Jekatěrinburg – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 4:2 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Minsk – Soči 1:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 07.10.2020, 18:00 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:26 Sergej PLOTNIKOV - 1:4
     
    58:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    V Petrohradě je hotovo, Magnitogorsk bere plný počet bodů! Tkačjov zachytil vyhození Minulina na modré, točil se však na bekhend a nepřesnou nahrávku poslal přímo na hůl Karpova. Karpov pak vyslal na výjezd SERGEJE PLOTNIKOVA, který symbolicky vyvezl puk do prázdné – 1:4! Asistence: Maxim Karpov.
    50:59 Jegor KOROBKIN - 1:3
     
    50:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Chyba Dinara Chafizullina dost možná může stát Petrohrad naději na body! Berdin rozehrával právě na něj za branku, jenže zde dobře napadal obránce SKA Igor Švyrjov a výbornou prací od něj puk získal. Následně už to bylo snadné, před branku si najel JEGOR KOROBKIN a face-to-face Berdina překonal – 1:3! Asistence: Igor Švyrjov.
     
    28:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají těsně před polovinou zápasu poprvé do sedla! Čibisov v útočném pásmu našel na modré připraveného JEGORA JAKOVLEVA, který na nic nečekal a okamžitě pouštěl kotouč na branku. Střelu by pravděpodobně Berdin měl, jenže blokující Kemppainen v pádu puk srazil a poslal jej o tyčku mimo dosah petrohradského gólmana – 1:2! Asistence: Andrej Čibisov.
    21:19 Juho LAMMIKKO - 1:1
     
    21:19
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se však rychle vracejí do zápasu a po necelé minutě a půl jest srovnáno! Magnitka ujela do brejkové situace 4 na 2, Čibisov z levého kruhu přiťuknul mezi kruhy do jízdy na JUHU LAMMIKKA, který z první propálil Berdina. Domácí brankář však nemohl nic vidět, před ním mu totiž dokonale clonil vlastní obránce – 1:1! Asistence: Andrej Čibisov, Harri Pesonen.
    20:29 Joonas KEMPPAINEN - 1:0
     
    20:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hned zkraje druhé třetiny se SKA dostává do vedení! Po úvodním buly se Petrohrad natlačil do útočného pásma a za brankou Olkinuory nastaly souboje o puk. Ten se nakonec odrazil do předbrankového prostoru pro JOONASE KEMPPAINENA, který z mezikruží prostřelil mezi betony hostujícího brankáře – 1:0! Bez asistence.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 21. Kemppainen – 22. Lammikko (Čibisov, Pesonen), 29. J. Jakovlev (Čibisov), 51. Korobkin (Švyrjov), 59. S. Plotnikov (Karpov)


    SKA Petrohrad: Berdin (Hellberg) – Bengtsson, A. Bělov (A), Ožiganov, Dyblenko, Chafizullin, Antipin, Tokranov – Trenin, Tkačjov, Vey – Burdasov, Kameněv, Kuzmenko – Kemppainen, Timkin (A), Ketov (C) – M. Malcev, Zavgorodnij, Podkolzin – Ivan Morozov.
    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Pašnin (A), Minulin, Dronov, Martynov, Zemčonok, J. Jakovlev (A), Va. Antipin – S. Plotnikov (C), Prochorkin, Karpov – Beck, Košelev, A. Nestrašil – Čibisov, Pesonen, Lammikko – Potěchin, Korobkin, Švyrjov – Jurov.

    Rozhodčí: Romasko (RUS), Fraňo (CZE) – Bersenjov, Judin (oba RUS)

    Diváci: 6 678
    bahis siteleri