Jekatěrinburg – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 4:2 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Minsk – Soči 1:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Red Star Kunlun
Středa 07.10.2020, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Čeljabinskem a Kunlunem. Úvodní buly je naplánováno na 16:00 a my budeme u toho.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Čeljabinsk byl loni trochu za otloukánka soutěže, což chce letos rozhodně změnit, poměrně se mu to navíc daří. Po dvanácti kolech má na svém kontě čtrnáct bodů a současně také pozitivní skóre +6. V posledních třech zápasech se Traktoru dařilo. Nejprve sice padl v prodloužení na domácím ledě s Minskem, avšak následovaly dvě výhry, když přehrálo Soči na jeho ledě 4:2 a stejným výsledkem také Dynamo Moskva.

    Nejproduktivnější hráči:
    Tomáš Hyka – 9 bodů (2+7)
    Vitalij Kravcov – 8 bodů (6+2)
    Nick Bailen – 8 bodů (4+4)
     
    Red Star Kunlun

    To Kunlun je na začátku soutěže na tom podstatně hůře a zatím se mu nedaří ani trochu! Po jedenácti kolech má totiž na svém kontě jen tři body, což je jasně nejhorší výkon v celé KHL. Skóre je navíc hrozivé, jelikož je značně záporné (-22). To je také vidět na posledních třech zápasech Red Staru. Padl totiž s Omskem, Nižněkamskem a Dynamem Moskva.

    Nejproduktivnější hráči:
    Ivan Nikolišin – 6 bodů (3+3)
    German Šaporev – 3 body (3+0)
    Denis Osipov a Ruslan Pedan – 3 body (1+2)
     
    Vzájemné zápasy:

    6.9. 2020: Čeljabinsk – Kunlun 3:1
    15.2. 2020: Čeljabinsk – Kunlun 3:2sn
    30.1. 2020: Čeljabinsk – Kunlun 3:1
    15.9. 2019: Kunlun – Čeljabinsk 2:1
    14.9. 2019: Kunlun – Čeljabinsk 1:2
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) 8 zápasů, 4 výhry, úspěšnost 93%, průměr obdržených branek – 1,73.

    Tomáš Hyka (CLJ) 12 zápasů, 2+7

    Lukáš Sedlák (CLJ) 12 zápasů, 4+3

    Šimon Hrubec (KUN) 3 zápasy, 0 výher, úspěšnost 90,1%, průměr obdržených branek – 4,71.

    Andrej Šustr (KUN) 5 zápasů, 0+1
     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Pilut, Manuchov, Bailen (A), Isajev, Ogurcov, Karpuchin, Kirpičnikov, Jevenko – Byvalcev, Kalinin (C), Åberg – Sedlák (A), Osnovin, Hyka – Šarov, Avcin, Kosov – Dorofejev, A. Michejev, Polygalov.

    Red Star Kunlun: Hrubec (Šikin) – D. Osipov, Lofquist, Pedan, Fram, Gimajev, Baldajev, Starikov – Kitarov, Zyrjanov, Archipov – Monachov, Nikolišin (A), Kručinin – Werek, Lockhart (C), Bakanov – Wellman (A), Shinkaruk, Foo – Foo.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Birin – Ivanov, Kučava.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    A dnešní utkání nám právě začalo! Favoritem budou domácí, kteří nastupují v bílých dresech. Hosté chtějí zapomenout na špatný start sezóny... a hrají v červené.
     
    00:48
    Oba týmy si připsaly již první útoky, ale ty nebyly úspěšné. O další atak se tak pokusí Ethan Werek. Te se dokonce dostal ke střele, ale mířil vedle zadní tyče.
     
    01:29
    Roman Will pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou a jeho spoluhráči se rychle dostali do útočného pásma. Alexandr Šarov pálil, ale Šimon Hrubec chytá.
     
