Frýdek-M. – Vrchlabí 3:5 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
HC Stadion Vrchlabí
Úterý 06.10.2020, 17:00 • Hala Polárka • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:18 Radek VESELÝ - 3:5
     
    52:18
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí ještě vykřesali jiskru naděje, po krásně sehrané kombinaci zakončil střelou z první z levé strany RADEK VESELÝ a ještě to může být hodně zajímavé – 3:5. Domácí se tak pokusí o kontaktní branku. Asistence: David Klimša a Vojtěch Tomi.
    47:26 Matej PAULOVIČ - 2:5
     
    47:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    S domácími to nevypadá vůbec dobře. Hned z protiútoku skóroval MATEJ PAULOVIČ a Vrchlabští tak mají náskok už o tři góly – 2:5. Asistence: Michal Pochobradský a Matouš Kratochvil.
    44:54 Tomáš NOUZA - 2:4
     
    44:54
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté tuto početní výhodu využívají a vedou rozdílem dvou branek. Niko poslal puk na TOMÁŠE NOUZU, který se z pravého kruhu svižnou ránou nemýlil a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:4. Asistence: Ján Niko a Matej Paulovič.
    40:15 Ondřej CHRTEK - 2:3
     
    40:15
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté hned na začátku třetí třetiny strhávají znovu vedení na svou stranu, když se ONDŘEJ CHRTEK tvrdou ránou prosadil střelou z levého kruhu – 2:3. Asistence: Martin Heřman a Tomáš Linhart.
    33:16 Milan MIKULÍK - 2:2
     
    33:16
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita a domácí srovnávají s hosty krok. Kofroň poslal kotouč na pravý kruh, kde si ho sebral MILAN MIKULÍK a střelou do částečně odkryté Štěpánkovy klece mu nedal šanci. Je vyrovnáno – 2:2. Asistence: David Kofroň a Ondrej Šedivý.
    22:17 Pavel MRŇA - 1:2
     
    22:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion otáčí skóre ve svůj prospěch a poprvé v utkání jde do vedení. Hosté potrestali nedůslednost obrany Frýdku-Místku, kotouč vypíchl Filip Moník a zpoza domácí klece nabil PAVLU MRŇOVI, jenž střelou z první nedal Suchánkovi šanci – 1:2. Asistence: Filip Moník.
    18:49 Ondřej MATÝS - 1:1
     
    18:49
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté v závěru prvního dějství srovnávají stav zápasu a začíná se znovu od začátku. Pavel Mrňa nabil ONDŘEJI MATÝSOVI, který poté střelou z první vymetl roh Suchánkovy branky – 1:1. Asistence: Pavel Mrňa a Jakub Moník.
    03:35 Radek VESELÝ - 1:0
     
    03:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otevírají účet dnešního utkání. Ondřej Hrachovský nahodil puk před branku, kde se odrazil k RADKU VESELÉMU, pro něhož nebylo moc těžké zasunout kotouč za záda Olivera Štěpánka – 1:0. Asistence: Ondřej Hrachovský.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. R. Veselý (Hrachovský), 34. Mikulík (Kofroň, Šedivý), 53. R. Veselý (Klimša, Tomi) – 19. Matýs (Mrňa, J. Moník), 23. Mrňa (F. Moník), 41. Chrtek (Heřman, Linhart), 45. Nouza (Niko, Paulovič), 48. Paulovič (Pochobradský, M. Kratochvil)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Švančara) – Haman, Husák, J. Michálek, Zahradníček, Hrachovský, Z. Malík – Šedivý, Mikulík, Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Raška – Kaukič, Stuchlík, Matiaško – Przybyla.
    HC Stadion Vrchlabí: Štěpánek (Soukup) – Linhart (A), Hrádek, Oliva, Niko, Blažej, Jirků (C), J. Moník – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – M. Kratochvil, Pochobradský, Paulovič – Mrňa, Urban, F. Moník – Hozák, Matýs, Chalupa.

    Rozhodčí: Fiala, Kašík – Konvička, Kráľ
    thejrc.org