K. Vary – Plzeň 1:0 (kon.) | Sparta – Olomouc 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.)
Pardubice – Třinec 7:6 (po pr.) | Kometa Brno – Zlín 5:3 (kon.) | Motor ČB – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Mountfield HK – Litvínov 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (3:0, 1:0, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 22.11.2020, 18:20 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:27 František GERHÁT - 4:1
     
    54:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Cheza snižuje na 1:4! FRANTIŠEK GERHÁT si na pravém kruhu našel kotouč odražený ze souboje v rohu kluziště a nechytatelně jej napálil pod horní tyč! Asistnece: Martin Havelka, Patrick Anthony Kudla.
    29:04 Vladimír RŮŽIČKA - 4:0
     
    29:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vede již 4:0! Tak tohle je hodně kuriozní branka! Střela v podání Hronka se po teči jednoho z bránících hráčů vznesla vysoko do vzduchu a plachtila jím až do předbrankového prostoru, kde se puk od ledu odrazil. VLADIMÍR RŮŽIČKA jej následně trefil ze vzduchu nechytatelně do sítě, Honzík byl bez šance – 4:0! Bez asistence.
    11:56 Filip PAVLÍK - 3:0
     
    11:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá dlouhou početní výhodu a vede 3:0! Konečně to pět vteřin vypadalo, že Mountfield hraje přesilovku. Hronek si vyměnil puk na modré čáře s FILIPEM PAVLÍKEM, který nakonec na vrcholu levého kruhu praštil holí do kotouče a ten zaplul u bližší tyče po ledě do sítě! Honzík teď nejspíš neviděl přes dobře clonícího Smoleňáka. Asistence: Filip Hronek.
    07:21 Radim ŠALDA - 2:0
     
    07:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zdvojnásobuje své vedení! Hrálo se již delší dobu bez přerušení a to zakončila až další branka Mountfieldu! RADIM ŠALDA obdržel ideální křižnou přihrávku od Chalupy na vrchol levého kruhu a přesnou ranou v ideální výšce na zadní tyč nedal Honzíkovi šanci – 2:0! Asistence: Matěj Chalupa, Radek Smoleňák.
    00:34 Filip HRONEK - 1:0
     
    00:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec okamžitě využívá početní výhodu a jde bleskově do vedení! Lvi otevírají střelecký účet večera už po 34 sekundách hry! Růžička vyhrál buly za sebe pro FILIPA HRONKA, jenž si sjel na osu hřiště a vyslal nechytatelnou ránu do horního růžku! Honzík přes clonu nic neviděl – 1:0! Asistence: Vladimír Růžička.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 1. Hronek (V. Růžička), 8. Šalda (M. Chalupa, Smoleňák), 12. F. Pavlík (Hronek), 30. V. Růžička – 55. Gerhát (M. Havelka, Kudla)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Nedomlel (A), Zámorský, Jank, Hronek, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Perret, Lev, Kelly Klíma – R. Pilař, Koukal, Jergl.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Zajíček) – Demel, Irving, Cibulskis, Balinskis, Ščotka, Kudla, Štich (A) – Jarůšek, Gerhát, Mahbod – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Myšák – M. Havelka, Helt, Zygmunt.

    Rozhodčí: Kika, Micka – Hlavatý, Lederer
    thejrc.org