Jekatěrinburg – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 4:2 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Minsk – Soči 1:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Red Star Kunlun
Středa 07.10.2020, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:32 Luke LOCKHART - 4:2
     
    44:32
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté přežili početní nevýhodu a ještě se snaží vrátit do dnešního utkání! LUKE LOCKHART si najel před branku, kam také přihrávku dostal. Sice při své kličce upadl, přesto poslal puk bezpečně do sítě! Asistence: Ethan Werek.
    40:51 Vjačeslav OSNOVIN - 4:1
     
    40:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže domácí hráči se prosazují i v oslabení! Ilja Karpuchin táhl přečíslení dva na jednoho, ve kterém našel na druhé straně VJAČESLAVA OSNOVINA, který dával téměř do prázdné. Asistence: Ilja Karpuchin.
    27:57 Vjačeslav OSNOVIN - 3:1
     
    27:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže stačilo pár sekund a domácí zase vedou o dvě branky! Lukáš Sedlák jel sám na gólmana, ale Šimon Hrubec ho betonem vychytal. K puku se však jako první dostal VJAČESLAV OSNOVIN, jenž dával do prázdné. Asistence: Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka.
    27:10 Andrej BAKANOV - 2:1
     
    27:10
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Jenže nyní problémy přišly, takže je to zase jen o gól! Ethan Werek našel zpoza branky volného ANDREJE BAKANOVA, jenž se dorážkou z bezprostřední blízkosti prosadil! Asistence: Ethan Werek a Luke Lockhart.
    24:05 Alexandr AVCIN - 2:0
     
    24:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nádherná akce v podání domácích končí znovu gólem, už je to o dvě branky! Dmitrij Ogurcov zatáhl puk do útočného pásma a parádní žabičkou našel za obranou ALEXANDRA AVCINA, jenž se prosadil střelou pod horní tyčku! Asistence: Dmitrij Ogurcov a Ilja Karpuchin.
    02:14 Alexandr AVCIN - 1:0
     
    02:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A my vidíme první branku utkání, domácí se celkem rychle dostávají do vedení! ALEXANDR AVCIN táhl celé přečíslení dva na jednoho. To nakonec vzal na sebe, předvedl stahovačku na střed hřiště a trefil se přesně k tyči! Asistence: Ilja Karpuchin a Jaroslav Kosov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 3. Avcin (Karpuchin, Kosov), 25. Avcin (Ogurcov, Karpuchin), 28. Osnovin (Sedlák, Hyka), 41. Osnovin (Karpuchin) – 28. Bakanov (Werek, Lockhart), 45. Lockhart (Werek)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Pilut, Manuchov, Bailen (A), Isajev, Ogurcov, Karpuchin, Kirpičnikov, Jevenko – Byvalcev, Kalinin (C), Åberg – Sedlák (A), Osnovin, Hyka – Šarov, Avcin, Kosov – Dorofejev, A. Michejev, Polygalov.
    Red Star Kunlun: Hrubec (Šikin) – D. Osipov, Lofquist, Pedan, Fram, Gimajev, Baldajev, Starikov – Kitarov, Zyrjanov, Archipov – Monachov, Nikolišin (A), Kručinin – Werek, Lockhart (C), Bakanov – Wellman (A), Shinkaruk, Foo – Foo.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Birin – Ivanov, Kučava

    Diváci: 3007
    thejrc.org