    01:54
    Hunter Shinkaruk to chtěl vzít hopem skrze střední pásmo, ale byl celkem brzy zastaven.
     
    02:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A my vidíme první branku utkání, domácí se celkem rychle dostávají do vedení! ALEXANDR AVCIN táhl celé přečíslení dva na jednoho. To nakonec vzal na sebe, předvedl stahovačku na střed hřiště a trefil se přesně k tyči! Asistence: Ilja Karpuchin a Jaroslav Kosov.
    02:14 Alexandr AVCIN - 1:0
     
    02:50
    Pro Čeljabinsk se jedná o skvělý vstup do zápasu, zatímco pro Kunlun nadále pokračuje noční můra. V úvodu sezóny je to jasně nejhorší tým celé KHL.
     
    03:28
    Traktor předvedl další dobré napadání v útočném pásmu, ovšem nakonec se z něj sám vyhnal. Obránce nestihl zachytit puk na modré, a ten dojel k Willovi.
     
    04:16
    Igor Isajev ještě zastavil kotouč na útočné modré, přesto ho hosté dokázali vytěsnit z pásma. Následně navíc předvedli rychlou protiakci, tu Will zastavil.
     
    05:15
    Jinak se zatím hraje v celkem slušném tempu, moc se nepřerušuje. To se stalo až po delší době, a to po zákroku Šimona Hrubce. Před námi je komerční pauza.
     
    05:47
    Hokejisté v bílém sice měli menší problémy s rozehrávkou ve vlastním obranném pásmu, ale soupeře do nebezpečné příležitosti nakonec nepustili.
     
    06:12
    Pontus Åberg zachytil velmi špatnou rozehrávku za brankou soupeře. Traktor se proto snaží vymyslet něco v pásmu, kde má vcelku solidní tlak.
     
    06:49
    Nakonec jsme viděli nahození od modré, na které hostující gólman vůbec neviděl. Zasahovat však nemusel, jelikož se kotouč odrazil od zadního mantinelu.
     
    07:22
    Nick Bailen si udělal útočný výlet z pozice obránce. Nakonec vyzkoušel prudkou střelu zápěstím z vrcholku kruhu, ovšem tu srazil obránce před ním.
     
    07:47
    Čeljabinsk si zapsal další střelu do svých statistik. Dnes zatím hraje dobrý zápas Alexandr Avcin, který další zásah nepřidal, brankář puk udržel ve výstroji.
     
    08:16
    Ruslan Pedan se musel vrátit pro touš až do svého obranné pásma, a tak rovnou počká než oba týmy vystřídají. Zatím však musí s pukem dále čekat.
     
    09:02
    Alexandr Šarov sebral kotouč za svou vlastní brankou, avšak domácímu týmu se přechod do útoku nepovedl. To samé se dá říct také o Red Staru.
     
    09:55
    Tato rozehrávka se domácímu týmu úplně nepovedla. Jeden z hráčů byl v útočném pásmu moc brzy, a tak se Traktoru musí odpískat ofsajdové postavení.
     
    10:19
    Stejná situace se po chvilce opakovala, i když na druhé straně. Proto si vložíme statistické okénko. Čeljabinsk zatím vyhrál sedm vhazování z devíti!
     
    10:42
    V posledních minutách se nám přerušuje opravdu často, ale nemohou za to fauly, ten jsme ještě neviděli ani jeden. Buly následuje po pravé ruce Hrubce.
     
    11:01
    To nevypadalo vůbec špatně na straně Traktoru. Šimon Hrubec toho totiž přes clonícího hráče moc neviděl, atak Pontus Åberg šikovně nahazoval z kruhu, puk však trefil gólmana hostí. Je tu tak další komerční pauza.
     
    11:40
    Roman Manuchov si musel pro puk dojet až za svou branku, ale domácí předvedli rychlou akci. Nick Bailen nakonec pálil od modré, ale gólman vyrazil betonem.
     
