HK MD Šumperk – Warriors Brno 11:4 (kon.) | Poruba 2011 – Technika Brno 5:3 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Havlíčkův Brod 1:2 (po s.n.)
Ústí n/L – Písek 5:2 (kon.) | Přerov – Vsetín 3:7 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:7 (0:3, 2:2, 1:2)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 04.10.2020, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • DHL Extraliga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    58:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Sám na Horáka se řítil BORIS BABELIAK, který přidává sedmou vsetínskou trefu. Babeliak si dal záležet, aby blafák do bekhendu provedl co možné nejprecizněji, a dobře udělal. Kotouč poslal nad betonem přesouvajícího se brankáře Přerova do sítě. Asistence: Štěpán Jurek
     
    58:02
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    53:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Babeliak – 2 min., hákování).
     
    51:37
    Hosté si berou time-out.
     
    51:05
    Apolenář se z levého křídla natlačil před bránu, kde zblízka vypálil. Horák se ale překonat nenechal, kotouč u bližší tyče zastavil na své hrudi.
     
    46:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Základem úspěchu Vsetína bylo nyní nahození Koženého od modré čáry. Po něm vznikla před brankou Přerova krátká skrumáž, z níž se kotouč dostal k u pravé tyče stojícímu MARKU HOUSEROVI, jenž už si věděl rady. Puk zametl do volné části zubří klece. Asistence: Matyáš Dědek, Martin Baďura.
     
    44:59
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mynář – 2 min., hrubost).
     
    43:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Maštalíř – 2 min., hákování).
     
    42:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí krátce po nevyužité tutovce přece jen snižují. Gréč předal kotouč na hranici levého kruhu, kde stál JAKUB NĚMEC. Tomu zakončení vyšlo náramně a puk zapadl do horní části Málkovy klece. Asistence: Matyáš Gréč.
     
    42:04
    Přerovští to nyní zbytečně překombinovali, přesto si vytvořili obrovskou šanci. Na Fencla zívala odkrytá klec, nicméně kotouč si nedokázal zpracovat. Když se mu to poté přece jen povedlo, Málek se vytáhl se zákrokem betonem.
     
    41:41
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si krátce před druhou přestávkou berou zpátky vedení o tři branky. Před Horáka se protáhli dva hostující hráči. Kotouč měl na holi MARTIN BAĎURA, který udělal dobře, že se rozhodl sám střílet. Kotouč u bližší tyče pověsil do horní části Horákovy brány. Asistence: Boris Babeliak.
     
    39:02
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:05
    Dobša a Šilhavý jeli dva na jediného obránce Vsetína. Dobša se rozhodl vystřelit sám a trefil tělo dobře postaveného Málka.
     
    37:02
    Hezky to nyní provedl Fencl, který na pravé straně obešel protihráče. Následně posílal kotouč před odrytou bránou, kde ale nikdo ze Zubrů zakončit nedokázal. To je škoda pro Přerovské.
     
    32:31
    Dobša si najel do čtyř soupeřů, ovšem zprava je objel a dostal se ke střele. Málkovi kotouč nejprve vypadl z výstroje, ale vzápětí ho hned uzmul do své moci.
     
    31:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Apolenář – 2 min., hákování).
     
    31:35
    Z pravé strany si najel až k tyči Macík a pořádně zatopil bránícím Zubrům. Horák kotouč vytěsnil před sebe a hostům nechybělo mnoho, aby jeden z nich uklidil puk do odkryté brány.
     
    31:12
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Gréč – 2 min., podrážení).
     
    30:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté reagují a dávají svůj čtvrtý gól. Kotouč obdržel na pravou stranu BORIS BABELIAK, který se protáhl před Horáka a nemýlil se. Puk společně s tělem domácího brankáře skončil zřejmě kousek za brankovou čárou, z mého pohledu to nebylo dobře vidět. Asistence: Jakub Apolenář, Adam Macík.
     
    29:39
    Brázda dojel kotouč v rohu kluziště a přihrál ho pod sebe, kam si najel Šilhavý. Ten zakončoval z dobré pozice nikým neatakovaný, ovšem horní růžek klece Málka minul.
     
