Atalanta BC – Cagliari 5:2 (kon.) | Benevento – Bologna 1:0 (kon.) | Lazio – Inter 1:1 (kon.)
Parma – Hellas Verona 1:0 (kon.) | AC Milán – Spezia 3:0 (kon.) | Juventus – Neapol 3:0 (kont.)
konec
Parma Calcio 1913
1:0 (1:0)
Hellas Verona
Neděle 04.10.2020, 15:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo pouze jednu branku, o kterou se už po necelých dvaceti vteřinách hry postaral domácí Kurtić. Druhý poločas nabídl celkem vyrovnanou podívanou, ve které jsme se dočkali několika slibných šancí, avšak žádné další branky jsme se již nedočkali. Parma upustila ze své pasivní hry, ve druhém dějství byla o něco nebezpečnější. Hellas se v závěru pokoušel o případné vyrovnání, dnes mu to ale prostě nevyšlo. (16:52:42)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:18.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Salcedo to zkoušel vzít středem hrací plochy, kde ovšem číhala smečka protihráčů. Hellas se přesto dostal k centru, který v roli posledního hráče odvracel Alves.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce zápasu tak moc času nezbývá. Zcela určitě se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Tady moc nescházelo! Na padající míč si totiž počkal Günter, který okamžitě hlavičkoval směrem na domácí branku, nicméně Sepe předvedl reflexivní zákrok.
     
    87
    Na útočné polovině si o nahrávku řekl Ilić, který ihned přenechal do běhu na Salceda, jehož centr skončil na protihráči. Verona si vyzkouší další rohový kop.
     
    86
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mert Çetin, přichází Ľubomír Tupta.
     
    86
    Za hranicí pokutového území měl trestuhodně příliš prostoru domácí Brugman, který ovšem pálil přímo doprostřed branky. Silvestri s tímto pokusem poradil.
     
    85
    Pezzella nakonec podél autové lajny rozehrál směrem na Gagliola, který si ovšem poté neporozuměl s Kuckou. Posledně jmenovaný nahrával do země nikoho.
     
    84
    Po autovém vhazování šel nedovoleným způsobem do souboje hostující Faraoni, který si pomohl spíše takticky. Parma nebude s rozehrávkou nikam spěchat.
     
    79
    Na opačné straně si hráči Parmy vyzkoušeli další rohový kop, tentokráte z levé strany. Do vzduchu se vyhoupl Cornelius, jehož hlavička putovala vedle branky.
    78. Favilli netrefil prudkou nabídku.
     
    78
    Nyní nebyl daleko od vyrovnávací trefy hostující Favilli, který ovšem nedokázal prudkou nabídku přetavit ve střelecký pokus. Míč mu totiž proskákal vedle nohou.
     
    77
    Nyní hostující Dimarco zahrával zajímavou standardku, díky které poslal do pokutového území kroucený centr, na který si nabíhala hned čtveřice hladových kolegů.
     
    76
    Konečně jsme se dočkali střeleckého pokusu, tentokráte to na sebe vzal Kucka, jehož sympatická rána levačkou nebyla přesná. Silvestri nemusel zasahovat.
     
    75
    Kombinaci totiž dokázal narušit dotírající Brugman, který si počkal na náběh rychlonohého Gervinha, před kterým se jako první dostal k míči pozorný brankář Hellasu.
     
    74
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Jasmin Kurtić, přichází Alberto Grassi.

    David Suchý

    Branky: 1. Kurtić (Karamoh)

    Karty:   20. Alves (PRM) – 66. Dimarco (VRN)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:18.
    Parma Calcio 1913: Sepe – Laurini (63. Darmian), Dermaku, Alves (C), Gi. Pezzella – Kurtić (74. Grassi), Brugman, Hernani (63. Gagliolo) – Kucka – Karamoh (63. Cornelius), Gervinho.
    Náhradníci: Colombi – Darmian, Ricci, Sprocati, Inglese, Dezi, Balogh, Grassi, Cornelius, Gagliolo, Adorante, Valenti.

    Hellas Verona: Silvestri – Çetin (86. Tupta), Günter, Lovato (45. Lazović) – Faraoni (C), Tameze, Ilić, Dimarco – Barák (58. Salcedo), Zaccagni (58. Colley) – Favilli.
    Náhradníci: Pandur, A. Berardi – Rüegg, Tupta, Udogie, Salcedo, Colley, Terracciano, Lazović, Lucas Felippe, Calabrese, Vieira.

    Rozhodčí: Giua – Colarossi, Tardino
    thejrc.org