    11:58
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., podrážení).
     
    12:16
    Alexej Byvalcev už letos gól v oslabení dal a nyní se hnal znovu do zajímavé akce. Následně byl sražen k zemi, ale rozhodčí to jako faul nevyhodnotil.
     
    12:48
    Kunlunu se v přesilové hře zatím moc nedaří. Mají problém se dostat do útočného pásma, natož do kombinace. Hosté budou muset ještě hodně zabrat.
     
    13:23
    Nyní jsme však viděli celkem zajímavý pokus od modré, který skončil jen těsně vedle branky! Poté ještě znovu musel Roman Will zasahovat a k dorážce se dostal Ivan Nikolišin, avšak domácí gólman znovu zasáhl!
     
    13:58
    Lukáš Sedlák je na ledě!
     
    14:24
    Traktor ubránil první početní výhodu svého soupeře, zatímco on sám ještě na takovou možnost čeká. Roman Will nakonec musel vytasit hned několik zákroků.
     
    15:01
    Osamocený domácí hráč se dostal mezi dva soupeře, takže toho v útočném pásmu neměl šanci moc vymyslet. V posledních minutách vidíme hodně nepřesností.
     
    15:45
    Vidíme hodně soubojů hlavně ve středním pásmu, které je takovou pevností obou týmů. Následně se hostující hráč hnal do šance, ale zastavil ho ofsajd.
     
    16:06
    Casey Wellman si nabruslil do celkem slušné pozice, ale měl před sebou obránce. Toho také trefil, načež se kotouč odrazil jen k mantinelu do bezpečí.
     
    16:34
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Arťom Michejev – 2 min., podrážení).
     
    16:34
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Alexej Kručinin – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    17:03
    No, to nám ta přesilová hra hostujícího týmu netrvala zrovna dlouho. Po vhazování se však Kunlun dostal do útočného pásma, kde se snaží ještě srovnat.
     
    17:40
    Tentokrát to hosté chtěli zkusit přihrávkou za obranu, ale ta neprošla. Přesto jsou to právě hosté, kdo v posledních minutách působí o dost aktivnějším dojmem.
     
    18:17
    Lukáš Sedlák čekal na přihrávku před brankou, tedy tam, kde je jeho místo. Té se však nakonec nedočkal, takže si musel pro kotouč dojet za branku soupeře.
     
    18:34
    Oba týmy hrají v pěti!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    19:20
    Pontus Åberg táhl další akci svého týmu, když nahodil puk před branku. Tam byl připravený Alexej Byvalcev, ale přes protihráče se k dorážce nedostal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první perioda, po které budou spokojenější domácí hokejisté, kteří vedou o jednu branku. Do vedení se navíc dostali už ve třetí minutě, když přečíslení dva na jednoho využil Alexandr Avcin. Mnoho dalších šancí jsme tedy neviděli, ale Kunuln se zvedl a mířil za vrovnáním. Roman Will však zatím branku zamkl a nepustil za svá záda jediný kotouč.

    Další třetina začne přibližně v 16:53.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 12 – 7
    Trestné minuty: 4 2
    Vhazování: 15 – 5
    Zblokované střely: 2 – 1
    Hity: 5 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    A už se zase hraje! Domácí rozhodně nebudou chtít zůstat jen u jednogólového vedení, zatímco hostující hokejisté budou chtít co nejdříve srovnat.
     
    20:45
    Alexej Byvalcev se dostal ke střele od mantinelu, avšak ta neměla gólové paramtery. Šimon Hrubec v pohodě zasáhl vyrážečkou, domácí znovu u puku..
     
    21:38
    Kunlun se poprvé v této třetině dostal do útočného pásma. Už to vypadalo na zajímavou dorážku z prostoru před gólmanem, ale k té nakonec nedošlo.
     
    22:21
    Zase se hraje poměrně dlouho bez přerušení, avšak ani jeden z týmů se nemůže usadit v útočném pásmu. Přesto se ještě góly dnes dají očekávat.
     
