedlo. Zanedlouho se však do šance protáhl Kuchta a pořádně u pravé tyče Irglovi zavařil. Vítkovický brankář se musel činit a měl i pěkný kus štěstí, že nedostal třetí branku v utkání.
     
    39:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí krátce před přestávkou snižují na rozdíl jediné branky. První střelu, která šla odněkud z prostoru nad pravým kruhem, ještě Irgl dokázal vytěsnit před sebe. O chvíli později ale z levé strany vypálil JAROSLAV PEKR a na tento razantní pokus už vítkovický brankář nestačil. Bez asistence.
     
    39:25
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    36:54
    To už ovšem nyní neplatilo. Irgl se musel pořádně ohánět, aby zblízka neinkasoval. Následně jej střelou z levé strany prověřil obránce Pekr. Vítkovický brankář zaklekl a puk ze své výstroje nepustil.
     
    33:43
    Zubři na chvíli rozestavěli přesilovkový zámek a po ráně Holinky kousek od modré čáry zazvonila pravá tyč vítkovické branky!
     
    31:55
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Činčala – 2 min., sekání).
     
    27:37
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Pavelec – 2 min., sekání).
     
    22:18
    Vítkovice nyní Zubrům pěkně zatopily a za Vojtkem zřejmě zvonila branková konstrukce. Rozhodčí rozpažil na znamení, že branky hosté nedosáhli.
     
    20:45
    Macias mířil z levého kruhu křížem vedle. Na druhé straně zakončoval nebezpečně Buršík, ovšem proti roztáhnutému Irglovi neuspěl ani se svou dorážkou u pravé tyče.
     
    Na ledě přerovského stadionu se nachází přebytečná voda, druhá část proto ještě nezačala. Čeká se na ledaře, až ledovou plochu rolbou upraví.
     
    15:48
    Další individuální průnik na straně Vítkovic, tentokrát v podání Štiaka. Ten se rozhodl vystřelit křížem na zadní tyč, Vojtek kotouč vkleče betonem vyrazil mimo.
     
    14:47
    Velká možnost hostů! Jeden z nich jel nyní z pravé strany sám na Vojtka, ovšem ten se překonat nenechal a místo mezi svými betony včas ucpal.
     
    12:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané si berou dvoubrankový náskok zpět. Znovu nyní ukázali, že jsou s kotoučem velmi šikovní. Bialy našel z rohu kluziště MICHALA ČINČALU, jenž Vojtkovi udělal kličku do bekhendu, položil si jej a pak dopravil kotouč do brány. Asistence: Šimon Bialy.
     
    10:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Dobrý přerovský tlak do brány přináší snížení. Zubři nahrnuli kotouč před Irgla, kde se po přistrčení od Holinky nejlépe zorientoval TOBIÁŠ KUCHTA a díky svému důrazu prostrčil kotouč mezi betony vítkovického brankáře do sítě. Asistence: Miroslav Holinka.
     
    10:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhá trefa hostujícího týmu. Kolařík nedokázal u pravého mantinelu odstavit protihráče od puku a přerovská obrana poté propadla. Sami na bránu se tak řítili Puchala a PETR PAVELEC. Vzájemně si vyměnili kotouč a Pavelec z první zakončoval do odkryté části brány za záda bezmocného Vojtka. Asistence: Denis Puchala.
     
    03:22
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Koblížek – 2 min., podrážení).
     
    00:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je bleskový úder v podání vítkovického týmu. Přerovským obráncům ujel po přihrávce Kosiny PETR PAVELEC a sám proti Vojtkovi nezaváhal. Tváří v tvář strážci zubří klece zamířil do horní části branky – nad lapačku přerovského brankáře. Asistence: Daniel Kosina.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 11. Kuchta (Holinka), 40. Pekr, 48. Švejda (Buršík) – 1. Pavelec (Kosina), 11. Pavelec (Puchala), 13. Činčala (Bialy), 44. Handl (Bialy, Pavelec)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Žurek) – Pekr, Koblížek (A), D. Svozil, Nášel, Polame, Kruták, Veselý – Holinka, Přeslička, J. Hanák, O. Kolařík, Galnor, Kuchta (A), Hyža, Švejda, Buršík (C), Hlůšek, De. Dobša
    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Vilém) – Falhar, Puchala, Bialy, Kosina (C), Zielinski, Řepa – Handl, Macias, M. Hanák, Milata, Štiak (A), Činčala, Krčmanský, Pavelec (A), Matějka

    Rozhodčí: Rapák – Mikšík, Peluha

    Diváci: 95
    bahis siteleri