Jekatěrinburg – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 4:2 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Minsk – Soči 1:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Středa 07.10.2020, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:22 Jakob LILJA - 3:2
     
    53:22
    Barys právě vstřelil branku!
    To se ovšem nedá říct po útoku, který zakončoval JAKOB LILJA. Právě ho dostal jeho krajan Svedberg dlouhou přihrávkou do přečíslení, které se její adresát rozhodl vyřešit sám. S tím Kovář zřejmě nepočítal a bližší tyč nechal částečně otevřenou, čehož Lilja bez váhání využil – 3:2. Asistence: Viktor Svedberg.
    35:09 Alexej MAKEJEV - 3:1
     
    35:09
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tým z podhůří Uralu opět odskakuje na rozdíl dvou tref! Golyšev u zadního mantinelu vybojoval puk pro ALEXEJE MAKEJEVA a druhý nejlepší střelec KHL nemohl před bránou minout. Asistence: Anatolij Golyšev.
    13:49 Roman STARČENKO - 2:1
     
    13:49
    Barys právě vstřelil branku!
    Početní převahu využili také hosté! Byl to ROMAN STARČENKO, kdo puk odražený po předchozí střele poslal k tyči pod padajícím Vasilevským. Barys je tak zpátky ve hře! Asistence: Arkadij Šestakov a Alexej Makljukov.
    05:20 Brooks MACEK - 2:0
     
    05:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A přesilovka vyšla domácímu týmu na výbornou! Jekatěrinburg navyšuje náskok poté, co BROOKS MACEK propálil brankáře z vnitřní strany pravého kruhu. Asistence: Dan Sexton a Peter Holland.
    01:09 Peter HOLLAND - 1:0
     
    01:09
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Favorit udeřil z protiútoku! Makejev poslal do úniku PETERA HOLLANDA, ten si Ortia na brankové čáře roztáhl a zahrál mu na housle. Asistence: Alexej Makejev.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 2. Holland (Makejev), 6. Macek (Sexton, Holland), 36. Makejev (Golyšev) – 14. R. Starčenko (Šestakov, Makljukov), 54. Lilja (Svedberg)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Zborovskij, Ch. Genoway, Berezin, Mamkin, D. Zajcev – Golyšev, Dacjuk (C), Makejev – Sexton, Holland (A), Bělousov – Macek, P. Kulikov, Bočarov – Platt, Protapovič, Litovčenko – Ovčinnikov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Kudrjavcev) – Makljukov, Dietz (C), Svedberg, Blacker, Metalnikov (A), Šalapov, Gajtamirov – R. Starčenko (A), Šestakov, Videll – Frattin, Valk, Michajlis – Petuchov, Sagadejev, Lilja – Ševčenko, Grenc, Gurkov – Musorov.

    Rozhodčí: Soin, Močalov – Slavikovskij, Šadrin

    Diváci: 2 648
    thejrc.org