    23:07
    Tak jsme viděli střelecký pokus na hostující straně. Lev Starikov vypálil slušný projektil od modré, ale přesně do míst, kde byl Roman Will připravený,
     
    23:42
    Druhá perioda nám zatím moc vzrušení nepřinesla. Kunlun se sice snaží dostat do nějaké šance, ale obrana domácího týmu zatím funguje bez zaváhání.
     
    24:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nádherná akce v podání domácích končí znovu gólem, už je to o dvě branky! Dmitrij Ogurcov zatáhl puk do útočného pásma a parádní žabičkou našel za obranou ALEXANDRA AVCINA, jenž se prosadil střelou pod horní tyčku! Asistence: Dmitrij Ogurcov a Ilja Karpuchin.
    24:05 Alexandr AVCIN - 2:0
     
    24:43
    Arťom Michejev se hnal za pukem v útočném pásmu, ale byl o kousek pomalejší než jeho soupeř. Škoda, z toho mohla být velmi zajímavá možnost.
     
    25:16
    Hokejisté v červeném se znovu přesunuli do útočného pásma, ale puk ztratili. V protiakci si před branku sjížděl Alexej Byvalcev, ale zakončit nedokázal.
     
    25:52
    Avšak domácí hokejisté předvedli dobré napadání, díky kterému se Jaroslav Kosov dostal k touši. Čeljabinsk ovšem ani tentokrát nezakončil akci střelou.
     
    26:26
    Ethan Werek se zkoušel protáhnout z rohu kluziště až před gólmana, ale tady šance nebyla. Domácí obránci zatím opravdu fungují bez nejmenších potíží.
     
    27:10
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Jenže nyní problémy přišly, takže je to zase jen o gól! Ethan Werek našel zpoza branky volného ANDREJE BAKANOVA, jenž se dorážkou z bezprostřední blízkosti prosadil! Asistence: Ethan Werek a Luke Lockhart.
    27:10 Andrej BAKANOV - 2:1
     
    27:34
    Komerční přestávka.
     
    27:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže stačilo pár sekund a domácí zase vedou o dvě branky! Lukáš Sedlák jel sám na gólmana, ale Šimon Hrubec ho betonem vychytal. K puku se však jako první dostal VJAČESLAV OSNOVIN, jenž dával do prázdné. Asistence: Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka.
    27:57 Vjačeslav OSNOVIN - 3:1
     
    28:52
    Tak jsme dnes viděli už čtyři branky, a to ještě za námi není ani polovina utkání. Lawrence Pilut vyslal ránu od modré, ale gólman hostí ji vyrazil.
     
    29:35
    Čeljabinsk je usazený v útočném pásmu a hostující formace už je poměrně unavená. Domácí proto hodně bruslí a snaží se ji unavit ještě mnohem více.
     
    30:03
    Jenže stačila jedna nepřesná přihrávka a hosté se hnali do protiakce. Alexej Kručinin nakonec vypálil, ale jeho pokus byl hodně zpomalen domácí hokejkou.
     
    30:34
    To byl velký závar před brankou Romana Willa! Jason Fram vyslal parádní střelu na zadní tyč, kterou český gólman s obtížemi vyrazil jen před sebe. Kunlun se následně snažil dorážet, ale puk za brankovou čáru nedokázal dostat!
     
    31:03
    Domácí hokejisté musí začít s útočnou akcí až od svého gólmana, ale přechod nebyl zrovna ideální. Hosté vystavěli zeď na modré, kde puk získali.
     
    31:42
    Domácí se sice během chvilky dostali znovu k puku, ale další šanci měli stejně hosté. Wellman se prokličkoval až před gólmana, ale ten sklapl betony včas.
     
    32:16
    Komerční přestávka.
     
