K. Vary – Sparta 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:6 (0:3, 4:0, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 06.10.2020, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Juniorská liga akademií • 2. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že Dukla prohrávala po první třetině 0:3, po druhé naopak vedla 4:3 a nakonec Dynamo Pardubice třemi brankami v samotném závěru získaly všechny tři body – 4:6 – se s Vámi loučí a hezký úterní večer přeje Tomáš Lysý. (20:06:28)
     
    Jihlavští hokejisté ještě na začátku 56. minuty vedli 4:3, jenže body přesto neberou. O vyrovnání se postaral Petr Antoníček, za další dvě a půl minuty vstřelil vítězný gól Jakub Lichtag a o necelou minutu dále pojistil Dynamu tři body svým druhým gólem v utkání Petr Antoníček – 4:6.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Zápas končí vyloučením na domácí straně, kdy Miroslav Juda inkasuje dvě minuty za hrubost.
     
    59:01
    Signalizované vyloučení na Pardubické straně.
     
    58:55
    Krejčí opouští svojí branku a Dukla to zkusí v šesti.
     
    58:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Rozhození jihlavští junioři inkasují v závěru třetí třetiny potřetí. PETR ANTONÍČEK dostal ideální přihrávku od Rohlíka mezi kruhy a střelou do levé šibenice zřejmě pojistil Pardubicím tři body. Asistence: Ondřej Rohlík.
     
    57:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Velký šok pro Duklu, která prakticky celou třetí třetinu držela otěže zápasu ve svých rukou, ovšem v závěru třetiny nejenže ztratila vedení, ale nyní i bodový zisk. JAKUB LICHTAG se prosmýkl s pukem až před Krejčího a zřejmě rozhoduje dnešní zápas. Asistence: Vojtěch Tvrdík, Michal Trejbal.
     
    57:34
    Bude se vhazovat po levici Krejčího.
     
    57:28
    Pardubičtí jsou po vstřelené brance aktivnější a rády by zápas rozhodly ještě v základní hrací době. Zatím se jim to ale nedaří.
     
    55:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól bude jihlavské hokejisty mrzet, protože nepadl z žádného velkého tlaku. Nebyl jsem si zcela jist, zda střela hostů byla tečována nebo prošla do sítě přímo, každopádně autorem branky je PETR ANTONÍČEK a opět se začíná znovu. Góly holt dnes padají jen do branky směrem k parku. Asistence: Vít Kaštánek, Adam Nedelka.
     
    54:20
    Zakázané uvolnění Dukly.
     
    54:18
    Jihlavští zvládli přetlačovanou u mantinelu lépe a nepustili soupeře do kombinace. Puk ale nakonec končí v hledišti a buly proběhne po pravici Krejčího.
     
    52:52
    Dynamu chybí i trošku více přímočarosti. Trejbal nyní na levé straně zkoušel prohodit Nevšímala, což se mu nepovedlo. Vzápětí dostal puk na osu hřiště Štetka. Místo střely ještě popojel blíže, kde na něj čekali hned tři hráči soupeře, přes které se nemohl prosadit.
     
    52:06
    Piskač s Raušem nyní málem za brankou Pardubic vybojovali puk. I když se to domácím nepodařilo, poté rychle přistoupili k hráčům hostí rozjíždějící útok a odebrali jim kotouč.
     
    51:17
    Doležal si nyní sjížděl na přihrávku před branku, ale byl zablokován obráncem soupeře.
     
    49:42
    Jihlavští hrají v pěti.
     
    49:36
    Doležal velice obětavým zákrokem zblokoval tvrdou střelu Kaštánka z levého kruhu!
     
    49:01
    Dukla se zase prezentovala dobrým napadáním rozehrávky a před brankou Nečase ušetřila pár vteřinek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 21. Chlubna (Nevšímal, Fiala), 29. Nevšímal (Chlubna), 33. Kerber (Piskač, Rauš), 34. Chlubna – 5. Rohlík (Herčík, Kaštánek), 15. Antoníček (Šťastný, Lichtag), 15. Štetka (Nedelka, Trejbal), 56. Antoníček (Kaštánek, Nedelka), 58. Lichtag (Tvrdík, Trejbal), 59. Antoníček (Rohlík)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – Rašín, Zeman, Zedek, Sapík, Macek, Kerber, Piskač – Doležal, Rauš, Brož – Chlubna, Juda, Fiala – Nevšímal, Melenovský, Vyvial – Zdarsa, Pavelec
    Trenér: Štěpán Moravec

    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Kraus) – Chabada, Secký, Nedelka, Kaštánek, Tvrdík, Odehnal – Rohlík, Herčík, Costa – Formánek, Antoníček, Šťastný – Trejbal, Štetka, Lichtag – Paleček, Pavlík, Kloz
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Ondráček – Polák, Zídek
    bahis siteleri