Jekatěrinburg – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 4:2 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Minsk – Soči 1:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
HK Soči
Středa 07.10.2020, 18:30 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Dominik Furch již zamířil na střídačku a Minsk to ještě zkouší se šesti bruslaři.
     
    48:25
    Prince svou holí přitáhl Minejev a odpyká si trest za podrážení.
     
    43:20
    Kapitán Igor Ruděnkov zosnoval další útočnou akci a Nikita Točickij mohl z mezikruží pálit do horních pater branky. Nejdůležitější zákrok večera má tak na svědomí Dominik Furch, který Točického ránu vytáhl mimo tři tyče a pak uspěl i proti nájezdu Kolgotina.
     
    41:18
    A teď rozduněla střela z produkce Šarangoviče dokonce horní tyč. Lapačka Lassinanttiho by na puk nedosáhla.
     
    38:03
    Hráčská lavice Dinama dělá velkou hrubku. Domácí nastoupili v pěti lidech a musí vyslat svého zástupce na trestnou. Bude jím Drozdov a Minsk čekají perné chvíle v dvojnásobném oslabení.
     
    36:56
    Rob Klinkhammer si nedal pozor na hraní vysokou holí. Domácí se znovu dostávají do početně nevýhodné situace.
    31:27 Rob KLINKHAMMER - 1:2
     
    31:27
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Vzápětí se ale Shane Prince svým spoluhráčům omlouvá tím nejvydařenějším způsobem. Jeho prudký průjezd útočným pásmem paralyzoval bránící čtveřici Soči, na zadní tyči tak zůstala zcela volná čepel ROBA KLINKHAMMERA. Ten si rád vyzkoušel práci uklízeče a puk nasměroval poprvé v utkání za záda Lassinanttiho. Asistence: Shane Prince.
     
    30:40
    Skutečně, Minejev se neubránil podrážení Prince a je tu další šance na korekci skóre.
     
    23:09
    V útočném rohu se otočil Dmitrij Bujnickij a Amir Garajev má na svědomí faul. Dvě minuty za držení.
     
    17:07
    Ansel Galimov předvedl sebevědomou jízdu v útočném pásmu. Zastavil ho až Ilja Usov, jenže hrál proti pravidlům. Dvě minuty za podrážení.
     
    12:25
    Tak to byla velká paráda v podání Romana Gorbunova. Po jeho troufalých kličkách se musel na brankové čáře roztáhnout Joel Lassinantti, puk má ovšem pod kontrolou. Neskutečný zásah gólmana Soči, který se dostává do varu.
    11:09 Jere KARJALAINEN - 0:2
     
    11:09
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hostům se daří přesilovou hru bleskově využít. JERE KARJALAINEN byl posledním mužem, který se dotkl letícího kotouče z hole Daniila Miromanova. Furch se musel potýkat hned s dvojnásobnou tečí, ještě předtím totiž na černou pryž sáhl i Linus Johansson. Tato branka rozhodně nejde na konto českého gólmana, Minsk přesto prohrává už o dvě trefy. Asistence: Marcus Nilsson, Daniil Miromanov.
     
    10:59
    Rob Klinkhammer odhodil soupeře při útočné snaze a dostává dvě minuty za hákování.
    09:20 Igor RUDĚNKOV - 0:1
     
    09:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se rodí první branka hostujícího celku. Předcházely jí hned dvě zaváhání. Sergej Bogolejša zcela zbytečně ztratil kotouč u modré čáry a unikající IGOR RUDĚNKOV zaskočil Dominika Furcha v brance Minsku nenápadnou a vcelku propagační ranou. Ta propadla přes výstroj českého gólmana a našla si cestičku za brankovou čáru. Stav je překvapivě 0:1. Bez asistence.
     
    05:40
    Gólmani dlouho čekali na vážnější práci, až se do samostatného úniku propracoval Ivan Drozdov. Puk ovšem nezpracoval ideálně a Daniil Miromanov ho zvládl na poslední chvíli rozhodit tak, aby již nezakončil.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 32. Klinkhammer (Prince) – 10. Ruděnkov, 12. Karjalainen (Nilsson, Miromanov)


    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Koljačonok, Znacharenko, Šinkevič, Jerjomenko, Solovjov, Denisov, Bogolejša – Drozdov, Klinkhammer, Paré – Lodnia, Šarangovič, Prince – Gorbunov, Protas, Alistrov – Martynov, Usov, Kogaljov – Bujnickij.
    HK Soči: Lassinantti (Treťjak) – Pogorišnyj, Miromanov, Miščenko, J. Alexandrov, Batyršin, Minejev, Sedov – Linus Johansson, Nilsson, Strömwall – Ruděnkov, Točickij, Šmeljov – Karjalainen, Kolgotin, N. Kvartalnov – Garajev, A. Galimov, Kukštel – Petkov.

    Rozhodčí: Gamalej, Judakov – Šalagin, Strelcov
    thejrc.org