    32:48
    Hokejisté v bílém se snaží držet puk častěji na svých hokejkách, ovšem zatím se jim to tolik nedaří. Přesto se ke střele dostal Tomáš Hyka, Hrubec chytá.
     
    33:12
    Viděli jsme několik soubojů, ze kterých vzešli jako vítězové hosté. Ti se ale ani přesto nedostali ke střele, a tak Čeljabinsk zase drží puk na svých holích.
     
    33:58
    A viděli jsme po vystřídání poměrně rychlou akci! Šimon Hrubec vyrazil puk jen před sebe, kde se snažil jeden z domácích hráčů dorážet, ale mířil těsně vedle.
     
    34:40
    Po delší době si Roman Will připsal dva zákroky. Ivan Nikolišin tentokrát zkoušel střelecké štěstí, ale mířil přesně do míst, kde byl brankář připravený.
     
    35:11
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Sam Lofquist – 2 min., podrážení).
     
    35:43
    Úvod početní výhodu domácímu týmu nevyšel, když si musel dojet pro puk až ke své bráně. Navíc se mu nedaří usadit se v útočném pásmu a kombinovat.
     
    36:02
    Přesto na ledě zůstává stejná přesilovková formace, které se konečně povedlo dostat do útočného pásma. Nick Bailen mířil jen do hráče před sebou.
     
    36:39
    No, tak tuto početní výhodu si domácí hokejisté za rámeček zrovna nedají. Nevymysleli zatím vůbec nic a je velká pravděpodobnost, že ji neyvužijí.
     
    37:11
    Sam Lofquist je na ledě!
     
    37:45
    Sam Lofquist se ihned zapojil do hry a našel svého spoluhráče na modré. Ten však místo střely zvolil nahození po mantinelu a hosté puk ztratili.
     
    38:17
    Casey Wellman našel svou jemnou žabičkou najíždějícího spoluhráče, jenž to zkusil ranou z první. Mířil však přesně do míst, kde byl gólman Čeljabinsku.
     
    38:56
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Igor Isajev – 2 min., držení).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    39:26
    Čeljabinsk odvedl skvělou práci u mantinelu a dostal kotouč alespoň do středního pásma. Vypadá to, že do kabin půjde za dvoubrankového vedení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je to tak! V druhé periodě jsme viděli hned tři branky. Domácí se dostali do dvougólového vedení, když se podruhé v utkání trefil po krásném pasu Alexandr Avcin. O tři minuty později už to však zase bylo jen o jednu branku. Andrej Bakanov byl připravený a bezprostřední dorážkou z brankoviště vstřelil první gól svého týmu. Jenže radost Kunlunu moc dlouho nevydržela, jelikož o 47 sekund později to bylo zase o dva góly. Šimon Hrubec sice vychytal nájezd Sedláka, ovšem na dorážku Vjačeslava Osnovina neměl nárok.

    Další třetina začne přibližně v 17:45.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 21 – 19
    Trestné minuty: 6 – 4
    Vhazování: 24 – 17
    Zblokované střely: 6 – 3
    Hity: 8 – 12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    A už se zase hraje! Domácí hokejisté mají za zády dvougólový náskok, ale nyní hrají ve čtyřech, Naopak Kunlun bude muset vrhnout všechny síly do útoku.
     
    40:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže domácí hráči se prosazují i v oslabení! Ilja Karpuchin táhl přečíslení dva na jednoho, ve kterém našel na druhé straně VJAČESLAVA OSNOVINA, který dával téměř do prázdné. Asistence: Ilja Karpuchin.
    40:51 Vjačeslav OSNOVIN - 4:1
     
    40:56
    Igor Isajev je na ledě!
     
    41:21
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Casey Wellman – 2 min., držení).
     
    41:55
    Domácí hokejisté mají ideální možnost na to, aby definitivně rozhodli utkání ve svůj prospěch. Po střele se však hostujícím hráčům povedlo vyhodit puk.
     
