Litvínov – Vítkovice 3:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 26.01.2021, 17:20 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:13 Filip SUCHÝ - 2:0
     
    34:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Karlovy Vary pět přesilovek nevyužily, Škoda se prosazuje hned při té první! Jiříčkovi na modré čáře utekl kotouč, ale jelikož Skuhravý neměl hokejku, dokázal ho postrčit na Milana Gulaše. Plzeňský kapitán z levého kruhu bekhendem posunul puk na pravý kruh, odkud FILIP SUCHÝ ranou z první propálil Habala. Asistence: Milan Gulaš a David Jiříček
    09:56 Sebastíán MALÁT - 1:0
     
    09:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlá a pěkná akce třetí plzeňské formace a vedoucí branka je na světě! Stach šikovně posunul puk po levém mantinelu na Kracíka, který propasíroval puk přes dva obránce na volného SEBASTIÁNA MALÁTA, který propálil přesunujícího se Habala mezi betony a zapisuje při svém 40. startu v extralize svůj první gól v nejvyšší soutěži! Asistence: Jaroslav Kracík a David Stach.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 10. Malát (Kracík, Stach), 35. Suchý (Gulaš, Jiříček)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – Budík, Čerešňák, V. Lang, Stříteský, L. Kaňák, Jiříček, Vráblík – M. Lang, Kodýtek, Gulaš (C) – Stach, Suchý, Pour – Straka (A), Kracík (A), Malát – Rob, Přikryl, Eberle.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (F. Novotný) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – T. Mikúš, Hladonik, Flek – Vondráček (C), Skuhravý, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Osmík, M. Zabloudil.

    Rozhodčí: Mrkva, Obadal – Lederer, Rožánek

    Diváci: hráno bez
    thejrc.org