Třinec B – Karviná B 1:5 (kon.)
konec
FK Třinec B
1:5 (0:3)
MFK Karviná B
Neděle 04.10.2020, 10:30 • Stadion Borek, Třinec • Divize skupina F • 9. kolo
     
    Ze stadionu na Borku je to vše. Děkujeme vám za pozornost, třineckým hráčům přejeme především hodně zdraví a třeba se sejdeme u online přenosu z některého z dalších utkání, ať už Třince nebo Karviné. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka. (12:21:10)
     
    Karviná potvrdila roli favorita a zvítězila na třineckém stadionu jednoznačně 5:1. O výsledku rozhodli hráči hornického celku už v prvním poločase, kdy si vybudovali třígólový náskok po hattricku Želizka. Karvinský záložník přidal po změně stran i čtvrtou branku a následně navýšil skóre na hrozivých 0:5 Hanousek. Čestný úspěch domácích zaznamenal 12 minut před koncem střídající Pilch.

    Karviná se vítězstvím v Třinci dostala do čela tabulky před Bohumín, který včera překvapivě prohrál ve Frýdlantu 0:2. Domácí celek zůstává s osmi body na jedenáctém místě.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Přímý kop na druhé straně, Želizko z pravé strany vyslal nepříjemnou střelu k bližší tyči, brankář Křepela se natáhl a balón vyrazil vedle brány!
     
    89
    Chloň rozehrál přímý kop přímo na bránu, kde byl připravený brankář Foltyn.
     
    88
    Unikajícího Pilcha středem hřiště chytil za dres Věčorek a nabídl soupeři přímý kop.
     
    88
    Niemczyk si nepohlídal ofsajdové postavení před centrem Cieslara, rozhodčí jeho provinění odmávali a odpískali.
     
    86
    Chloň přenechal rozehrání rohového kopu Cieslarovi, jeho centr vyboxoval Foltyn ke spoluhráčům a dopředu si to namířil Buzek, jenže daleko nedošel, akci zakončil prohraným soubojem na polovině hřiště.
     
    84
    Centr Chloně od rohového praporku znovu zamířil na přední tyč, kam se dostali obránci hornického celku a uklidnili situaci.
     
    83
    Domácí založili rychlý protiútok, pravou stranou utekl Pilch, přihrál před bránu, kde si chystal tělo na střelu Niemczyk, ale před ním skluzem odvrátil balón jeden z karvinských hráčů.
     
    83
    Rohový kop karvinského Želizka Třinečtí nadvakrát odvrátili.
     
    81
    Domácím se nedaří kombinace, Chloň chtěl po levé straně rozběhnout Dohnala, ale ten na jeho pas pozdě zareagoval. Míč tak získal Buzek.
     
    78
    Třinec B právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté zaznamenali první "čestný" úspěch. Szotkowski před vápnem přihrál do běhu JANU PILCHOVI, který proběhl kolem dvou soupeřů a střelou lehce nad zemí překonal gólmana Foltyna – 1:5!
     
    74
    Po rohovém kopu Želizka se v pokutovém území dostal k hlavičce Holiš, ale přestřelil bránu.
     
    74
    Třinečtí měli výhodu přímého kopu, ale Cieslar špatnou přihrávkou do vápna rozehrál protiútok, který zakončil na druhé straně Holiš. Jeho střelecký pokus brankář Křepela vyrazil vedle brány.
     
    71
    Střídání na třinecké straně. Miroslava Hamroziho vyměnil Pilch.
     
    71
    Vlachovský znovu pronikl do šestnáctky, odcentroval na druhou polovinu vápna, kde však balón přelétl dobíhajícího Kobzu.
     
    70
    Rohový kop pro Karvinou, hosté ho rozehráli na krátko a následně o míč přišli.

    Igor Mainka

    Branky: 78. Pilch – 11. Želizko, 16. Želizko, 39. Želizko, 50. Želizko, 56. Hanousek

    Karty:   40. Kaczmarczyk (KAB)


    FK Třinec B: Křepela – Lanc, Potůček, L. Maceček, Chloň (C) – J. Cieslar, Dohnal – Niemczyk, Szotkowski, M. Hamrozi (71. Pilch) – D. Maceček.
    Náhradníci: Mrózek – Pilch, Zabystrzan, J. Hamrozi.

    MFK Karviná B: Hrdlička (57. Foltyn) – Kobza, Stropek, Holiš, Bielan (51. Wenglorz) – Janečka (51. Buzek) – Putyera, Hanousek (57. Věčorek), Želizko, Kaczmarczyk – Vlachovský (C).
    Náhradníci: Foltyn – Věčorek, Buzek, Wenglorz.

    Rozhodčí: Šafrán – Šimeček, Krupa.

    Diváci: 45
    thejrc.org