    28:09
    Přerov právě vstřelil branku!¨
    Na chyby brankářů 1:1 a už je to pouze o gól. Na vsetínskou bránu zkusil vystřelit JAKUB NĚMEC. Málkovi kotouč vypadl z lapačky a doputoval do sítě. Asistence: Matyáš Gréč, David Šimanský.
     
    27:43
    Puk obdržel před branku Fencl, ovšem střela z první se mu vůbec nepovedla a puk zamířil do rohu kluziště. Následně se píská zakázané uvolnění Vsetína.
     
    26:29
    Petr na útočné modré čáře dobře svým tělem zastavil vsetínského soupeře. Rezultovala z toho slibná možnost Zubrů. Petr předal puk před bránu na zcela volného Mynáře, který si položil Málka, ovšem nedokázal zakončit nad jeho beton. Škoda pro Hanáky.
     
    24:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na konci Fenclova důrazu je nakonec přerovské snížení. Fencl objel bránu a předal puk Hradilovi. Ten zakončoval zblízka, ale Málka nepřekonal ani z dorážku. Puk byl ale stále hratelný a zblízka ho za brankovou čáru přece jen dopravil RADIM HRADIL. Asistence: Jan Fencl.
     
    22:13
    Petr neúspěšně napadal vsetínského hráče, který měl v držení kotouč. O chvíli později si ale mezi kruhy najel volný Brázda a těsně minul levou tyč Málkovy brány.
     
    20:22
    Velká šance na straně hostů. Před Horáka se protáhl Babeliak, ovšem svůj bekhendový blafák umístil vedle pravé tyče přerovské brány. Následnou střelu Macík od modré čáry lapil domácí brankář.
     
    16:00
    Domácí na nepříznivý stav reagují time-outem.
     
    16:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si po 16 minutách hry vybudovali komfortní náskok. Povedenou samostatnou akcí se nyní prezentoval JAKUB APOLENÁŘ, který kličkou oklamal posledního přerovského bránícího hráče a sám proti Horákovi nezaváhal. Kotouč poslal přesně k levé tyči nad vyrážečku gólmana Zubrů. Bez asistence.
     
    14:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté si vysloužili náskok o dvě branky. Jurkovu střelu ještě Horák vyrážečkou vytěsnil mimo. Vzápětí ale Svitákovo nahození od modré čáry tečoval JIŘÍ MAŠTALÍŘ a černá pryž proklouzla mezi rukou a tělem brankáře Zubrů do sítě. Asistence: Matěj Sviták.
     
    10:37
    Kotouč nyní z hokejky Mynáře proletěl kousek od levé tyče hostující brány. Málek příliš nereagoval, Valaši měli štěstí.
     
    06:35
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Šabršula – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:15
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Billa – 2 min., sekání).
     
    03:32
    Velká možnost Přerova! Sám na brankáře jel lehce z levé strany Hradil, ovšem zasekávačkou si na něj nepřišel. Domácí útočník se následně pokoušel ještě dorážet, ale marně. Poté došlo k posunutí branky a hra se přerušuje.
     
    01:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Houser – 2 min., podrážení).
     
    00:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se po 46 sekundách od prvního buly ujímají vedení. Z levého kruhu to zkusil JAKUB APOLENÁŘ a klečícímu Horákovi kotouč u přední tyče propadl do sítě. Asistence: Boris Babeliak.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 25. Hradil (Fencl), 29. Němec (Gréč, Šimanský), 43. Němec (Gréč) – 1. Apolenář (Babeliak), 15. Maštalíř (Sviták), 16. Apolenář, 31. Babeliak (Apolenář, Macík), 40. Baďura (Babeliak), 47. Houser (Dědek, Baďura), 59. Babeliak (Jurek)


    HC ZUBR Přerov: Horák (Hanáček) – Šabršula, T. Hanák, Holík, Gréč (C), Billa, Němec – Mynář, Petr, Rozsahegyi – Šilhavý, Kolařík, Brázda – Prísažný, Fencl (A), Dobša – Štíbr, Hradil, Šimanský (A)
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Krnáč, Pernický (C), Kožený (A), Houser, Sviták, Čapka, Macík – Bednařík, Svoboda, Maštalíř – Dědek, Vrána, Veselý – Jurek, Baďura, Babeliak – Apolenář

    Rozhodčí: Blaha – Blažek, Peluha

    Diváci: 88
    thejrc.org