Frýdek-M. – Vrchlabí 3:5 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
HC Stadion Vrchlabí
Úterý 06.10.2020, 17:00 • Hala Polárka • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:19:24)
     
    Střely na branku: 47 – 30
     
    Je dobojováno. Vrchlabští hokejisté nakonec porazili Frýdek-Místek 5:3 a na dalekou cestu domů se tak vydají s třemi body do tabulky. Domácí naopak dnes zůstanou bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Domácí se ještě dostali před hostující branku, ale ohrozit ji nedokázali. Hosté už se pomalu začínají radovat ze tříbodového zisku.
     
    59:25
    Ondřej Matýs střílel z úhlu na odkrytou klec domácích, ale skrze hůl soupeře se mu to nepovedlo.
     
    58:58
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    58:58
    Veselý si počínal znovu nebezpečně před Oliverem Štěpánkem. Ten jak široký tak dlouhý zalehl puk a přerušil hru.
     
    58:02
    Brankář Frýdku-Místku je na střídačce, domácí hokejisté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:57
    Milan Mikulík pálil hodně tvrdě na hostující branku, ale pozorný Oliver Štěpánek byl pozorný a hned stáhl kotouč k sobě. Poté nechal hru plynout a Vrchlabí jde útočit.
     
    56:26
    Hrachovský pálil od modré čáry a k odraženému puku se dostal Vojtěch Tomi, který však Štěpánka neohrozil. Hosté pak znovu otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    54:30
    Vrchlabí se ubránilo a nyní je už v plném počtu.
     
    53:45
    Domácí se hned v úvodu přesilovky dostali do slibného zakončení, vše ale vyřešila obrana Vrchlabí v čele s brankářem Oliverem Štěpánkem.
     
    53:30
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jan Oliva – 2 min., podrážení).
    52:18 Radek VESELÝ - 3:5
     
    52:18
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí ještě vykřesali jiskru naděje, po krásně sehrané kombinaci zakončil střelou z první z levé strany RADEK VESELÝ a ještě to může být hodně zajímavé – 3:5. Domácí se tak pokusí o kontaktní branku. Asistence: David Klimša a Vojtěch Tomi.
     
    51:05
    Další nenápadný pokus Vrchlabí srazil Tomáš Suchánek a poslal puk obránci Frýdku-Místku, který ho poté vyvezl pryč z obranné třetiny.
     
    49:09
    Heřman pálil z levé strany a poslal puk jen těsně vedle protější tyče. Domácí tak čelili další akci Vrchlabí, které je doslova rozjeté.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. R. Veselý (Hrachovský), 34. Mikulík (Kofroň, Šedivý), 53. R. Veselý (Klimša, Tomi) – 19. Matýs (Mrňa, J. Moník), 23. Mrňa (F. Moník), 41. Chrtek (Heřman, Linhart), 45. Nouza (Niko, Paulovič), 48. Paulovič (Pochobradský, M. Kratochvil)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Švančara) – Haman, Husák, J. Michálek, Zahradníček, Hrachovský, Z. Malík – Šedivý, Mikulík, Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Raška – Kaukič, Stuchlík, Matiaško – Przybyla.
    HC Stadion Vrchlabí: Štěpánek (Soukup) – Linhart (A), Hrádek, Oliva, Niko, Blažej, Jirků (C), J. Moník – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – M. Kratochvil, Pochobradský, Paulovič – Mrňa, Urban, F. Moník – Hozák, Matýs, Chalupa.

    Rozhodčí: Fiala, Kašík – Konvička, Kráľ
    ocianews.com