    42:26
    Čeljabinsk se dostal zpět do pásma, kde se snaží kombinovat. Nick Bailen posunul puk na vrcholek kruhu, odkud jsme viděli střelu, která ale nebyla přesná.
     
    43:01
    Vjačeslav Osnovin podržel puk, avšak domácí se ještě do gólové šance nedostali. Šimon Hrubec si navíc připsal další jistý zákrok vyrážečkou.
     
    43:21
    Casey Wellman je na ledě!
     
    44:32
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté přežili početní nevýhodu a ještě se snaží vrátit do dnešního utkání! LUKE LOCKHART si najel před branku, kam také přihrávku dostal. Sice při své kličce upadl, přesto poslal puk bezpečně do sítě! Asistence: Ethan Werek.
    44:32 Luke LOCKHART - 4:2
     
    45:06
    Vypadá to, že by nás ještě dnes mohlo čekat nějaké drama! Nick Bailen tomu chtěl zamezit dělovou ranou od modré, ale ta byla sražena do rohu hřiště.
     
    45:45
    Komerční přestávka.
     
    46:13
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Dmitrij Ogurcov – 2 min., podrážení).
     
    46:50
    Hosté se sice museli pro puk vrátit do svého obranného pásma, ale během chvilky byli zpět. Poté však přišla nepřesná střela a Traktor znovu kotouč vyhodil.
     
    47:19
    A Kunlunu se v početní výhodě zatím moc nedaří. Přitom mají skvělou šanci na snížení skóre, ale nemohou s nějakou kombinací v pásmu ani začít.
     
    48:13
    Dmitrij Ogurcov je na ledě!
     
    48:31
    Pontus Åberg táhl rychlou akci svého týmu, ve které předal puk na Sedláka. Ten to chtěl zkusit nějakou kličkou, ale Šimon Hrubec měl přední tyč ucpanou.
     
    49:08
    Vidíme hodně tuhé souboje v posledních minutách, to v prvních dvou třetinách nebylo úplně zvykem. Tyto duely vzešly nyní lépe pro domácí celek.
     
    49:43
    Roman Will toho nyní moc neviděl, byla to hodně ukrytá střela. Přesto český gólman předvedl zásah betonem, kterým odvrátil velké nebezpečí.
     
    50:17
    Luke Lockhart se snažil protáhnout po levé straně, načež hledal někoho před brankou. Jeho pas byl ale ztečován, takže ho domácí gólman schoval.
     
    50:46
    Dobrá šance na straně Čeljabinsku! Tomáš Hyka získal balón u mantinelu a prokličkoval se až před gólmana. Ten jeho pokus dokázal vytěsnit pravým ramenem.
     
    51:38
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Sergej Gimajev – 2 min., držení).
     
    52:00
    Do konce utkání nám chybí posledních osm minut a s domácími to vypadá dobře. Vedou totiž o dvě branky, navíc v současné době hrají početní výhodu.
     
    52:25
    Vjačeslav Osnovin dostal nabito na vrcholek kruhu, odkud vyslal bombu z první. Šimon Hrubec se ale stihl přesunout, načež raději nechal přerušit hru.
     
    53:03
    Další dobrá šance na straně Traktoru! Z ničeho nic se objevil jeho hráč před gólmanem, ovšem jeho střela z první trefila jen Hrubce do hrudi! Dobrá možnost.
     
    53:38
    Sergej Gimajev je na ledě!
     
    54:15
    A na hřišti se nám strhla mela! Do té se zapojily téměř celé pětky, takže se dá nejspíše očekávat nějaké vyloučení. Otázka je, jestli bude nějak rovnoměrné.
     
    54:15
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Sam Lofquist – 2 min., hrubost).

    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Jaroslav Kosov – 2 min., hrubost).
     
    54:48
    Nakonec z toho bylo rovnoměrné vyloučení, po jednom na každé straně. Na hřišti se tak hraje ve čtyřech na obou stranách. Využije někdo většího prostoru?
     
    55:04
    Zatím tomu nic nenasvědčuje. Domácí hokejisté se sice snaží držet kotouč na svých hokejkách, ovšem že by spěchali dopředu, se nijak moc říci nedá.
     
    55:49
    Alexandr Avcin to zkoušel vzít na sebe, ale stopku dostal už na útočné modré. Kunlun toho ovšem nedokázal nijak využít a po chvilce zase puk ztratil.
     
    56:15
    Oba týmy hrají v pěti!
     
    56:50
    Ethan Werek je rozhodně jedním z nejlepších hráčů na ledě v podání hostí. Vyslal slušný projektil z levého rohu, ale Roman Will stihl zasáhnout vyrážečkou.
     
    57:37
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ethan Werek – trestné střílení, sekání).
     
    57:37
    Vjačeslav Osnovin byl faulovaným hráčem, ale hattrick v tomto utkání nezkompletoval! Zkoušel poslat kotouč pod ledě pod beton, ale Šimon Hrubec ho vůbec nezvedl!
     
    58:04
    My jsme viděli další šanci na domácí straně! Igor Isajev dostal z ničeho nic přihrávku před gólmana, kterému zkoušel dát puk pod horní tyčku, ale přestřelil!
     
    58:40
    Tomáš Hyka si klepl o přihrávku na pravou stranu, kterou také dostal. Škoda, že se mu nepovedl puk zpracovat, rozhodně by šel sám na gólmana.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    59:19
    No, s hosty to nevypadá dobře, a tak zkoušejí všechno poslat do útoku, hrají bez brankáře!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí nakonec v tomto utkání vítězí a potvrzují, že nemají letos vstup do sezóny vůbec špatný! Čeljabinsk se prosadil v úvodu třetí periody, a to dokonce ve vlastním oslabení. Vjačeslav Osnovin dostal přihrávku v přečíslení dva na jednoho a zapsal druhou branku v utkání. Kunlun ještě trochu zdramatizoval utkání, když se trefil kapitán hostí Luke Lockhart, avšak žádná další branka už nepadla.
     
    Dnešní utkání sledovalo 3007 diváků.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 31 – 29
    Trestné minuty: 10 – 10
    Vhazování: 33 – 27
    Zblokované střely: 12 – 7
    Hity: 10 – 14
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) výhra, 2 obdržené góly, úspěšnost zákroků 93,1%

    Tomáš Hyka (CLJ) 0+1, 4 střely na bránu, čas na ledě – 17:00.

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+1, 3 střely na bránu, 2 trestné minuty, 2 hity, čas na ledě – 17:23.

    Šimon Hrubec (KUN) prohra, 4 inkasované branky, úspěšnost zákroků 87,1%
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:26:11)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 3. Avcin (Karpuchin, Kosov), 25. Avcin (Ogurcov, Karpuchin), 28. Osnovin (Sedlák, Hyka), 41. Osnovin (Karpuchin) – 28. Bakanov (Werek, Lockhart), 45. Lockhart (Werek)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Pilut, Manuchov, Bailen (A), Isajev, Ogurcov, Karpuchin, Kirpičnikov, Jevenko – Byvalcev, Kalinin (C), Åberg – Sedlák (A), Osnovin, Hyka – Šarov, Avcin, Kosov – Dorofejev, A. Michejev, Polygalov.
    Red Star Kunlun: Hrubec (Šikin) – D. Osipov, Lofquist, Pedan, Fram, Gimajev, Baldajev, Starikov – Kitarov, Zyrjanov, Archipov – Monachov, Nikolišin (A), Kručinin – Werek, Lockhart (C), Bakanov – Wellman (A), Shinkaruk, Foo – Foo.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Birin – Ivanov, Kučava

    Diváci: 3007
    bahis siteleri